Sabiza Vloženo 22. leden 2018 Sdílet Vloženo 22. leden 2018 (editace) před 38 minutami, Clint napsal: Koukal jsem na tu novou Insignii a ta vypadá luxusně, do té bych klidně šel, ani by mi nevadilo, že je Opel luxusní značka pro východní Němce Editováno: 22. leden 2018, autor: Sabiza 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 22. leden 2018 Sdílet Vloženo 22. leden 2018 Za Opla bych peníze nedal. Zadarmo bych s ním se sebezapřením jezdil. Stejně tak s Fordem, nebo Renaultem. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 22. leden 2018 Sdílet Vloženo 22. leden 2018 Kdy jsem kupoval auto mohl jse vybrat Astru , kterou delaji mi kolem baraku. Vybral jsem Skodovku . Opla nechci. Kvalita pracovni sily je vysoka ale opla nechci. tovarnu opla vidim z baraku 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 22. leden 2018 Sdílet Vloženo 22. leden 2018 Zadarmo by taky nebral opla. Snad jsem zamilovani v Skodovce 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 22. leden 2018 Sdílet Vloženo 22. leden 2018 Tiež som si doteraz hovoril, že nové auto nekúpim. Vekom sa menia názory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 22. leden 2018 Sdílet Vloženo 22. leden 2018 Kdybych se posrazil jsem to bych mohl mit astru z slevou 20% . Ale nechtěl jsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 22. leden 2018 Sdílet Vloženo 22. leden 2018 Já jsem šel radši do dvouleté oktávky než do nového Hnůjdeje. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 22. leden 2018 Sdílet Vloženo 22. leden 2018 Pracoval jsem v korejské firmě a občas jsem jezdil hnujdem a kijou . Nic moc. Občas měl jsem pocít že mé mala cecetka jezdi líp. Jde mi na zrychlení . Cecetka byla mala a měla maly motorek. Líp bude kdyby jste neptali kolik kubických centimetrů měl motorek Octavka je kralovnou v řadě Compact auto 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 22. leden 2018 Sdílet Vloženo 22. leden 2018 Ten interier v i30 alebo i40 je pre mna tragedia. V i40 to vyzerá ako keby dali bankomat do palubovky :-) Holt Ázijský dizajn no. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 22. leden 2018 Sdílet Vloženo 22. leden 2018 Tomus prosím tě co to je cecetka ? Maluch to asi nebude že ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 22. leden 2018 Sdílet Vloženo 22. leden 2018 Do nejlepších kombíků nikdy. Ten design se ve mě totálně ekluje a ještě ta jejich namachrovaná kampaň. Samo mám rád koncernové vozy. Taky jsem tady na fóru.... :-) Třeba Dacii fandím! Na nic si nehraje, dobře nabízí to do má, to jest cena a celkem obstojná technika (i když 20 let zpět) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 22. leden 2018 Sdílet Vloženo 22. leden 2018 Maluch to urcite neni Cecetka = fiat cinquecento Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. leden 2018 Sdílet Vloženo 22. leden 2018 před 1 hodinou, Clerfayt napsal: Za Opla bych peníze nedal. Zadarmo bych s ním se sebezapřením jezdil. Stejně tak s Fordem, nebo Renaultem. do renaultu bych klidně šel, škoda že mu ubrali 0,2 litru https://www.renault.cz/premiera/novy-megane-rs.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. leden 2018 Sdílet Vloženo 22. leden 2018 Na odlehčení...https://www.teslafan.cz/clanky/to-ne-ja-pane-strazniku-to-moje-tesla?list=nejnovejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 22. leden 2018 Sdílet Vloženo 22. leden 2018 To je sice pěkné, ale Tesla, pokud vím, stále nemá plně autonomní řízení, takže borec je spíše debil. Dobře mu tak. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 22. leden 2018 Sdílet Vloženo 22. leden 2018 24 minuty temu, stanmar napisał: Tomus prosím tě co to je cecetka ? Maluch to asi nebude že ? podivej si 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. leden 2018 Sdílet Vloženo 22. leden 2018 před 4 minutami, Sabiza napsal: To je sice pěkné, ale Tesla, pokud vím, stále nemá plně autonomní řízení, takže borec je spíše debil. Dobře mu tak. P100d uz ma pripaveny kamery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. leden 2018 Sdílet Vloženo 22. leden 2018 Stačí pomeranč do volantu a jezdí sama. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 22. leden 2018 Sdílet Vloženo 22. leden 2018 Tiež som sa kedysi dotackal do auta a trochu v ňom prespal. Ale keď ja som autu povedal, dovez ma domov, žiaľ nič sa nestalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 22. leden 2018 Sdílet Vloženo 22. leden 2018 před 32 minutami, TOMUS napsal: Maluch to urcite neni Cecetka = fiat cinquecento No jo tenhle prcek mě nenapadnul.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 22. leden 2018 Sdílet Vloženo 22. leden 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 22. leden 2018 Sdílet Vloženo 22. leden 2018 https://www.irozhlas.cz/volby/prezidentske-volby-2018-milos-zeman-debata_1801221549_ako wow... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 22. leden 2018 Sdílet Vloženo 22. leden 2018 před 1 hodinou, Jao napsal: Ten interier v i30 alebo i40 je pre mna tragedia. V i40 to vyzerá ako keby dali bankomat do palubovky :-) Holt Ázijský dizajn no. Přesně, prostě hnusnej a arogantní korejec 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 22. leden 2018 Sdílet Vloženo 22. leden 2018 Hyundai i30 designoval Peter Schreyer, což je Němec, který dělal pro VW... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 23. leden 2018 Sdílet Vloženo 23. leden 2018 Takže VW nasadil k hnůjdajům zaškodníka, aby zaškodil :-). 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky