Sabiza Vloženo 26. Únor 2018 Sdílet Vloženo 26. Únor 2018 http://www.autoforum.cz/zivot-ridice/nove-stihaci-superby-ceske-policie-uz-jezdi-i-meri-maji-ovsem-technicke-problemy/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu Docela dobrý. Jsem rád, že jsem pomohl ze svého drahého povinného ručení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 26. Únor 2018 Sdílet Vloženo 26. Únor 2018 Tak to ti vylepším i celý tento rok.?www.fondzabranyskod.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 26. Únor 2018 Sdílet Vloženo 26. Únor 2018 Grrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 26. Únor 2018 Sdílet Vloženo 26. Únor 2018 Pěkná sviňárna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 26. Únor 2018 Sdílet Vloženo 26. Únor 2018 16 godzin temu, stanmar napisał: .. a pak jsi se probudil v 1+1 v paneláku na Chanově. Tam bydli cigany? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 26. Únor 2018 Sdílet Vloženo 26. Únor 2018 Ano. Já nemohu do panelu vyvrtat díru a oni jsou schopný odnést i schody. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2018 Zrovna dneska jsem přemejšlel, co bych tak asi koupil dneska za auto, kdybych neměl svého drahocenného rypáčka Nafta údajně nemá moc budoucnost (zatím tomu tedy moc nevěřím), benzíny všude o velikosti motorků do stěračů, nebo přímovstřikové benzíny, které stojí totálně za hovno, jak ukázal výzkum, jejich zasírání karbonem apod. Takže by člověk hledal asi nějakou 2-3 litrovou atmosféru, která trochu pojede. A protože od evropských aut se tohle očekávat nedá, japonské jsou zase po pár letech jako liška, co pak asi člověku zbývá sakra? Vypadá to, že moje současné auto bude muset ještě 15-20 let jezdit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Únor 2018 Sdílet Vloženo 26. Únor 2018 Kdyby to nemělo posranej automat, tak bych to hned vzal doufám že se ukáže nějaká s manuálem časem. https://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/m2/17559081?goFrom=list Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 26. Únor 2018 Sdílet Vloženo 26. Únor 2018 4 godziny temu, motosman napisał: Ano. Já nemohu do panelu vyvrtat díru a oni jsou schopný odnést i schody. Ciganu vsude uvidis s 1 km nebo vice . V polsku jejich uz malo, s kvuli male socialky. V polsku kazdy vi ze cigan zije s kradezi, zlodejstvi, a socialky. Zena, holka ziji z prostituce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Únor 2018 Sdílet Vloženo 26. Únor 2018 Kokto, ty vole to je auto pro holky. Tam nepise ani rok vyroby ani jakej motor. Sracka. 1.3 mil, za to mas Kodiaqa v plne palbe. Jen si na nej pul roku nebo rok pockas. [emoji23] Nez Ti ho daji, tak uz to bude starsi modelovy rocnik. To uz se bude delal Kodiaq 2. [emoji23][emoji23][emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 26. Únor 2018 Sdílet Vloženo 26. Únor 2018 No hezkyyy, začínáš tady propagovat škodovky . Ještě chvíli a příště ti přivezu toho Jacka 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 26. Únor 2018 Sdílet Vloženo 26. Únor 2018 3 godziny temu, stafa napisał: Ak ich máte málo, my vám dáke vzorky v pohode pošleme, len daj vedieť... Nechci ani jedneho . To byla zlata vec aby cigane se posli pryc z PL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2018 Kokto, ty vole to je auto pro holky. Tam nepise ani rok vyroby ani jakej motor. Sracka. 1.3 mil, za to mas Kodiaqa v plne palbe. Jen si na nej pul roku nebo rok pockas. [emoji23] Nez Ti ho daji, tak uz to bude starsi modelovy rocnik. To uz se bude delal Kodiaq 2. [emoji23][emoji23][emoji23] Tohle mi stále vrtá v hlavě. To jich prodávají u nás tak málo, nebo je tolik prachatých lidí, že vymáznou za krabici mega plus? To je takový hlad po těchto vozech? Než rok čekat jako pako, zajdu si někam pro Jeepa a třeba ne nového. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Únor 2018 Sdílet Vloženo 27. Únor 2018 Pronajmou si to na operák.... https://www.barth-operak.cz/nabidka-vozu/podnikatel/skoda-kodiaq/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 27. Únor 2018 Sdílet Vloženo 27. Únor 2018 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 27. Únor 2018 Sdílet Vloženo 27. Únor 2018 Ta je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 27. Únor 2018 Sdílet Vloženo 27. Únor 2018 Tak a je to schváleno. Clint se do Německa už nepodívá. Cena auta klesla rázem na cenu Fábie. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Únor 2018 Sdílet Vloženo 27. Únor 2018 koktovo sen na Nordschleiffe 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 27. Únor 2018 Sdílet Vloženo 27. Únor 2018 před 3 hodinami, Clint napsal: před 16 hodinami, Petrrr napsal: Kokto, ty vole to je auto pro holky. Tam nepise ani rok vyroby ani jakej motor. Sracka. 1.3 mil, za to mas Kodiaqa v plne palbe. Jen si na nej pul roku nebo rok pockas. Nez Ti ho daji, tak uz to bude starsi modelovy rocnik. To uz se bude delal Kodiaq 2. Tohle mi stále vrtá v hlavě. To jich prodávají u nás tak málo, nebo je tolik prachatých lidí, že vymáznou za krabici mega plus? To je takový hlad po těchto vozech? Než rok čekat jako pako, zajdu si někam pro Jeepa a třeba ne nového. https://www.sauto.cz/osobni/detail/jaguar/f-pace/17560643?goFrom=list Jen Ti to nebude jezdit za 4.5l / 100km. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Únor 2018 Sdílet Vloženo 27. Únor 2018 JJ, Jaguár ten bude ještě víc "spolehlivej" než Škoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2018 Já jsem četl ty hloupé články o Německu a jak zakazou diesly a jak spadnou na ceně a že po nich bude u nás hlad atd....píčovina samozřejmě, lživé články médií, asi se blbě prodávají benzíny [emoji23] A i kdyby, mě to vůbec nemrzí. Dojezdím stejně auto co to dá. Měnit už nic nebudu. Nebaví mě to furt něco prodávat a kupovat. Jsem rád že nemusim vyhazovat do paliva zbytečně peníze. No a Německo s těma negrama mě fakt nemzí [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 27. Únor 2018 Sdílet Vloženo 27. Únor 2018 Problém je v tom, že to dnes rozhodl soud. Takže města si dají značku a je to OK. Tuším, že 2 města dokonce musí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2018 Nj to můžou. Takže jsou asi bez žrádla a bez zboží [emoji23][emoji23] A lidi s diesly se musí vystěhovat co [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 27. Únor 2018 Sdílet Vloženo 27. Únor 2018 https://byznys.ihned.cz/c1-66062470-soud-rozhodl-nemecka-mesta-mohou-zakazat-vjezd-dieselovych-automobilu-prvni-zakazy-mohou-prijit-uz-letos 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2018 Píšou staré dieselové vozy, ne všechny diesly [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky