Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdar chlapi, potřeboval bych poradit, jak člověk pozná špatný vstřik nebo jestli je tu někdo tak dobrý, že by mě rovnou řekl, jaké mají být hodnoty v bloku měřených hodnot. Vlastním totiž originální VAC-COM diagnostiku, tak bych si to napíchl. Díky

• Autor

Jedná se o motor 1.9 TDI 96 kW rok 2003

• 1 měsíc později...

Myslím,že od -2 do +2 je to v pohodě. Nebo je vymontuj a nech si je proměřit..dělají to třeba Bosch Černík Plzen,ale 500 za kus

• 3 měsíce později...

ahoj Svajcik prosim te co ti motor dela (chova se) ze zjistujes spatnej vstrik?

jinak ve vag-comu v bloku hodnot motoru cislo kanalu 23 jsou prepady vstriku je to tak nebo se pletu?

Jen doplním, že jsem si na 1.9TDI 96kw 12/2004 (2005 koncern) nechával repasovat všechny vstřiky a stálo to 20 ÷ 25000,- (nepamatuji se přesně).

A ještě se ke mě dostala informace, že pokud je vhodná příležitost (např 3/4 vstřiků vadné) je dobré je nechat repasovat všechny. Nejsem ale tak zdatný mechanik, takže toto berte s rezervou.

• 3 týdny později...

Mě auto na neutral vibrovalo (houpali občas otačky a auto se pohupovalo) když jsem stál třeba na červené.
Servisák mi to proměřil (hodnoty chybné bohužel nevím) a zjistil vadu na třetím vstřiku.

Nechal jsem repasovat pouze jeden vstřik, cena 4.000kč a nemám s tím od té doby problém.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.