miklisek Vloženo 22. leden 2016 Sdílet Vloženo 22. leden 2016 No a přesto to stačí..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 22. leden 2016 Sdílet Vloženo 22. leden 2016 Na tohle jo, ale když jsem si počítal přizpůsobovací odpory, tak to jsou řádově do 30 Ohm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 22. leden 2016 Sdílet Vloženo 22. leden 2016 libelius co máš za rok Octávku ? Já 2012 mám ty stejné led do stropu a nezhasnou ani ve fabii I prostě Čína . Neni canbus jako canbus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kermo20 Vloženo 22. leden 2016 Sdílet Vloženo 22. leden 2016 (editace) Ak som to dobre pochopil tak mi staci nejaky rezistor s prikonom 5W a odporom okolo 50ohm a naletovat to na ledku?? Nie som elektrikar tak sa radsej pytam aby som nevyhorel koli nejakej blbosti Editováno: 22. leden 2016, autor: kermo20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 22. leden 2016 Sdílet Vloženo 22. leden 2016 Cim vetsi odpor, tim lepe. Potece tama mensi proud, takze se to bude mene zahrivat. Muzes zkusit nejaky odpor v radu stovek ohmu a uvidis. Nebo zkus treba i 1000 ohmu, kdyz to mikliskovi funguje. Takto velky odpor by ani nemusel byt 5W. (Pres odpor 1000 ohmu by teklo 12 mA, coz je 0,15 W.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra999 Vloženo 22. leden 2016 Sdílet Vloženo 22. leden 2016 (editace) Já viděl na eBay káblík s odporem 5 W 45 Ohmů, přímo k tomuto účelu. Tak jsem koupil 5 W 47 Ohmů v GM Electronic a funguje to. V zrcátku, aby neblikalo při otevření dveří (po zavření to svítilo dobře), do SPZ a do zadního stropního světla. Jde o to, že interiérové to neukáže na palubce, takže ten větší odpor a mrňavý proud může vyřešit zhasnutí. Ale už by nemusel stačit na diagnostiku prasklé žárovky. Ale to chce vyzkoušet. Já k parkovačkám koupil od Philipsu odpory s káblíkama a rychloupínacíma klipsama (přes izolaci vodiče se to zmáčkne a uvnitř zařízne) a nenapadlo mě změřit si, jakou tam použili hodnotu rezistoru. Editováno: 22. leden 2016, autor: jindra999 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2016 Chlapci, já nějak nechápu co tedy kupujete za LEDky ale mám z Číny veškeré LEDky a nemám nikde dodělaný odpor a nikde nic neprosvítá a vše funguje jako u klasické žárovky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 22. leden 2016 Sdílet Vloženo 22. leden 2016 (editace) Jde o to, že interiérové to neukáže na palubce, takže ten větší odpor a mrňavý proud může vyřešit zhasnutí. Ale už by nemusel stačit na diagnostiku prasklé žárovky. Nesmysl. Interierove osvetleni nema zadnou diagnostiku praskle zarovky... Chlapci, já nějak nechápu co tedy kupujete za LEDky ale mám z Číny veškeré LEDky a nemám nikde dodělaný odpor a nikde nic neprosvítá a vše funguje jako u klasické žárovky... Mas proste LEDky s dostatecne malym odporem. Ten odpor tam vetsinou je, i kdyz nepisou CANBUS... Editováno: 22. leden 2016, autor: LucasCZE 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kermo20 Vloženo 22. leden 2016 Sdílet Vloženo 22. leden 2016 Neviem na tie ledky mam asi "stastie" kupoval som ledky z aliku vsetky s canbusom a vidis jedna presvita (ale svieti v poriadku) mozno daco tam ma chybne, tazko povedat. Sranda ze som tie ledky vyberal podla zoznamu co je tusim aj tu na fore prave koli tomu aby som nemusel davat ziadne odpory a vidis nakoniec jeden predsa budem musiet dat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kermo20 Vloženo 26. leden 2016 Sdílet Vloženo 26. leden 2016 Tak sa mi podarilo naletovat odpor (co ma aj jindra) priamo na led, uz nic neblika ani nepresvecuje, ale mal som to osvetlenie zapnute asi 10 min a na tom odpore som sa popalil, dufam ze mi to neroztopi plasty v interierovom svetle. Mate nejaky napad ako to nejako odizolovat aby to tak nehrialo?? Ci je to v pohode ze je to tak horuce?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra999 Vloženo 26. leden 2016 Sdílet Vloženo 26. leden 2016 To světlo svítí ani ne minutu, pokud to máš jen jako nástupní a nečteš si u toho v autě. Proto to topení nepovažuju za problém. Já přes tu keramiku uprostřed přetáhnul širší plastový stahovací pásek, aby se nemohla keramika přímo dotknout plastového tělesa světla. A že tak žhaví je normální. Ony ty odpory na canbus žárovkách taky tak topí. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kermo20 Vloženo 26. leden 2016 Sdílet Vloženo 26. leden 2016 Jasne tych 10-15 min v kuse to je da sa povedat extrem, skusim aj ja tam nieco vsunut aby sa ta keramika nedotykala plastovej vyplne interieroveho svetla. Inak parada konecne nic nepresvecuje ani neblika. Dik za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2016 Přesně tak, není důvod se toho v lampičkách bát, já zkusil nechat zapnutou zpátečku 4min. (Mám tam 50w LED) a to začalo hřát celé světlo, takže kdo to má jako denní to musí být záhul teprve [emoji2] ale tohle svítí chvíli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kermo20 Vloženo 27. leden 2016 Sdílet Vloženo 27. leden 2016 Presne este do spiatocky chcem dat led a mozno do dveri a to by bolo asi vsetko, nechcem z toho spravit vianocny stromcek . Insak vies mi hodit link aku ledku pouzivas v spiatocke?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 27. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2016 Mám v nich tyhle: http://forum.skodahome.cz/topic/121096-má-red-flamenco-20tdi/?p=2091190 A naprostá spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 27. leden 2016 Sdílet Vloženo 27. leden 2016 já jsem tam dal odpor 1k a netopí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 27. leden 2016 Sdílet Vloženo 27. leden 2016 Konečně bych se rád dokopal k tomu, že bych je do zpátečky objednal. Stringo: u těch tvých není napsáno canbus, jak to s nima tedy je? hážou chybu a je potřeba jet k ferdovi nebo fungujou bez problému? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 27. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2016 Jsou CanBus. Jenom jsem je vyměnil a jedou a chybu nehlásí [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra999 Vloženo 27. leden 2016 Sdílet Vloženo 27. leden 2016 (editace) Našel jsem je na eBay, na rozdíl od Alíka tam mám účet, tak jdu do nich: http://www.ebay.com/itm/2X-LAMPADA-50W-CREE-10-LED-P21W-1156-BA15S-RETROMARCIA-CANBUS-AUTO-6000K-1652LM-/361477715842 V nadpisu je Canbus, tak snad to bude OK. Ještě levnější jsem našel tady, ale v textu píšou o nutnosti odporu. Na pohled vypadají stejně, ale jsou levnější: http://www.ebay.com/itm/Super-Birght-White-50W-LED-SMD-1156-Ba15s-S25-P21W-CREE-Backup-Reverse-Light-/291649011288 Nerozpustí se plast světla nebo nevypálí patice? Ale tak couve se jen chvíli, tak by neměl být problém. Očekávám hlavně zlepšenou viditelnost na couvací kameře. Tu přinesla i výměna osvětlení SPZ, ale bylo mi omláceno o hlavu, že mám to osvětlení nevyrovnané. Silná LED napravo a v levé půlce mrňavé světýlko, co je součástí kamery. To nevím, jak řešit. Editováno: 27. leden 2016, autor: jindra999 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 27. leden 2016 Sdílet Vloženo 27. leden 2016 (editace) Tu kameru som mal tiez a vyriesil som to kupou novej, co je sucastou madla piatych dveri. Tym padom su led nad spz uz rovnake Editováno: 27. leden 2016, autor: Kyselinka 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra999 Vloženo 27. leden 2016 Sdílet Vloženo 27. leden 2016 Ta kamera asi nebude s vyznačenou trajektorií (zelená, žlutá, červená) sladěno pro Octavii 2 před FL, že? Ale i tak, utrácet zas za jinou kameru se mi moc nechce. Spíš koupit jinou žárovku nad SPZ, barevně a intenzitou vhodnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelo7 Vloženo 28. leden 2016 Sdílet Vloženo 28. leden 2016 rarach89: na predface chybu nehádžu. Na facelifte 50W a 80W dávajú chybu vždy a 30W sporadicky (závisí od okolnej teploty a aj od toho konkrétneho kusu led) Kyselinka: ty si zväčšoval otvor kvôli kamere v madle? Ja som kvôli tomu dal kameru do osvetlenia ŠPZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 28. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2016 Zelo7 a proč to u předFL neháže chyby a u FL jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra999 Vloženo 28. leden 2016 Sdílet Vloženo 28. leden 2016 Třeba to vyžaduje jinou hodnotu odporu. Pokud je to v závisloti na teplotě, tak je ta hodnota zvolená asi hodně na hranici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 29. leden 2016 Sdílet Vloženo 29. leden 2016 (editace) Ta kamera ma trajektoriu a nie, nemusel som zvacsovat ziadny otvor Ak chcete, mam niekde aj nejake fotky... BTW stala tusim nejakych 25€, cize to nebola moc velka investicia. Editováno: 29. leden 2016, autor: Kyselinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.