Petrrr Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 (editace) By mě zajímalo jak to s tím Subaru dělají. Pro Clinta jedině toto http://www.sauto.cz/osobni/detail/volkswagen/multivan/16133923?goFrom=list vše jak to má Clint rád. Editováno: 3. Listopad 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 (editace) Asi se dám znova na studia, takové malé odlehčení od tématu aut. I když to může být fotomontáž. Editováno: 3. Listopad 2014, autor: Petrrr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 Nevypadá to na fotomontáž Dobrý tablo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 Je to fake Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 Je to fake??? mě se to taky nezdá, ale na FB toho běhalo hafo ohledně toho a údajně to má být pravé... ale jak říkám, už bych chtěl vidět, jak se celá tříf¨dad ženskejch na střední nechá ukecat na tohle tablo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 By mě zajímalo jak to s tím Subaru dělají. Pro Clinta jedině toto http://www.sauto.cz/osobni/detail/volkswagen/multivan/16133923?goFrom=list vše jak to má Clint rád. Tak to je celkem zajímavý, takych chtěl vědět, jak to dělají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 od zítra jsou v prodeji lupeny na MS 2015, kdo pujde? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 hm finále za 7000kč hm.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 To bych se na to mohl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 neřikám finále ale aspon na ty první zápasy, 1800,- za lupen na dva zápasy, lepší místa za 2500,- já teda pujdu aspon na todle! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 (editace) tak mě zase láká teda play off radši na cizí týmy(Švédi, Finové, Kanada) a za ty peníze mě to fakt moc neláká už ale jednou bych chtěl na něco jít. Editováno: 3. Listopad 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 Snad mě někdo pozve. Jináč pivo, koleno a TV.[emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 Nápodobně, za ty prachy mi to nestojí. Navíc, co já vím co bude v květnu? Samá písemka ve škole, asi změny v práci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 Kluci... tohle mít doma, tak to zavřu do sklepa, nasadím mříže a zámky a na světlo Boží to nepustím, dokud by to nepošlo... http://play.iprima.cz/PROSTRENO/PROSTRENO-185-12-E-BONUS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 Tak pokud mit tohle doma tak bych pouzil "specialni pripravek" dle navodu bud na sebe a nebo spis na toho tvora. Cekat na to az se to vyresi samo ve sklepe neni dobre, buh vi co by to jeste napadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 Tady pro hlavniho vzivace Fordu Koktu. http://www.autoforum.cz/testy-aut/prvni-test-ford-mondeo-2015-stin-sve-vlastni-minulosti/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 Hm, nevypadá špatně, jen ty budíky vypadají dost nepřehledně. A ovšem koktova koncovka výfuku je tam taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 (editace) Petře ano máš pravdu, ale je to 3 dny staré a je to na autoforum= mám to přečtené již dávno Editováno: 3. Listopad 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 (editace) Fordem tam a vlakem zpátky, model, kterej je u nás v době uvedení prakticky jinde výběhovej A jak jsem právě četl, motoricky zrovna neoslní... Zejtra ke mě přijede Pancho, chce ode mě koupit Turtle Wax, holt tady se pozná, kdo kupuje kvalitu Editováno: 3. Listopad 2014, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 (editace) Woe... jen pockej Editováno: 3. Listopad 2014, autor: PANCHO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2014 Včera jsme jeli s bráchou jeho Leonem 1,4 TSI po dálnici 200km cca 130 předpisově, výsledná 5,8/100km......to už jsou diselové hodnoty, resp. i menší To už majitele ropy nasírá, když dají o 30tis víc za auto a ještě poslouchají traktor a klepe se jim za jízdy volant jak drahej pes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2014 Clinte ty si fakt jak malej, trochu si zaspal dobu nove diesely nejsou tak hlucne jako bylo tvoje prehistoricke PDcko, s kterymi to porad srovnavas pri 130kmh konstantni rychlosti jede OIII za 4,3 litru a mene podle terenu - posledni absolvovana jizda s kolegou, jeli jsme s 2.0TDI Bratislava -> Praha vnoci, 130 tempomat dle palubaku a spotreba byla na Chodove, kde jsem vystupoval 4,1l / 100km takze porad kdyz mas proste velkej najezd tak se to srovna. a dalsi vec je, ze nafta je treba u nas ted o 50haleru levnejsi na litr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2014 (editace) U nás je stejně drahá a zapomínáš, že s dieslem 2,0 CR jsem před tejdnem jel, tak sám vím, jak chrochtá a jak se v něm všechno klepe. Spotřebu jsem si změřil taky, takže nebudu komentovat. Ozi máš prostě smůlu, mě na ropu nepředěláš a tvoje poznatky jsou uplně mimo.... Editováno: 4. Listopad 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2014 Co jsem jel s 1.6 a 2.0 TDI CR, tak ve 130 se nikde nic neklepalo a motor byl tichý. V jiných režimech je to trochu jinak. Nafta je momentálně většinou levnější než benzín. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2014 (editace) Uplně mě z toho dieslu brněly ruce po jízdě, jak brněl ten volant po celou dobu, i při stání na volnoběh...tfuj ....Hnusná ropa, změňme téma, nebo se zase přestanu ovládat Editováno: 4. Listopad 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky