Petr0309 Vloženo 25. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2006 Ahoj kluci, dneska jsem se trošku hrabal ve VAGu a narazil jsem na pár věcí, které mi hlava nebere. 1. kódování přístrojovky 02142 .... co to sakra je to 02? jinak všechno ostatní je mi jasný 2. test akčních členů přístrojovky - při testu přehřátí kapaliny (nebo tak nějak) to hodí po stisknutí start/další hlášku "CHYBA funkce není k dispozici 3. při změně počtu najetých kiláků podle VIS 2.0 to po stisknutí test vyhodí "ERROR" 4. elektromagnetický ventil na nádobce aktivního uhlí - při testu akčních členu se zdá, že nevyvíjí vůbec žádnou činnost. Auto občas škube (hlavně když je studený) a občas za jízdy přestane táhnout a pak se zas chytne. Tak sem ten křáp odpojil a zatím jsem nezaznamenal, že by to nějak blbnulo. Pánové děkuji za vaše odpovědi. Jsem rád za každou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 25. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2006 02 - znamená že máš jen kontrolu bezpečnostních pásů - km jdou v kanálu 9 měnit jen do ujetí 100 km ten ventil jestli je špatnej tak by měl být napsanej v chybových kódech v motorové jednotce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr0309 Vloženo 25. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2006 kontrolky pásů tam nemám, je to 10let stará herka. Ventil se nezapisuje, ale jeho odpojení nepůsobí výrazné potíže, tzn nepozoruju změnu. Ta změna km... co to znamená jen do 100 km? to jako že si tam dám nuly a po 100 km mi to skočí zpátky???? Bych si to chtěl vyzat na pořád. Nevíš, jak by to šlo udělat? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 25. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2006 tak tam může být nakódovaný 00, jestli máš VIS tak si to tam projdi ta změna je u nových budíků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzamx Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 Ta funkce mazání do 100 km je určena pro prodejce, aby když přivezou auto do salonu a zákazníci si ho třeba projížději aby tam nebylo u nového auta, že má najeto 70 km jen kuli tomu to tam je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xhans69 Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 No ja bych spise rekl tohle Kazde auto se pred odvezenim do salonu testuje. Tj projizdi se. A aby jsi v salonu nekupoval nove auto, ktere uz ma cosi najete, tak se to do 100km da JEDNOU posunout respektive vymazat. Cili v podstate takove stahovani km vyrobcem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.