Clint Vloženo 3. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2018 No mohl jsem bejt možná i okresním tajemníkem s mými znalostmi... Dneska bych jezdil v černém autě a seděl bych vzadu jako kravaťák ,měl bych vilu vedle Gotta a užíval si na mega párty a žranicích, co byly zadarmo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2018 před 20 minutami, Sabiza napsal: Nádherné... Ty vole, ty seš fakt komouš. Byl bych, byl bych ....Já bych byl velké zvíře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 3. Únor 2018 Sdílet Vloženo 3. Únor 2018 Já bych asi byl někde u rýsovacího prkna... Pruhovaní inženýři, pa pa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2018 (editace) Jenže po revoluci mě soudruzi zradili, házel jsem lopatou a asfaltoval silnice. Musel jsem dřít jako pes, zatím co Oplbiza zdědil všechno po svém strýci v západním Německu, barák, východoněmecký vůz Opel a pár západoněmeckých marek.... Editováno: 3. Únor 2018, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Únor 2018 Sdílet Vloženo 3. Únor 2018 Doba pokrocila. Prkna dnes nahradila vypocetni technika se sofistikovanym softwarem s 3D BIM modelovanim. Jinymi slovy co driv stacilo nakreslit jednou carou na pauzak do pudorysu a vsem to bylo jasne dnes musis prokreslovat 3x tak dlouho v 3D aby to bylo cool. Tedy neni o co stat. Bud rad, ze delas u soustruhu. Zadna nuda. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2018 Já myslel, že Beutiček dělá bankovního ředitele? Vždyt nám všem rozdával ty vizitky a bylo tam napsáno: Doc Ing Beuticek, Výkonný ředitel Union banka A ty mi tady píšeš, že maká u soustruhu....;) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 3. Únor 2018 Sdílet Vloženo 3. Únor 2018 Fakt si myslíš, že by výkonný ředitel jezdil v Pochcávce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2018 (editace) Mně to přišlo už tenkrát podezřelé, pač Union banka už dávno zkrachovala To by vysvětlovalo tu oktávku A současně i ten soustruh Editováno: 3. Únor 2018, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2018 Já myslím, že je to jasné. Plačka, ten jak známe nikdy nelže, píše pravdu a víc než pravdu a jestli napíše, že Beutiček maká u soustruhu, musíme tomu věřit. Proto ty kofoly a večeře zdarma, Beutiček se nám snaží zamotat hlavu, abychom viděli jak si žije dobře, rozhazuje těžce vydřené peníze v dílně, místo toho, aby je hodil do kasičky svému synkovi. Vizitky jsou deset let staré a někteří (třeba Kokta a Kristián) mu na to skočili. Ale Plačku neopijete rohlíkem Tak...a máme na srazu po kofole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 3. Únor 2018 Sdílet Vloženo 3. Únor 2018 (editace) před 4 hodinami, Clint napsal: No mohl jsem bejt možná i okresním tajemníkem s mými znalostmi... Dneska bych jezdil v černém autě a seděl bych vzadu jako kravaťák ,měl bych vilu vedle Gotta a užíval si na mega párty a žranicích, co byly zadarmo Jen nekecej, tobě nejvíc chybí líbačka s Husákem a Brežněvem... Editováno: 3. Únor 2018, autor: stanmar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2018 Užíval bych si všeho, co papaláši /tento výraz Sabiza nezná/ umožňovali všem politicky angažujícím a spolehlivým soudruhům užívat, tedy žrádlo a kurvičky všeho druhu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 3. Únor 2018 Sdílet Vloženo 3. Únor 2018 To myslíš tyhle soudružky ? Tak ty ti přeji.. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2018 Tak tohle je fotka z domova důchodců, ale asi by jsi se divil, jaké měli tenkrát soudruzi dvacítky nahaté na bazénu v Kladně....O tom se ti nesní ani v nejžhavějších autobusáckých snech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 3. Únor 2018 Sdílet Vloženo 3. Únor 2018 Já nemakám u soustruhu, protože nám to v 89. soudruzi položili. Ale do ředitele mám taky daleko. Mohl jsem si ale dělat vedoucího přepážky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2018 No jestli udělá Stan další profesní krok, tak u toho soustruhu už možná skončí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Únor 2018 Sdílet Vloženo 3. Únor 2018 Pozor hosi, obrabeci kovu, horizontkari, frezari, CNC stejne jako svareci jsou v nasem kraji zadanymi nedostatkovymi profesemi diky rade strojnich podniku. A nabizi prachy o kterych se kancelarskym muze kolikrat jen zdat. Ty opravdu sikovni totiz uz delaji v risi..Mladi to nestuduji protoze to delat nechteji a tak jich je nedostatek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 3. Únor 2018 Sdílet Vloženo 3. Únor 2018 Užíval bych si všeho, co papaláši /tento výraz Sabiza nezná/ umožňovali všem politicky angažujícím a spolehlivým soudruhům užívat, tedy žrádlo a kurvičky všeho druhu [emoji3] Jen si musel slíbit poslušnost jako nějaká děvka a prasknout na svý kámoše i to, cos nevěděl a co nebyla pravda. Sen každého z nás. Být prodejná čubka. Ale všichni tady chápeme, Jirko, že tu Octavii Ti koupil šéf, protože donášíš v práci na kolegy. 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 3. Únor 2018 Sdílet Vloženo 3. Únor 2018 před 19 minutami, Clint napsal: No jestli udělá Stan další profesní krok, tak u toho soustruhu už možná skončí No ty by jsi dělnickou třídou opovrhovat neměl ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 3. Únor 2018 Sdílet Vloženo 3. Únor 2018 Jo no, protože do ní patří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 3. Únor 2018 Sdílet Vloženo 3. Únor 2018 No jo, on vlastně chtěl být funkcionář ale nové politické zřízení mu vzhledem k vystudovanému VUMLu umožnilo pouze funkci zametače runwaye... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2018 (editace) Sabiza umí sám hovno, tak pomlouvá druhé, navíc je tak blbej, že nerozumí vtipu a od rána to hltá a bere všechno naprosto vážně. Akorát přemejšlím, jestli ho na srazu nezabiju....jestli ho chci vůbec vidět Od Stana to beru, ten už něco v životě dokázal a ví, že to dneska nemyslím vážně a respektuju jeho pravičáckej názor Oplbiza dokázal akorát koupit východoněmecký otlučený sráč Editováno: 3. Únor 2018, autor: Clint 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2018 Tady něco pro Oplbizu, kdyby chtěl udělat další životní kauf On má tyhle německé vozy rád https://auto.bazos.cz/inzerat/85279382/Wartburg-353-DELUXE-1977.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 3. Únor 2018 Sdílet Vloženo 3. Únor 2018 Tak víš co, Jirko? Tak na vás seru. Vypiš mě ze seznamu členů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 3. Únor 2018 Sdílet Vloženo 3. Únor 2018 A jéje, už tu přituhuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2018 (editace) Neboj se ty nic, stále tu někteří mají potřebu řešit politické názory, nicméně když zalistuji dnes zpět, mám dojem že s tím začal Plačka No a tak jsem nadsadil a začal si z toho už dělat legraci. Jenže to jsem netušil, jak Oplbiza všechno žere a bere vážně a začal s urážkama....Jenom že Oplbiza je ještě mladej nevybouřenej hejsek, co v životě nic nepoznal, nedokázal a tak ho člověk asi musí brát s rezervou. Příště bude lepší tohohle mlíčňáka nechat vypsat a on se časem uklidní Editováno: 3. Únor 2018, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky