PANCHO Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 Teda tady to je zase na pokračování. Na tom mobilu než to přečtu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paradox.f Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 Clinte, proč nepoužiješ na ksichtoknize fotky stažené z fora, kde RZ nejsou? Paradox.f - twl, tak to je opravdu "bomba", to se jen tak nevidí. Mně se svého času rozletělo zadní sklo na Felicii po ani ne pěti minutách zapnutého vyhřívání. hele, tohle je jeste prd. ve strucnosti... ze shora jsem porad slysel nejaky sumeni a takovy slaby piskani. nevenoval jsem EXTRA pozornost (taky se me to vymstilo). jednoho dne jdu k autu a vsimnu si, ze u leveho predniho rohu PAD nesedi a vycniva. jen ruzek, proste to nelicovalo. tak jsem s tim byl v servisu a tam rekli: "hele, to nic neni. jako takhle, je to problem, vyresime ho, ale ted nemame cas a prostor. prijedte za tyden". Fajn. O 2 dny pozdeji, znova v servisu. reklamuju, ze je to o dost intenzivnejsi (huceni, bzuceni atd.). oni, ze mam prijet za 2 dny. Fajn. jedu ze servisu na jednani do HK, valim 160km/h. najednou, bzuceni a sumeni nabiralo na intenzite. najednou........ RANA JAKO KRAVA a PAD se me postavil do pozice nasrany kobry. normalne me ta strecha stala. rychle jsem zastavil a koukam, ze visi pouze na poslednich 2 sroubkach 3x8BT. to, co se delo pak, psat nebudu... ten telefonat bych tady nemohl ani prezentovat... cele to opravili a rekl jsem jim, ze mam garancku zadarmo a k tomu uskladneni kol/pneu na 2 sezony zdarma. souhlasili... nic jineho jim nezbylo. prijimaci technik sam o sobe totiz meri mene, nez ja tak o 7cm budim pred nim respekt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paradox.f Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 kokta: solarni sibr funguje na stejnem principu, jako nezavisle topeni v rezimu "vetrani". nic jineho v tom neni, zadne dobijeni/vybijeni atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 No pěkný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 Aha, možná by to chtělo napsat Pticovi, aby s tím něco udělal. Já tomu nerozumím. Ozíčku, to jsem byl já a můj duch. Ale kdybys pořádně četl příspěvek, kde jsem to napsal, tak by ses teď nedivil. Mimochodem jsi mi tam dal lajk. link jsem cetl, ale az pozdeji, kdyz jsem se k nemu doklikal... jo a nevim jestli ma cenu pticovi to psat, on to casem opravi a nebo to zmeni tapatalk a bude to ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 jj, Ozi cte od predu do zadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 Presne tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 No nevim. Nemám zpětnou vazbu, ale na AR foru to zavedli a tapatalk funguje tak, jak má. Je to super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 co je AR? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 no pepa a franta to není, tka asi antiradar forum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 Alfa Romeo forum :-P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 ono i na rs-klubu ten tapatakj funguje jak ma, ale to oboje jede na phpbb a tady se jede na vbuletinu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 A třeba že byste mluvili česky??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 Ty v tom ten náznak češtiny a snahu nevidíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 Jojo, pár slovům rozumím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 Jo, ja taky nerozumim, ale to je jedno. Hold mam jen maturitu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 Ale to je potřeba sdělit patřičným osobám ve vedení fora. Já jim to vysvětlit neumím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 Dnes mě vyfotili ...... Tak to už jsem taky pirát ! Nebo ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 Twl, ty ještě umíš běžkovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 Hlavně z kopce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 (editace) ono i na rs-klubu ten tapatakj funguje jak ma, ale to oboje jede na phpbb a tady se jede na vbuletinu... to jako kdybych napasal ze dneska mel ZM,AP a SZ:) anebo take ze mel KOm. Editováno: 21. Únor 2015, autor: PANCHO 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 (editace) Taky z toho nejsem moudrej, Ozi mluví nějakou mysliveckou hantýrkou s mufloním přízvukem Editováno: 22. Únor 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 hosi pokud budu mit dneska cas ve skole, tak otestuju to co jsem napsal a i s komentarema vam to sem poslu a pawouku budu o tom informovat i pticu. pripadne to spacham snad zejtra... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 (editace) Dneska sem nechal sněhuli doma a do práce použil High Torque Power, pač dávaj nějakej déšť Mohla by se zašpinit.... Editováno: 22. Únor 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 Myslis Dehtovou kralovnu? Ta uz je stejne spinava od sazi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky