Kyselinka Vloženo 22. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2014 Isty vysledok bude, az ked sem hodim postup, ze? Kto sa boji, nesmie do lesa... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 22. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2014 ano a urcite pomuze i ostatnim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Únor 2015 Sdílet Vloženo 7. Únor 2015 Tak jak to vypadá s tím origo znakem??? Už to máš hotové Kyselinka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 7. Únor 2015 Sdílet Vloženo 7. Únor 2015 (editace) Nemam, nejde to tam nijak napasovat, nakolko je to znak z OIII a ten ma plochu zakladnu, kdezto airbag OII je vypukly. Ten co predava znak a aj uz hotove covery, robi dieru do bagu a znak len pookrajoch prilepi na cover. Vzhladovo je to fajn a ani sa to normalne neodlepi, ale ked drbne bag, tak znak cloveku musi prerazit celo Pisal som mu, ze ci vobec vie kde sa pri naraze trha bag a co spravi vystrel bagu, ked je v coveri diera a ci ma za predaj takychto coverov ciste svedomie....ale uz mi neodpisal Inak ma prekvapuje, ze takyto cover s dierou sa bezne predava aj v shopoch: http://www.cars-equipment.com/www/en/shop/skoda/oem-drivers-airbag-cover-with-chrome-2/ Pritom cover ma v mieste znaku, z vnutornej strany, este taku mriezku pre zosilnenie (aby sa roztrhol az pod znakom) a prave to je tam z dovodu osadenia znaku vyrezane. Logicky mi to hlava neberie, ci to moze byt vobec bezpecne Editováno: 7. Únor 2015, autor: Kyselinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Únor 2015 Sdílet Vloženo 7. Únor 2015 Takže jsi zůstal u samolepky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 7. Únor 2015 Sdílet Vloženo 7. Únor 2015 (editace) Jj, zatial. Uvidim ci sa podari niekde zohnat cover z citiga za nejaku rozumnu cenu. Editováno: 7. Únor 2015, autor: Kyselinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 7. Únor 2015 Sdílet Vloženo 7. Únor 2015 Kluci, já si nalepil to nové logo (stálo asi 150 korun i s poštou) na staré (to jsem odmastil) a drží to tak docela dost. Nevěřím, že by to časem oschlo a upadlo. Já to z mého pohledu vidím jako vyřešenou věc. Proč se tím zdržovat, když to splní přesně to, co má ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 7. Únor 2015 Sdílet Vloženo 7. Únor 2015 To je v poriadku, ale uvidis, co urobi vplyv tepla a zimy. Ten prvy znak sa mi zacal trosku z jednej strany ako keby vlnit, no tento druhy zatial drzi uz asi rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 7. Únor 2015 Sdílet Vloženo 7. Únor 2015 Pravda, mám ho zatím chvilku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 Jj, zatial. Uvidim ci sa podari niekde zohnat cover z citiga za nejaku rozumnu cenu. Ze Citiga? To má jiné logo? Takové, které by šlo do předFL volantu OII? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 (editace) Ano, Citigo ma uz nove logo a je plechove. Malo by sediet aj na predFL, lebo tam nie je ziadny rozdiel...jedine v tvare coveru. Dokonca samotny bag z predFL sa da jednoducho prehodit do FL/Citigo coveru, cize keby si chcel menit volant, netreba kupovat cely bag, ale len cover http://www.ebay.com/itm/AIRBAG-ABDECKUNG-DECKEL-COVER-Skoda-Citigo-CI-TIGO-CITI-GO-/261344030320 Editováno: 8. Únor 2015, autor: Kyselinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 Takže kdybych chtěl volant co má OIII s tím designem, tak stačí sehnat volant s MF na Citigo s coverem a bude to sedět v OII předFL a pásl by tam i můj původní BAG jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 (editace) Nechapem Ja pisem, ze keby si chcel nahodou menit volant za FL, tak cely bag nemusis kupovat, ale len cover. Nechapem to s OIII, co si pisal. Editováno: 8. Únor 2015, autor: Kyselinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 No prostě jestli je nějaká šance na to, abych na svém předFL volantu měl to nové logo a nemusel kupovat celý folant z OIII, FIIFL nebo Rapida Mám znaky všude nové a jen ten pitomej volant má zelené, ale zase se mi nechce dávat 6000,- za nový volant s bagem (protože můj bag se na novější volanty dát nedá) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 dej samolepku a mas klid za par korun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 Nálepka by nevadila, ale musela by držet a ne že to budu v létě za jízdy chytat až se to odlepí Hoď mi prosím odkaz, kde se to u nás dá koupit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 ja sem ju lepil taky a myslim si ze je kvalitni,pochybuju ze to nekdy spadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 zkusím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 zkus a uvidis,treba to letni horka odrovnaji tezko rict,ale zas je to 80kc jenom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 (editace) Tak mám nalepenou 3D samolepku a vypadá to opravdu věrohodně ZDE foto Editováno: 17. Únor 2015, autor: Stringo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurvajs2 Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 Taky přidám svou zkušenost. Auto už mám kompletně "přeznakované" včetně klíčků a nových nápisů ŠKODA a ROOMSTER takže už zbývalo jen nové logo do volantu. Poté co jsem zavrhl možnost měnit celý kryt airbagu jsem zakoupil 3D samolepící logo o průměru 42mm za 80,-Kč. Nejprve jsem uvažoval o tom, že staré logo vydloubnu (bez demontáže bagu) ale poté co jsem to opatrně zkusil na služební Fábii jsem to rychle vzdal. Pod původním logem je hodně nerovná plocha a určitě by se to muselo před nalepením nového něčím vyrovnat, např. silikonem apod. Takže jsem staré logo odmastil a nové nalepil na něj a musím říci, že ačkoli jsem celkem detailista a měl jsem strach že to bude nakonec celé moc vystouplé z volantu, není tomu tak a vypadá to fakt dobře. Takže všichni co mají obavy z loga v podobě samolepy ať se nebojí. Přikládám fotky, jak to vypadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mika-el Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Kde se takove logo na volant da sehnat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 Máš SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 ja uz sem si objednal i do klicu tak su zvedavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 mám doma, zatím jsem ho nelepil, zdá se že je o něco menší a na foru psali ho nalepit černým lepidlem, že zakryje ty okraje a není to poznat, že je menší, tak uvidíme. Zatím jsem na to vždycky zapomněl ho vyměnit... Ale přemýšlel jsem o výměně celých klíčků (těla klíčku z OIII). Líbí se mi jak tvar, tak to, že mají o 90° otočené to tělo, takže když se nastartuje, je víc místa pro koleno (nebo se mi to možná jen zdálo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.