motosman Vloženo 13. Březen 2018 Sdílet Vloženo 13. Březen 2018 Petrr jestli to bylo na mě, tak můžu, krom Lexuse ls 600, A8, BMW 760 atd. Zkus si hodit do konfigu A6, VW passat aj. v benzínu a 4x4. I když to nejsou moje prachy, tak jim to prostě nedám. V tomhle slepice nemá konkurenci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 13. Březen 2018 Sdílet Vloženo 13. Březen 2018 Před hodinou, kokta7 napsal: Kdy je sraz ve ctvrtek? Co? Kde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 13. Březen 2018 Sdílet Vloženo 13. Březen 2018 před 3 hodinami, kokta7 napsal: ten nápis je dražší než to auto 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Březen 2018 Sdílet Vloženo 13. Březen 2018 A Mustanga si poptaval? Nebo Subaru WRX? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 13. Březen 2018 Sdílet Vloženo 13. Březen 2018 TWL víš jak má vypadat pracovní auto, kde se vejdou asistentky, nevylilo se šampaňský atd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 13. Březen 2018 Sdílet Vloženo 13. Březen 2018 Petrr jestli to bylo na mě, tak můžu, krom Lexuse ls 600, A8, BMW 760 atd. Zkus si hodit do konfigu A6, VW passat aj. v benzínu a 4x4. I když to nejsou moje prachy, tak jim to prostě nedám. V tomhle slepice nemá konkurenci. Loni touto dobou byl Passat levnejsi nez Octavia. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 13. Březen 2018 Sdílet Vloženo 13. Březen 2018 Kdepak loňské časy jsou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 14. Březen 2018 Sdílet Vloženo 14. Březen 2018 No, koukam na konfigurator VW a letosni cena je silena (taky diky tomu, ze veskere priplatkove balicky jsou za plnou cenu). Ja to loni stihnul v posledni den, protoze jsem auto chtel naplanovat tak, aby slo do vyroby po 22KT abych uz mel MR2018. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. Březen 2018 Sdílet Vloženo 14. Březen 2018 Jj. Většinou jsem skončil na sedan, benzín, automat, 4x4. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 14. Březen 2018 Sdílet Vloženo 14. Březen 2018 motosi a já myslel že to bude auto za tvé prachy.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. Březen 2018 Sdílet Vloženo 14. Březen 2018 Nene. Svoje si šetřím. [emoji16]I přes to všechno je nejlepší auto služební s CCSkou. [emoji6][emoji6][emoji6] 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2018 Já nic, toho bohdá nebude abych si něco takového pořídil domů Ale ale, vždyť jsi o něm přemýšlel a říkal jsi, že by ti nevadil [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 14. Březen 2018 Sdílet Vloženo 14. Březen 2018 Tak tohle mě dostalo: 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 14. Březen 2018 Sdílet Vloženo 14. Březen 2018 před 50 minutami, Clint napsal: Ale ale, vždyť jsi o něm přemýšlel a říkal jsi, že by ti nevadil No možný to je, ale stejně není a nebude nafta mou prioritou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Březen 2018 Sdílet Vloženo 14. Březen 2018 před 37 minutami, beuticek napsal: Tak tohle mě dostalo: to víš to jsou ty český auta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Březen 2018 Sdílet Vloženo 14. Březen 2018 Nene. Svoje si šetřím. [emoji16]I přes to všechno je nejlepší auto služební s CCSkou. [emoji6][emoji6][emoji6] Já chci taky služební auto s CCSkou. Stačila by mi Octavie bez asistentek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 14. Březen 2018 Sdílet Vloženo 14. Březen 2018 Ono je dost důležité, aby ta CCSka fungovala i pro soukromé užití 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 14. Březen 2018 Sdílet Vloženo 14. Březen 2018 před 16 hodinami, Petrrr napsal: Sabizo ty si delas prdel ne? Ty vole za prachy by prodal i sve dite. To bych jeste zkousl, ale za prachy jit delat do Skody? Nikdy. To budu radeji o hladu a poslu zenu na E55. No, nedělám. Nabídli mi manažerskou pozici v oblasti, o kterou se zajímám a baví mě. Na druhou stranu bude záležet na mnoha věcech, protože je to 120 kilometrů v autě denně. Ač si myslím, že mě mohou zaplatit (řekl jsem si o hromadu peněz... i Clint by záviděl), tak chci další věci, třeba fakt, že chci dělat přímo pod ŠA, ne pod externí firmou, hlavně kvůli odborům, smlouvu na dobu neurčitou a hromadu dalších věcí. @beuticek: Oplem dojedu a až se budou ptát, proč mám Opel, tak řeknu, že mají systémy na hovno, ale ať se nebojí, že jsem už tam a pomůžu jim to vylepšit. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 14. Březen 2018 Sdílet Vloženo 14. Březen 2018 Haha, no aby tě kvůli tomu neodepsali . 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 14. Březen 2018 Sdílet Vloženo 14. Březen 2018 To je mi plus mínus jedno. Já jsem v současné práci spokojený, oni psali, že mají zájem. Jinak teď řeším u kámoše výměnu řídící jednotky airbagů na 1. Fabii a větší vymrdávku jsem ještě neviděl. Musel jsem odstrojit kompletně spodní část středového tunelu. A ještě tam jsou tam vymrdané šrouby, že bych někoho v Bolce sejmul šutrem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 14. Březen 2018 Sdílet Vloženo 14. Březen 2018 Mám chuť doma vyzkoušet strhnutí toho loga. To bych se pobavil.... Bohužel nemám auto s tím krytem :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Březen 2018 Sdílet Vloženo 14. Březen 2018 (editace) Až půjdu ven tak to zkusím schválně u cupry.... Editováno: 14. Březen 2018, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Březen 2018 Sdílet Vloženo 14. Březen 2018 před 34 minutami, Sabiza napsal: To je mi plus mínus jedno. Já jsem v současné práci spokojený, oni psali, že mají zájem. Jinak teď řeším u kámoše výměnu řídící jednotky airbagů na 1. Fabii a větší vymrdávku jsem ještě neviděl. Musel jsem odstrojit kompletně spodní část středového tunelu. A ještě tam jsou tam vymrdané šrouby, že bych někoho v Bolce sejmul šutrem. to je šílený jak se kradou zaměstnanci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 14. Březen 2018 Sdílet Vloženo 14. Březen 2018 Je krize, no. Manažeři mění pozice, protože jinde dostanou o 5 - 10 tisíc víc. Problém je, že jsou namlsaní a nemyslí na fakt, že jednou se objeví zase krize a budou všichni v hajzlu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 15. Březen 2018 Sdílet Vloženo 15. Březen 2018 Dopr. Jednou jedu sockou a nakonec musim pěšky. A pak že se tramvaj nedokáže vyhnout do protisměru. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky