Jao Vloženo 24. Únor 2018 Sdílet Vloženo 24. Únor 2018 to na Koktu všetko sedí, nie ? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 24. Únor 2018 Sdílet Vloženo 24. Únor 2018 před 2 minutami, Clint napsal: Ono stačí když Koktu uviděj a je neprodejná Když se ještě pár týdnů nebude holit, vezme si do třesoucích rukou hůlku a trochu se nakřiví.. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 25. Únor 2018 Sdílet Vloženo 25. Únor 2018 To ale asi nebude kouzelnej dědeček, co? Kokto, co kdybys zase udělal sraz někdy tam u vás? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 25. Únor 2018 Sdílet Vloženo 25. Únor 2018 Kolega teď prodával v Áčkách Golfa. Spojka v hajzlu, dvojhmota taky. Palubka mu při studeném motoru svítila jak vánoční stromek a dali mu za to 160 tisíc. Tak šel a manželce koupil Spaceback v 1.0 TSI. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 25. Únor 2018 Sdílet Vloženo 25. Únor 2018 Njn, Áčka jsou jistota při prodeji. Ale koupit bych si tam nic nechtěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 25. Únor 2018 Sdílet Vloženo 25. Únor 2018 Koupě staršího vozu je všeobecně riziko. Myslím, že se áčka moc neliší od ostatních autobazarů. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2018 Přesně tak, ty praktiky jsou všude stejné. U AAA je možná větší psychologický nátlak 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 25. Únor 2018 Sdílet Vloženo 25. Únor 2018 Ale tvářej se jako nejserióznější bazar, to mně vadí. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 25. Únor 2018 Sdílet Vloženo 25. Únor 2018 (editace) To se tvářili od začátku a to tam teprv byly pasti. Kamarád tam tehdy šel pracovat a nevydržel tam ani 2 dny... Editováno: 25. Únor 2018, autor: stanmar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 25. Únor 2018 Sdílet Vloženo 25. Únor 2018 Věřím. Dělají to úplně stejně jako ostatní šmejdi. Zlatá Škoda plus (mimo Prahu). 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Únor 2018 Sdílet Vloženo 25. Únor 2018 Prej Skoda plus. [emoji23][emoji23][emoji23] 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 25. Únor 2018 Sdílet Vloženo 25. Únor 2018 Už mám od nich 2. auto a vždycky bez problémů. Vždy komplet doložená historie. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Únor 2018 Sdílet Vloženo 25. Únor 2018 Ale jo, taky si za to zacvakas. Tehda kdyz jsem kupoval Rapida tak u nich rocni vuz ve Varech s km do 20tis stal stejne jako nova skladovka v Auto Jarov kde jsem ho take nakonec koupil. Dale v tom auto Jarov kdyz jsem jim chtel dat tu O1 na protiucet tak jsem vedel o nekterych vecech na co oni ani neprisli, ze je pry auto v Top stavu. Treba v jednom miste uz mokval chladic, kratce po prodeji odeslo lozisko alternatoru atd.. Hlavne, ze to auto hodinu prohlizeli a pak mi za nej nabidli 60tis kdyz by ho s fleku prodali za 90-100.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 25. Únor 2018 Sdílet Vloženo 25. Únor 2018 v polsku kdyz chces kupit dobre auto to nejdes k autobazaru apod. Kupujes jen od soukromny osoby. Samozrejne kontrolujes stav vozidla. U nas taky jsou teto acka, ale maji tezky zivot. Nikdo nechci k acek sveho auta prodavat. Oni daji velmi male penize a stav vozu chci nejlepsi. Nejlip takovy jako nove z autosalonu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 25. Únor 2018 Sdílet Vloženo 25. Únor 2018 Petře, když oni na tom chtěj taky vydělat, zvlášť když odpovědnost za vady přebírají oni. Mě za Roomstera protiúčtem dali 160 tisíc a obratem jej prodali o 40 tisic dráž... Ano moje blbost, ale pokud potřebuješ auto takřka do poslední chvíle a nemáš nějakého zájemce po ruce, pak ani komisi nevyužiješ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 25. Únor 2018 Sdílet Vloženo 25. Únor 2018 před 2 hodinami, Petrrr napsal: Ale jo, taky si za to zacvakas. S tím počítám. Ale auto mám v průměru 6 let a není za málo peněz, tak si radši připlatím. Navíc mám až do konce března záruku. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2018 před 3 hodinami, beuticek napsal: Už mám od nich 2. auto a vždycky bez problémů. Vždy komplet doložená historie. Také mám od nich auto a vše ok, jednání super, i slevu mi dali Nekupoval bych asi jinak než zase od nich roční vůz. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 25. Únor 2018 Sdílet Vloženo 25. Únor 2018 Já měl už 3 auta a taky bez větších problémů. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2018 Nj, tak my od nich kupujeme auta, což je tak nějak pochopitelné, ale když Plačka chce hračku, nemůže se divit, že ho pošlou do Dráčika 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Únor 2018 Sdílet Vloženo 25. Únor 2018 Nejaky volitany rocni sunky na kterych si kdejakej pubertak z SA trenuje razeni. Prdi do sedacky, prstama co si dloube holuby a klepe ptaka po vychcani a pak saha na volant a radicku. To neni pro me. Nove je nove. Sam si ho zajedes, sam se ucis v umeni reseni reklamaci ( u Skodovky zejmena) atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 25. Únor 2018 Sdílet Vloženo 25. Únor 2018 Tak reklamoval jsem vady i u škodaplus aut. Navíc propad ceny u ročních vozů je někdy oproti původní ceně velmi solidní. Člověk si jen musí ujasnit co chce a na co má. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Únor 2018 Sdílet Vloženo 25. Únor 2018 Tak to ze mam Bentley a barak s 5ti loznicema v centru Varu vam nebudu rikat. Rapida jsem koupil jen kvuli vam. Neni vzdy dobre totiz ukazovat na co mas. Kdyz s tim prijedu ze srazu vracim ho chuve, ktere jsem ho koupil jako sluzebaka. [emoji6] 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 25. Únor 2018 Sdílet Vloženo 25. Únor 2018 před 3 minutami, Petrrr napsal: Tak to ze mam Bentley a barak s 5ti loznicema v centru Varu vam nebudu rikat .. a pak jsi se probudil v 1+1 v paneláku na Chanově. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 26. Únor 2018 Sdílet Vloženo 26. Únor 2018 Bezproblémová auta: https://svolavacky.cz/?listing_type=skoda-octavia-2017/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 26. Únor 2018 Sdílet Vloženo 26. Únor 2018 Tohle byla poslední kvalitní Skodovka... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky