Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

Sanek:Jenom abys tam nejel s touhle spotřebou tři dny :D

Upraveno od Clint

Hravec něco udělá na Vysočině! Víš jak, mně na vzdálenosti nezáleží, když pojedu za 4,2L, ale ty abys nemusel 2krat tankovat:-D

Jo? O pár příspěvků výš píšeš, že do Krušek nepojedeš. :kol-28:

• Autor

Pawouk: chtěl sem si ten článek přečíst, ale už v první větě mě to vykoplo pryč :D

Nojo, českomoravské srazy padly Pawoukovým mečem a na pražských je draho ;)   Chtělo by to nějakou změnu a hlavně, abych se trochu projel. Mám to tady za rohem a člověk ani nezahřeje motor ;)

Hravec něco udělá na Vysočině! Víš jak, mně na vzdálenosti nezáleží, když pojedu za 4,2L, ale ty abys nemusel 2krat tankovat:-D

Hmmmm, Clintův sraz dělám spolu s Clintem..

A ČM sraz byla taky moje práce...

Tak teda nevím kde by byla chyba

Pawouk:to není sraz, to je čaj, ne?!

• Autor

No chyba je v tom, že byl Hravec vykopnutej, osoba, která sezvala všechny lidi z Moravy....;) Tím pádem, by jsme tam byli zase jenom my :D

No to nevím,jestli to byla jen jeho zásluha - psal jsem kdekomu , myslím, že nemá význam řešit kdo koho zval

Sanku: Srazy jsou vždy dva - na jaře a na podzim. To už jsi prošvihnul. Čaje jsou v mezidobí ve všední dny odpoledne s menší účastí. Tam chápu, že z větší dálky někdo nepřijede. I když kokta je výjimka potvrzující pravidlo.

Pawouk: chtěl sem si ten článek přečíst, ale už v první větě mě to vykoplo pryč :D

Já to dočetl - víš co se říká: poznej svého nepřítele. :kol-46:

Jo a čaj je pro všechny, kdož jsou ochotni přijet na pokec...

• Autor

K tomu ČM srazu: Ještě jsem zapomněl dodat, že na Koktu je to daleko, pač musí jet okreskama a on zatáčení nezvládá ;) a bál se Hravce

Upraveno od Clint

Ona kontroverzní osoba ovšem odrazuje množství dalších lidí, kteří tam prostě za její účasti nikdy nepřijedou. To je taky realita.

Ja bych nejezdil kdyz bych neměl cestu, jestli odjíždim z prahy v 5 nebo v 10 je me fuk už.

Jedte klinte spolu do Egypta...

• Autor

:D :D Koupíš nám zájezd jo?

Upraveno od Clint

Do Egypta? Spis do Leningradu ne?

A sebou si klinte příbal kufr hajzl papiru

Skvělej nápad. Tam se ukáže jestli je lepší benzín nebo nafta.

• Autor

V Petrohradě jsem byl předloni. (Leningrad se to už dlouho nejmenuje) Nicméně nádherné město s krásnou historií a spoustou pěknějch holek. To v NewYorku Petře nepotkáš, tam tě vojedou tlustý smradlaví černoši s Obamou na triku přímo do prdele :D

IMG_4529.JPG

post-32269-0-36547400-1415126460_thumb.j

Upraveno od Clint

Vsak ja schvalne, abych otestoval jestli to vis , jestli si teda z KGB nebo ne. :D

Jinak musim souhlasit, Rusky jsou opravdu lepsi, budes se ale divit ze to same plati o Ukrainkach.

A vubec, jdu si ted dat Ceskou tlacenku s cibuli. :D

• Autor

Nedivím se :D a tláču bych si dal taky ;)

Upraveno od Clint

Netahej sem toho "afroameričana", teď by se hodil skutečný američan, někdo jako Reagan. A ne ta vyměklá améba jménem Barack Hussein Obama.

• Autor

Měli jsme parádní vejlet po tom Rusku, tady je záběr hotelového pokoje a pana z recepce ;)

IMG_4656.JPG IMG_4658.JPG

post-32269-0-60742000-1415126931_thumb.j

post-32269-0-56379300-1415126943_thumb.j

Což o to, výlet by nevadil, ale ruská duše je kurevsky někde jinde, než je ve střední a západní Evropě normální. Prostě jsou to asijské hordy, patřící na ty jejich nekonečné lány a stepy.

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.