Pawouk Vloženo 4. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2014 Mým mečem? To těžko, vždyť nikdo nikomu nebrání v uspořádání dalšího českomoravského srazu. Manuální převodovka, nebo DSG? Test dvou benzínových Octavií RS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2014 (editace) Sanek:Jenom abys tam nejel s touhle spotřebou tři dny Editováno: 4. Listopad 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2014 Hravec něco udělá na Vysočině! Víš jak, mně na vzdálenosti nezáleží, když pojedu za 4,2L, ale ty abys nemusel 2krat tankovat:-D Jo? O pár příspěvků výš píšeš, že do Krušek nepojedeš. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2014 Pawouk: chtěl sem si ten článek přečíst, ale už v první větě mě to vykoplo pryč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 4. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2014 Nojo, českomoravské srazy padly Pawoukovým mečem a na pražských je draho Chtělo by to nějakou změnu a hlavně, abych se trochu projel. Mám to tady za rohem a člověk ani nezahřeje motor Hravec něco udělá na Vysočině! Víš jak, mně na vzdálenosti nezáleží, když pojedu za 4,2L, ale ty abys nemusel 2krat tankovat:-D Hmmmm, Clintův sraz dělám spolu s Clintem.. A ČM sraz byla taky moje práce... Tak teda nevím kde by byla chyba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 4. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2014 Pawouk:to není sraz, to je čaj, ne?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2014 No chyba je v tom, že byl Hravec vykopnutej, osoba, která sezvala všechny lidi z Moravy.... Tím pádem, by jsme tam byli zase jenom my Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 4. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2014 No to nevím,jestli to byla jen jeho zásluha - psal jsem kdekomu , myslím, že nemá význam řešit kdo koho zval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2014 Sanku: Srazy jsou vždy dva - na jaře a na podzim. To už jsi prošvihnul. Čaje jsou v mezidobí ve všední dny odpoledne s menší účastí. Tam chápu, že z větší dálky někdo nepřijede. I když kokta je výjimka potvrzující pravidlo. Pawouk: chtěl sem si ten článek přečíst, ale už v první větě mě to vykoplo pryč Já to dočetl - víš co se říká: poznej svého nepřítele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 4. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2014 Jo a čaj je pro všechny, kdož jsou ochotni přijet na pokec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2014 (editace) K tomu ČM srazu: Ještě jsem zapomněl dodat, že na Koktu je to daleko, pač musí jet okreskama a on zatáčení nezvládá a bál se Hravce Editováno: 4. Listopad 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2014 Ona kontroverzní osoba ovšem odrazuje množství dalších lidí, kteří tam prostě za její účasti nikdy nepřijedou. To je taky realita. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2014 Ja bych nejezdil kdyz bych neměl cestu, jestli odjíždim z prahy v 5 nebo v 10 je me fuk už. Jedte klinte spolu do Egypta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2014 (editace) :D Koupíš nám zájezd jo? Editováno: 4. Listopad 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2014 Do Egypta? Spis do Leningradu ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2014 A sebou si klinte příbal kufr hajzl papiru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2014 Kdepak - na Sibiř! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 4. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2014 Skvělej nápad. Tam se ukáže jestli je lepší benzín nebo nafta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2014 (editace) V Petrohradě jsem byl předloni. (Leningrad se to už dlouho nejmenuje) Nicméně nádherné město s krásnou historií a spoustou pěknějch holek. To v NewYorku Petře nepotkáš, tam tě vojedou tlustý smradlaví černoši s Obamou na triku přímo do prdele Editováno: 4. Listopad 2014, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2014 Vsak ja schvalne, abych otestoval jestli to vis , jestli si teda z KGB nebo ne. Jinak musim souhlasit, Rusky jsou opravdu lepsi, budes se ale divit ze to same plati o Ukrainkach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2014 A vubec, jdu si ted dat Ceskou tlacenku s cibuli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2014 (editace) Nedivím se a tláču bych si dal taky Editováno: 4. Listopad 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2014 Netahej sem toho "afroameričana", teď by se hodil skutečný američan, někdo jako Reagan. A ne ta vyměklá améba jménem Barack Hussein Obama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2014 Měli jsme parádní vejlet po tom Rusku, tady je záběr hotelového pokoje a pana z recepce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2014 Což o to, výlet by nevadil, ale ruská duše je kurevsky někde jinde, než je ve střední a západní Evropě normální. Prostě jsou to asijské hordy, patřící na ty jejich nekonečné lány a stepy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky