Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník
Vloženo

Nemate niekto link, kde sa da dokupit ten medzikus HW odpor aby isli LEDky v dennom bez chyby?

• o 2 týdny později...
Vloženo

Jakou máš patici konektoru k těm žárovkám?

Potřebuješ rezistor, stačí se podívat na můj druhý příspěvek v tomto vláknu a máš to tam (pro předFL) po kliknutí na odkaz se dostaneš na stránku, kde si najdeš podle patice na FL. Jen upozorňuji, že ty rezistory topí jako prase a je třeba je vhodně uchytit někde za světlem, aby nepropálily kabely, nebo nárazník atd. Jen nevím zda tohle pomůže když žárovka praskne ( jestli zobrazí hlášku vadné žárovky, nebo jestli se bude chovat dál jako fungující žárovka, když tam ten odpor je vložený)...
Vloženo

Tak odpor dáváš k LED, u té se nemůže přepálit vlákno, ale když LED odejde, tak signalizace nefunguje, protože je to přemostěno odporem. Zatím mi žádná ledka neodešla, ale v řadě světel zůstávají žárovky, tak je dobře, že signalizace u nich funguje i nadále. Kdo nechce použít odpor a nechá si deaktivovat hlášení vadných žárovek, tak aby si dal ledky všude nebo holt jezdil občas s nefunkčníma žárovkama, než si toho všimne.

Vloženo

No ono jde deaktivovat samostatně hlídání jen těch mlhovek (pokud jsem správně pochopil Ferda25), takže by ostatní mělo fungovat standardně, ale ruku za to do ohně nedám, mám tam taky odpor, posazený na vyrobeném držáku, aby nic nespálil.

Vloženo

Co jsem se kdysi ptal právě ferdy umí LED denní nakodovat tak aby když náhodou odejde LED hlásilo to chybu. Ale pak jsem se k němu nedostal.

• o 2 měsíce později...
  • o 4 měsíce později...
Vloženo

Můžu poprosit, jestli do předních mlhovek u Octavia Scout r.v.2008 před Fl musejí být diodové žárovky s canbusem a nebo klasické,obyčejné,,?

Aby to naházeli chybu.? Jsou tam H1

děkuju

• o 2 měsíce později...
Návštěvník
  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...
  • o 1 rok později...
Vloženo

Ahoj, může mi prosím vás někdo poradit? Do tátovi O2 před face jsem namontoval LED žárovky osvětlení SPZ a mám takový problém že se ledky asi na 10 vteřin rozsvítí a pak zhasnou a už nesvítí a hlásí chybu, nevíte kde může být chyba ( u mě ty jeho ledky normálně fungují) ?

Díky

Vloženo

A tobě svítí taky na OII předface? Tohle dělají žárovky bez CAN-BUS (bez integrovaného odporu) u aut, které mají hlídání prasklých žárovek - OII toto hlídání má, kdy po nastartování otestuje všechny žárovky ve světlech a pokud najde odchylku v napětí, tak tam vypne napájení a nahlásí chybu.

Předpokládám, že to bude tenhle problém.

Vloženo

Ano já mám taky předface a mě tam normálně svítí, jenom já mám 2008 a táta 2005, ještě jsem si říkal jestli to nebude tím že táta má místo pravého osvětlení SPZ parkovací kameru se zabudovanou ledkou, která normálně svítí.

Vloženo

Tak to netuším, ale je možné, že ta kamera s LED nemá odpor a ten jeden odpor na dodané LEDce je málo a jednotka to vyhodnotí jako chybu... Mě osvětlení s CAN-BUS LEDkami na OII 2005 normálně fungovalo.

Vloženo

Ja mam Octavii rok vyroby 2005, modelovy rok 2006 a taky s LEDkami pro osvetleni SPZ nemam problem. Je dost mozne, ze je to jak pise Stringo. Tedy ze LED u kamery nema dostatecnou spotrebu (nema paralelne zapojeny odpor nebo ho klidne i ma, ale neni dostatecny) a tak to auto vyhodnoti jako prasklou zarovku.

• o 3 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...