Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Isty vysledok bude, az ked sem hodim postup, ze? :D

Kto sa boji, nesmie do lesa... :kol-28:

:D ano a urcite pomuze i ostatnim.

• 3 měsíce později...

Tak jak to vypadá s tím origo znakem??? Už to máš hotové Kyselinka?

Nemam, nejde to tam nijak napasovat, nakolko je to znak z OIII a ten ma plochu zakladnu, kdezto airbag OII je vypukly.

Ten co predava znak a aj uz hotove covery, robi dieru do bagu a znak len pookrajoch prilepi na cover. Vzhladovo je to fajn a ani sa to normalne neodlepi, ale ked drbne bag, tak znak cloveku musi prerazit celo :kol-44:

Pisal som mu, ze ci vobec vie kde sa pri naraze trha bag a co spravi vystrel bagu, ked je v coveri diera a ci ma za predaj takychto coverov ciste svedomie....ale uz mi neodpisal :D

Inak ma prekvapuje, ze takyto cover s dierou sa bezne predava aj v shopoch: http://www.cars-equipment.com/www/en/shop/skoda/oem-drivers-airbag-cover-with-chrome-2/

Pritom cover ma v mieste znaku, z vnutornej strany, este taku mriezku pre zosilnenie (aby sa roztrhol az pod znakom) a prave to je tam z dovodu osadenia znaku vyrezane. Logicky mi to hlava neberie, ci to moze byt vobec bezpecne :kol-44:

Upraveno od Kyselinka

Takže jsi zůstal u samolepky?

Jj, zatial. Uvidim ci sa podari niekde zohnat cover z citiga za nejaku rozumnu cenu.

Upraveno od Kyselinka

Kluci, já si nalepil to nové logo (stálo asi 150 korun i s poštou) na staré (to jsem odmastil) a drží to tak docela dost. Nevěřím, že by to časem oschlo a upadlo. Já to z mého pohledu vidím jako vyřešenou věc. Proč se tím zdržovat, když to splní přesně to, co má :))

To je v poriadku, ale uvidis, co urobi vplyv tepla a zimy. Ten prvy znak sa mi zacal trosku z jednej strany ako keby vlnit, no tento druhy zatial drzi uz asi rok.

Pravda, mám ho zatím chvilku.

Jj, zatial. Uvidim ci sa podari niekde zohnat cover z citiga za nejaku rozumnu cenu.

Ze Citiga? To má jiné logo? Takové, které by šlo do předFL volantu OII?

Takže kdybych chtěl volant co má OIII s tím designem, tak stačí sehnat volant s MF na Citigo s coverem a bude to sedět v OII předFL a pásl by tam i můj původní BAG jo?

Nechapem :D

Ja pisem, ze keby si chcel nahodou menit volant za FL, tak cely bag nemusis kupovat, ale len cover. Nechapem to s OIII, co si pisal.

Upraveno od Kyselinka

No prostě jestli je nějaká šance na to, abych na svém předFL volantu měl to nové logo a nemusel kupovat celý folant z OIII, FIIFL nebo Rapida :kol-32: Mám znaky všude nové a jen ten pitomej volant má zelené, ale zase se mi nechce dávat 6000,- za nový volant s bagem (protože můj bag se na novější volanty dát nedá)

dej samolepku a mas klid za par korun

Nálepka by nevadila, ale musela by držet a ne že to budu v létě za jízdy chytat až se to odlepí :kol-28:

Hoď mi prosím odkaz, kde se to u nás dá koupit...

ja sem ju lepil taky a myslim si ze je kvalitni,pochybuju ze to nekdy spadne

zkusím :kol-47:

zkus a uvidis,treba to letni horka odrovnaji tezko rict,ale zas je to 80kc jenom :)

• 2 týdny později...

Tak mám nalepenou 3D samolepku a vypadá to opravdu věrohodně  :kol-47:

ZDE foto

Upraveno od Stringo

Taky přidám svou zkušenost. Auto už mám kompletně "přeznakované" včetně klíčků a nových nápisů ŠKODA a ROOMSTER takže už zbývalo jen nové logo do volantu. Poté co jsem zavrhl možnost měnit celý kryt airbagu jsem zakoupil 3D samolepící logo o průměru 42mm za 80,-Kč. Nejprve jsem uvažoval o tom, že staré logo vydloubnu (bez demontáže bagu) ale poté co jsem to opatrně zkusil na služební Fábii jsem to rychle vzdal. Pod původním logem je hodně nerovná plocha a určitě by se to muselo před nalepením nového něčím vyrovnat, např. silikonem apod. Takže jsem staré logo odmastil a nové nalepil na něj a musím říci, že ačkoli jsem celkem detailista a měl jsem strach že to bude nakonec celé moc vystouplé z volantu, není tomu tak a vypadá to fakt dobře. Takže všichni co mají obavy z loga v podobě samolepy ať se nebojí.

Přikládám fotky, jak to vypadá.

post-78255-0-42410800-1424414531_thumb.j

post-78255-0-37351900-1424414545_thumb.j

• 3 týdny později...

Kde se takove logo na volant da sehnat?

Máš SZ

ja uz sem si objednal i do klicu tak su zvedavy :)

mám doma, zatím jsem ho nelepil, zdá se že je o něco menší a na foru psali ho nalepit černým lepidlem, že zakryje ty okraje a není to poznat, že je menší, tak uvidíme. Zatím jsem na to vždycky zapomněl ho vyměnit... Ale přemýšlel jsem o výměně celých klíčků (těla klíčku z OIII). Líbí se mi jak tvar, tak to, že mají o 90° otočené to tělo, takže když se nastartuje, je víc místa pro koleno (nebo se mi to možná jen zdálo  :kol-32:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.