Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím,

co může způsobit, že automat nechce někdy řadit 3-4 rychl. stupeň ? Je to vw polo 1998 1.4i.

Zkus zkontrolovat hladinu oleje a koukni jestli není spálenej. Kontroluje se všeobecně za studena nebo za tepla. Auto musí být zahřáté, motor běžet. Na místě několikràt zařaď co můžeš a pak měř.

• Autor

kolik stojí repas této převodovky ? A nějaky ty na dobrý servis , Praha nebo jižní morava

Odhaduji, že tak 20 až 25 tis. V Praze je určitě dobrá opravna. A je skutečně po smrti? AP vydrží celkem dost km.

v bolce je jeden opravdovej borec na převodovky, není levnej, ale umí 

Mno jestli sedí ty kilometry, tak to auto má hodně za sebou. asi bych se kouknul po jiným.

třeba jde po ceně a ta je pro něj zajímavá

krátká fábie s polovinou kilometrů a tak 2004-2005 s automatem bude tak v benzinu kolem 100 000

• Autor

mě jde o to že dám třeba 20000 do oprav. Pak je možnost ještě smart po go motoru za 55 000kč, 160000km ,40000km od GO

No, Smart je drahá sranda. Asi tak. Já to řešil taky. Nakonec jsem koupil Suzuki Swift 0.9,manual. Nízká pojistka,spotřeba a má to i kufr. Max. spokojenost. Rozumím potřebě automatu, ale mamina si zvykla a nedá na něj dopustit. Jinak je i v automatu.

• Autor

Jen poslední dotaz. Kolik stojí přepis auta (mělo by to být stejné jako u fabie 1.4 44kw)

A kolik pojistka?

Přepis je tak do 1000,-. Pak záleží jakou má auto euro normu. Max. je 10 000,- až 0,-. Pojistka je věštění z koule. Zkus nějaký server na porovnání.

• Autor

Je možné vyřídit pojištění bez dokladů a smlouvy na počkání?

Při troše dobré vůle to jde. Budeš potřebovat nejlépe kopii velkého TP a VIN. Na něj se udělá pojistka a po přidělení RZ se to během chvíle přepíše. Alespoň takhle jsem to měl já.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.