Kyselinka Vloženo 30. Květen 2014 Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 (editace) Njn, to je zrejme dan za ten canbus....ak mas take Mozno by pomohlo trochu preletovat kontakty canbus chipu, zvykne sa teplom odletovat a tym padom nema dostatocny kontakt. Samotne SMD neodide asi nikdy. Edit: teraz pozeram na tieto led: http://www.voltworld.cz/auto/vybaveni-vozidla-autodoplnky/vnitrni-autodoplnky-car-syling/zarovky-do-interieru/zarovka-eufab-smd-led-t10-1-2-w-modra-2-ks.html ...a si si isty, ze sa zmestia do citacich lampiciek? Pripadaju mi dost dlhe Editováno: 30. Květen 2014, autor: Kyselinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 Já jsem nepostřehl kam to chce v autě dát, jen se ptal na modré T10 CanBus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamkaa Vloženo 30. Květen 2014 Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 Dobrý deň, potreboval by som poradiť. Mám OII FL, a chcel by som vymeniť parkovacie žiarovky za LED a denné svietenie tiež za LED. Ale aby to bolo približne v jednej "farbe" svietenia. Najlepšie v bielej aby policajti zas niečo neriešili... Viete mi poradiť? prikladám foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Květen 2014 Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 po xté přidávám znova: http://www.rafservis.net/cs/can-bus/k401_ba15s-cree-xb-led-30w-canbus.html http://www.rafservis.cz/zbozi/show/60/led_zarovka_patice_t10_12v_6xsmd_bila_canbus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 30. Květen 2014 Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 (editace) To su tie CREE, co nie su fake? BTW, tie T10 som raz skusil, ale vytvarali po okrajoch svetelneho toku zlty nadych, co mi dost vadilo a preto som ich aj vratil. Editováno: 30. Květen 2014, autor: Kyselinka 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamkaa Vloženo 30. Květen 2014 Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 http://www.rafservis.cz/zbozi/show/60/led_zarovka_patice_t10_12v_6xsmd_bila_canbus Ďakujem a náhodou niečo lacnejšie od tej citovanej ? BTW, tie T10 som raz skusil, ale vytvarali po okrajoch svetelneho toku zlty nadych, co mi dost vadilo a preto som ich aj vratil. No to práve že nechcem aby tam niečo takéto ostávalo vieš mi poradiť nejaké iné ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 30. Květen 2014 Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 (editace) Na predchadzajucej strane som to pisal a su tam aj fotky....ale nie su najlacnejsie. Netreba zabudat, ze lacne shiti ti kludne dodrbu cele svetlo. Editováno: 30. Květen 2014, autor: Kyselinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 Buď zainvestuj, nebo se na to vykašli. Lacné a kvalitní nejsou. Jinak Policajti, když budou chtít, tak tě pokutujou i za to, že tam budeš mít bílé LED, jakákoli LED žárovka je nehomologovaná. S tím vypálením světla od LED jsem slyšel, ale spoustu lidí má LEDky i levné a nikdy se jim nic takového nestalo, takže asi tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 31. Květen 2014 Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 (editace) Ja len dopredu radim, lebo mne sa to stalo...esteze to bola hmlovka a dalo sa to preplachnut jarovou vodou. P.S: a dam to aj sem, kedze je to na to tema Minuly tyzden prisli LED do smeroviek, cize octula je uz komplet v LED (okrem H7, H1 a H8, to aj tak ostane) Editováno: 31. Květen 2014, autor: Kyselinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 Ty zadní světla vypadají dobře, ale takové peníze za to že nejsou komplet v LED dávat nebudu... Nechápu, že už neudělali i směrovky v LEDkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 1. Červen 2014 Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 (editace) No mohli to vsetko dat do LED, takto sa to len predrazi, ked chce clovek davat aj do smeroviek a cuvacich svetiel LEDky Ale ja som to chcel, takze som cenu moc neriesil...a nebola to jednorazova investicia, kedze samotne ziarovky sa daju vymenit aj casom. Napr. taka prerabka na xeny by vysla cca 4-5 krat viac a ludia si to bezne prerabaju. Asi najzdlhavejsie bolo nakodovanie svetiel a + samozrejme vypnutie kontroly vypalenej ziarovky. To som upravoval asi na 3 krat, kym to bolo top Editováno: 1. Červen 2014, autor: Kyselinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 Tak výměnu xenonů mám na 60% taky už za sebou, ale to je pochopitelný, protože Škodovky všeobecně už léta svítí obyč. světlama