Publikováno Červenec 18, 201312 r Zdar chlapi, potřeboval bych poradit, jak člověk pozná špatný vstřik nebo jestli je tu někdo tak dobrý, že by mě rovnou řekl, jaké mají být hodnoty v bloku měřených hodnot. Vlastním totiž originální VAC-COM diagnostiku, tak bych si to napíchl. Díky
Září 2, 201312 r Myslím,že od -2 do +2 je to v pohodě. Nebo je vymontuj a nech si je proměřit..dělají to třeba Bosch Černík Plzen,ale 500 za kus
Prosinec 10, 201311 r jinak ve vag-comu v bloku hodnot motoru cislo kanalu 23 jsou prepady vstriku je to tak nebo se pletu?
Prosinec 10, 201311 r Jen doplním, že jsem si na 1.9TDI 96kw 12/2004 (2005 koncern) nechával repasovat všechny vstřiky a stálo to 20 ÷ 25000,- (nepamatuji se přesně). A ještě se ke mě dostala informace, že pokud je vhodná příležitost (např 3/4 vstřiků vadné) je dobré je nechat repasovat všechny. Nejsem ale tak zdatný mechanik, takže toto berte s rezervou.
Prosinec 27, 201311 r Mě auto na neutral vibrovalo (houpali občas otačky a auto se pohupovalo) když jsem stál třeba na červené.Servisák mi to proměřil (hodnoty chybné bohužel nevím) a zjistil vadu na třetím vstřiku. Nechal jsem repasovat pouze jeden vstřik, cena 4.000kč a nemám s tím od té doby problém.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.