Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

no  chtěli sme udelat i kroupy:)

jo  a sem zachranil tebe i tve auto(teda hlavne to pekne auto)   pred ohnem Koktovym:)   furt chtel odtahnout gril pred auto a delat plamenou bouři,uz sem videl jak mu z hlavy rostou pekelne rohy:))

DĚKUJI VELICE UCTIVĚ za ochranu před pekelným ohněm :D

Můžeš mi, Pancho, hodit prosím fotky někam ke stažení? ;)

EDIT: jsem ani tak moc nedýchal a to čelní sklo vypadá jak vrata od chlíva v zimě :D

Upraveno od Honza9007

pro stringa:)

post-85810-0-82986400-1409515696_thumb.j

post-85810-0-36551400-1409515741_thumb.j

post-85810-0-08704500-1409515764_thumb.j

post-85810-0-69109600-1409515811_thumb.j

post-85810-0-22351500-1409515836_thumb.j

Honzo  zitra dam na rajce a poslu odkaz ju

ještě dej pančo fotku tvého bývalého černého grilu :D

ten je jeste zabalen:)) a dostanes učet za uhli podpalovac:) a za novej lak na gril

Ty kola, o cem to je? Jak je to udelane?

Honzo: Jak jsi me prekvapil s interierem, opravdu pecka a volba pouze pro fajnsmekry. Tak ta stribrna, nudna stribrna, to je zklamani. Barvu cos mel pred tim ta ma koule a i k te by se hodil mnohem vice svetly interier. Tmava barva, svetly intros, tak to ma byt. :D

Petře jsem si nemohl vybírat. Tam šlo o adaptivní tempomat a tohle bylo jediný auto na trhu ;)

Ty kola to byla děsná hitparáda... :( Hlavně byl borec slušně zklamanej, že s tím svým "vzduchem" nebral pohárek :D

tak minulej rok jarýsek taky byl dost nespokojen, že nedostal pohár ;) nevím jestli si byl blízko něj minulej rok při předání, já se slušně smál :D

Upraveno od kokta7

Nahodou ta stribrna je pekna,jak to ma to okno tak to vypada super. a ten intros take,Za mne urcite  za jedna:)

jarysek vloni pohárek bral ;) Ale byl, tuším, druhý nebo dokonce třetí. :D

Ale jsou jak malí kluci... honba za pohárkem.

Pancho: díky za fotky i za pochvalu :)

podle mě nebral, teď už nevím. :D

Honzo fakt je pěkná, opravdu ji nejde nic vytknout.. jenom předchozí majitel, asi bral na světla škrabku(ale to asi pujde vyleštit)

no kdyby byl poharek na nejvic cistej motor:))

Hele Pancho a co tvoje modrá leštěnka? Oprava se povedla?

jojo  moje modra lestenka super,lepsi nez pred tim:)

jéžiši nedávej tam heslo, kde ho mam zase najít.

pisu  SZ:)  

podle mě nebral, teď už nevím. :D

Honzo fakt je pěkná, opravdu ji nejde nic vytknout.. jenom předchozí majitel, asi bral na světla škrabku(ale to asi pujde vyleštit)

Díky ;)

Světla jsou odrbaný ze škodovácký myčky... Benzina v závodě. Rozlešťovat se budou, leštit a zavoskovávat auto se taky bude. Resp. budou dělat kluci z CleanFreaks.

Auto pecka, co ja bych za takove treba dal. Klidne i stribrnou, sam bych si ji ale urco nezvolil. O3 slusi jine barvy. Pokud ovsem je to jak pises, pak je to jina. Budu se tesit az si intros budu moci nekdy prohlidnout live. Hlavne at slouzi.

takže tyhle světla které sou udělané z A3, mají ještě horší plexi?  jj však proč ne ;)

introš je žlutej a co bys jako víc čekal petře :)  rozhodně lepší stříbrná, než poblitá bílá(opravdu říkám poslední auto v bílé)

Upraveno od kokta7

Nevim jak u O3, ale plexi budiku alespon u Rapida mi prijde jak z masla, uz ani nevim cim to utirat. U svetel mam zatim jen zaseky od sutru.

dej si detailingshop a naházej si tam košík za 15000kč až budeš mít čím :D :D

Marku, ty jsi hroznej negativista... :p Nemají horší plexi; kartáče v myčce přímo v závodě jsou tvrdý jak drátěnka - nemusej je tak často měnit a udržovat, protože by se jinak zaměstnanci posr*li, kdyby neměli kde mejt auta. V těch světlech je jiný problém; mají dvě lomené plochy de facto proti sobě. Jeden lom je horizontální a druhý je šikmo dolů, aby byla udržena linie od kapoty do masky.

Petr: já nechtěl stříbrný auto a už vůbec ne lifta. A panoramu jsem taky moc nechtěl. A co mám? Stříbrnýho lifta s panoramatickou střechou  :kol-28: Odříkaného největší krajíc  :kol-32:

Upraveno od Honza9007

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.