na howno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 2. Červen 2014 Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 Neviem ako u inych skodoviek, alebo na OII predFL, ale mal som moznost vyskusat a porovnat si FL xenony vs. FL halogeny (ziarovky NB unlimited) a poviem tak, ze za tie naklady na prerabku a material sa to (aspon mne) absolutne vobec neoplati. Ale tak kazdy ma iny nazor. Mozno jedine plus je natacanie xenonov, ale ked prsi, tak rovnako clovek hovno vidi, hlavne s tymi vybojkami 4500K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Červen 2014 Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 když prší tak vidím dobře, to spíš s těmi blue vision osram total ultra nighbreaker totální houby... s obyč žlutými zářovkam v dešti vidíš viac... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šlaušek rs Vloženo 8. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2014 (editace) Přátelé, nemohl by někdo doporučit nějaké odzkoušené LED žárovky do předních obrysových světel na O2 RS předface (r.v. 11/2006). Údajně má RS složitější elektriku a všechny LED žárovky co jsem odzkoušel a koupil mi byli na nic. Některé blikali, jiné se sami zhasínali nebo hlásili chybu na palubce i když se vždy jednalo o Can Bus provedení. Už jsem to pomalu vzdal, ale ty obyč. bludičky u xenonů vypadají fakt zoufale. Samozřejmě v bílé barvě světla. Editováno: 8. Srpen 2014, autor: šlaušek rs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2014 Dej tam Osram xenon blue žárovku a máš klid. mám ji v xenonech a je to nejlepší volba. ty LED jsou moc bílé a vypadá to blbě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šlaušek rs Vloženo 8. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2014 Poměrně drahá sranda za dva kousky skla, ale asi to zkusím. Dík za tip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2014 Najdeš je i levněji, to je jen odkaz abyste případně viděli o co jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 9. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2014 (editace) http://www.ebay.com/itm/Cree-15W-T10-W5W-White-CANBUS-OBC-No-Error-Free-Interior-Car-LED-Light-Bulb-Lamp-/271571735216?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item3f3aefd2b0&vxp=mtr http://www.ebay.com/itm/Car-2-LED-CREE-SMD-Canbus-Error-Free-T10-W5W-Wedge-Side-Light-Bulb-Lamp-A093-/191176326249?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item2c82ff3c69 ...nie su najlacnejsie, ale osobne som s nimi max spokojny, a to som ich vyskusal nespocetne mnozstvo. Mam ich uz nejaky ten piatok a zatial slapu ako maju Ich teplota farby je okolo 4800-5000K, co sa ku xenonom hodi asi najviac. Chybu nehadzu, aspon na OII FL. Editováno: 9. Srpen 2014, autor: Kyselinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panpacient Vloženo 9. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2014 Já to řeknu takhle u FL jsem se setkal s chybami jen u RZ jinak nebyl nikde problém a RZ jsem řešil přes UNIQUE LED plus takový rezistorek a vše by mělo fachat jen se potřebuju srazit s tím maníkem co to dělá Kufr Dveře Kastlík Stropní světlo - aktuální Stropní světlo - asi budoucí Čtecí lampičky zajimalo by me jak jste do osvetleni kastliku narvali 31mm sufitku ? Ja tam mam origo 28mm a 31mm bych tam proste nedal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2014 Tu sufitku jsem já osobně trochu na hrotech ubrousil, ale jen cca 1mm a potom tam šla dát normálně, trošku roztáhnout pacičky a je tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 12. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2014 hosi co mate vyzkousene na osvetleni prostoru do zrcatek?O2 predface,diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 12. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2014 Ja tam mam tyto a funguje to bezvadne. V baleni jsou 2 LEDky, takze staci objednat jeden kus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2014 Kup W5W T10 s čipy kolmo na patici. U před FL je totiž žárovka montovaná kolmo k zemi, u FL je vodorovně, tam je třeba čipy souběžně s paticí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 12. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2014 (editace) hosi diky to sem potreboval vedet takze tyto by sly? http://www.e-xenony.cz/patice-t10/led-autozarovka-12v-s-patici-t10-bila--1led-3smd-can-bus/ Editováno: 12. Srpen 2014, autor: foxdivemaster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.