Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Asi se dám znova na studia, takové malé odlehčení od tématu aut.  I když to může být fotomontáž.

2Ye.jpg

Upraveno od Petrrr

• Autor

Nevypadá to na fotomontáž ;)  Dobrý tablo....:)

Je to fake

Je to fake??? mě se to taky nezdá, ale na FB toho běhalo hafo ohledně toho a údajně to má být pravé... ale jak říkám, už bych chtěl vidět, jak se celá tříf¨dad ženskejch na střední nechá ukecat na tohle tablo  :kol-32:

od zítra jsou v prodeji lupeny na MS 2015, kdo pujde? :-)

hm finále za 7000kč hm..

neřikám finále ale aspon na ty první zápasy, 1800,- za lupen na dva zápasy, lepší místa za 2500,- já teda pujdu aspon na todle!

tak mě zase láká teda play off radši na cizí týmy(Švédi, Finové, Kanada) a za ty peníze mě to fakt moc neláká už :)

ale jednou bych chtěl na něco jít.

Upraveno od kokta7

Snad mě někdo pozve. Jináč pivo, koleno a TV.[emoji1]

Nápodobně, za ty prachy mi to nestojí. Navíc, co já vím co bude v květnu? Samá písemka ve škole, asi změny v práci.

Tak pokud mit tohle doma tak bych pouzil "specialni pripravek" dle navodu bud na sebe a nebo spis na toho tvora.

Cekat na to az se to vyresi samo ve sklepe neni dobre, buh vi co by to jeste napadlo :D

Hm, nevypadá špatně, jen ty budíky vypadají dost nepřehledně. A ovšem koktova koncovka výfuku je tam taky. :kol-28: 

Petře ano máš pravdu, ale je to 3 dny staré a je to na autoforum= mám to přečtené již dávno :D

Upraveno od kokta7

• Autor

Fordem tam a vlakem zpátky, model, kterej je u nás v době uvedení prakticky jinde výběhovej :D   A jak jsem právě četl, motoricky zrovna neoslní... ;)

Zejtra ke mě přijede Pancho, chce ode mě koupit Turtle Wax, holt tady se pozná, kdo kupuje kvalitu ;)

Upraveno od Clint

Woe... :) jen pockej :)

Upraveno od PANCHO

• Autor

Včera jsme jeli s bráchou jeho Leonem 1,4 TSI po dálnici 200km cca 130 předpisově, výsledná 5,8/100km......to už jsou diselové hodnoty, resp. i menší ;)

To už majitele ropy nasírá, když dají o 30tis víc za auto a ještě poslouchají traktor a klepe se jim za jízdy volant jak drahej pes :D

Clinte ty si fakt jak malej, trochu si zaspal dobu  :kol-46:

nove diesely nejsou tak hlucne jako bylo tvoje prehistoricke PDcko, s kterymi to porad srovnavas

pri 130kmh konstantni rychlosti jede OIII za 4,3 litru a mene podle terenu - posledni absolvovana jizda s kolegou, jeli jsme s 2.0TDI Bratislava -> Praha vnoci, 130 tempomat dle palubaku a spotreba byla na Chodove, kde jsem vystupoval 4,1l / 100km

takze porad kdyz mas proste velkej najezd tak se to srovna. a dalsi vec je, ze nafta je treba u nas ted o 50haleru levnejsi na litr...

• Autor

U nás je stejně drahá a zapomínáš, že s dieslem 2,0 CR jsem před tejdnem jel, tak sám vím, jak chrochtá a jak se v něm všechno klepe. Spotřebu jsem si změřil taky, takže nebudu komentovat. :kol-46:

Ozi máš prostě smůlu, mě na ropu nepředěláš a tvoje poznatky jsou uplně mimo....:D

Upraveno od Clint

:kol-28:   Co jsem jel s 1.6 a 2.0 TDI CR, tak ve 130 se nikde nic neklepalo a motor byl tichý. V jiných režimech je to trochu jinak. Nafta je momentálně většinou levnější než benzín.

• Autor

Uplně mě z toho dieslu brněly ruce po jízdě, jak brněl ten volant po celou dobu, i při stání na volnoběh...tfuj ....Hnusná ropa, změňme téma, nebo se zase přestanu ovládat ;)

Upraveno od Clint

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.