Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdar chlapi, potřeboval bych poradit, jak člověk pozná špatný vstřik nebo jestli je tu někdo tak dobrý, že by mě rovnou řekl, jaké mají být hodnoty v bloku měřených hodnot. Vlastním totiž originální VAC-COM diagnostiku, tak bych si to napíchl. Díky

• o 1 měsíc později...
  • o 3 měsíce později...
Vloženo

Jen doplním, že jsem si na 1.9TDI 96kw 12/2004 (2005 koncern) nechával repasovat všechny vstřiky a stálo to 20 ÷ 25000,- (nepamatuji se přesně).

A ještě se ke mě dostala informace, že pokud je vhodná příležitost (např 3/4 vstřiků vadné) je dobré je nechat repasovat všechny. Nejsem ale tak zdatný mechanik, takže toto berte s rezervou.

• o 3 týdny později...
Vloženo

Mě auto na neutral vibrovalo (houpali občas otačky a auto se pohupovalo) když jsem stál třeba na červené.
Servisák mi to proměřil (hodnoty chybné bohužel nevím) a zjistil vadu na třetím vstřiku.

Nechal jsem repasovat pouze jeden vstřik, cena 4.000kč a nemám s tím od té doby problém.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...