PANCHO Vloženo 31. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2014 nasel sem nejaka videa,je tam i nase parta piratu:)) https://www.youtube.com/watch?v=HRqUbG4JxRU&feature=youtu.be Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 31. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2014 (editace) no chtěli sme udelat i kroupy:) jo a sem zachranil tebe i tve auto(teda hlavne to pekne auto) pred ohnem Koktovym:) furt chtel odtahnout gril pred auto a delat plamenou bouři,uz sem videl jak mu z hlavy rostou pekelne rohy:)) DĚKUJI VELICE UCTIVĚ za ochranu před pekelným ohněm Můžeš mi, Pancho, hodit prosím fotky někam ke stažení? EDIT: jsem ani tak moc nedýchal a to čelní sklo vypadá jak vrata od chlíva v zimě Editováno: 31. Srpen 2014, autor: Honza9007 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 31. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2014 pro stringa:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 31. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2014 Honzo zitra dam na rajce a poslu odkaz ju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 31. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2014 ještě dej pančo fotku tvého bývalého černého grilu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 31. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2014 ten je jeste zabalen:)) a dostanes učet za uhli podpalovac:) a za novej lak na gril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2014 Ty kola, o cem to je? Jak je to udelane? Honzo: Jak jsi me prekvapil s interierem, opravdu pecka a volba pouze pro fajnsmekry. Tak ta stribrna, nudna stribrna, to je zklamani. Barvu cos mel pred tim ta ma koule a i k te by se hodil mnohem vice svetly interier. Tmava barva, svetly intros, tak to ma byt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2014 To už trošku zavání pubertálním tuzingem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 31. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2014 Petře jsem si nemohl vybírat. Tam šlo o adaptivní tempomat a tohle bylo jediný auto na trhu Ty kola to byla děsná hitparáda... Hlavně byl borec slušně zklamanej, že s tím svým "vzduchem" nebral pohárek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 31. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2014 (editace) tak minulej rok jarýsek taky byl dost nespokojen, že nedostal pohár nevím jestli si byl blízko něj minulej rok při předání, já se slušně smál Editováno: 31. Srpen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 31. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2014 Nahodou ta stribrna je pekna,jak to ma to okno tak to vypada super. a ten intros take,Za mne urcite za jedna:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 31. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2014 jarysek vloni pohárek bral Ale byl, tuším, druhý nebo dokonce třetí. Ale jsou jak malí kluci... honba za pohárkem. Pancho: díky za fotky i za pochvalu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 31. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2014 podle mě nebral, teď už nevím. Honzo fakt je pěkná, opravdu ji nejde nic vytknout.. jenom předchozí majitel, asi bral na světla škrabku(ale to asi pujde vyleštit) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 31. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2014 no kdyby byl poharek na nejvic cistej motor:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2014 Hele Pancho a co tvoje modrá leštěnka? Oprava se povedla? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 31. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2014 Tak tady je par fotek ze srazu heslo na SZ http://pancho77.rajce.idnes.cz/6.OCTAVIA_SRAZ_2014/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 31. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2014 jojo moje modra lestenka super,lepsi nez pred tim:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 31. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2014 jéžiši nedávej tam heslo, kde ho mam zase najít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 31. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2014 pisu SZ:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 31. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2014 podle mě nebral, teď už nevím. Honzo fakt je pěkná, opravdu ji nejde nic vytknout.. jenom předchozí majitel, asi bral na světla škrabku(ale to asi pujde vyleštit) Díky Světla jsou odrbaný ze škodovácký myčky... Benzina v závodě. Rozlešťovat se budou, leštit a zavoskovávat auto se taky bude. Resp. budou dělat kluci z CleanFreaks. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2014 Auto pecka, co ja bych za takove treba dal. Klidne i stribrnou, sam bych si ji ale urco nezvolil. O3 slusi jine barvy. Pokud ovsem je to jak pises, pak je to jina. Budu se tesit az si intros budu moci nekdy prohlidnout live. Hlavne at slouzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 31. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2014 (editace) takže tyhle světla které sou udělané z A3, mají ještě horší plexi? jj však proč ne introš je žlutej a co bys jako víc čekal petře rozhodně lepší stříbrná, než poblitá bílá(opravdu říkám poslední auto v bílé) Editováno: 31. Srpen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2014 Nevim jak u O3, ale plexi budiku alespon u Rapida mi prijde jak z masla, uz ani nevim cim to utirat. U svetel mam zatim jen zaseky od sutru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 31. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2014 dej si detailingshop a naházej si tam košík za 15000kč až budeš mít čím :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 31. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2014 (editace) Marku, ty jsi hroznej negativista... Nemají horší plexi; kartáče v myčce přímo v závodě jsou tvrdý jak drátěnka - nemusej je tak často měnit a udržovat, protože by se jinak zaměstnanci posr*li, kdyby neměli kde mejt auta. V těch světlech je jiný problém; mají dvě lomené plochy de facto proti sobě. Jeden lom je horizontální a druhý je šikmo dolů, aby byla udržena linie od kapoty do masky. Petr: já nechtěl stříbrný auto a už vůbec ne lifta. A panoramu jsem taky moc nechtěl. A co mám? Stříbrnýho lifta s panoramatickou střechou Odříkaného největší krajíc Editováno: 31. Srpen 2014, autor: Honza9007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky