viewer Vloženo 4. Únor 2014 Sdílet Vloženo 4. Únor 2014 No, chvíli to sice trvá ale nabije se i úplně prázdný co už se sám vypnul, co ale nechápu je jak už i dříve psal bodyia s tím fade-in, cokoliv dám na sd tak to hraje tak jak je to uloženo, žádné fade se nekoná....divné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 4. Únor 2014 Sdílet Vloženo 4. Únor 2014 1A dávají jen lepší nabíječky. Jo není to žádný fofr, ale mám to radši než USB nabíječku v zapalovači. S 0.5m kabelem je to ideál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plajik157 Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 Minulý týden mě došla tato věcička. Měří napětí i napájecí proud. USB Oct III , USB z PC 4 ks nabíječky na mobil ± 5V 500mA. http://www.ebay.com/itm/USB-Power-Current-and-Voltage-Tester-USB-Mobile-Power-Current-Test-EK/181235897379?_trksid=p2045573.c100033.m2042&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.RVI%26ao%3D1%26asc%3D20263%26meid%3D4630122934718081729%26pid%3D100033%26prg%3D9059%26rk%3D2%26rkt%3D4%26sd%3D171115572069 Pokud chce něco silnějšího tak: 3A http://www.ebay.com/itm/gib-Car-Charger-DC-Converter-Module-12V-To-5V-3A-15W-with-USB-Mounting-Hole-/171124510825?pt=US_Power_Inverters_&hash=item27d7d0d069 A já jako nabíjecí kabel používám: http://www.ebay.com/itm/Retractable-USB-Male-to-Micro-USB-Transfer-Charging-Data-Sync-Cable-Black-/171097924693?pt=AU_Laptop_Accessories&hash=item27d63b2455 Nikde mi neplandá a je i ve variantě s výměnýni koncovkami JF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 popravdě s těch 3 A bych měl strach, že auto vyhoří.... u těchto micro USB pozor aby nabíjely, mám takový doma a NOKII E7-00 nenabíjí :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 8. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 Jak to mate s novejsimi vozy s nastavenim zhasinani displaje po 10s. Zustane vam to nastaveni i pri dalsim startu ? Mne ne a dost mne to stve. Zda treba neni novejsi FW ktery by to umel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 8. Únor 2014 Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 A jak jsi na to přišel, ze by to melo byt natrvalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 8. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 Tak prijde mi to logicke, kdyz nejake nastaveni ulozim nebo potvrdim, tak aby mi to tak zustalo dokud si to zas nezmenim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 8. Únor 2014 Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 (editace) a co na to říká návod? pokud vím, měl to tak už i starý Columbus, když se toho ztmaveného displeje dotkneš rozsvítí se a už tak zůstane... tedy potom ta logika, že je to nastálo padá... edit: návod říká: Editováno: 8. Únor 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 9. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 (editace) Ne to ne ja kdyz to nastavim a dotknu se ho tak se rozsviti a za 10s zhasne. To cele funguke dokola OK. Ale pouze do vypnuti auta a znova nastartovani. To pak v menu radia musim polozku zhasinani displeje znova zaskrtnout. A to je to co mi vadi. Editováno: 9. Únor 2014, autor: bicista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 Nedovedu posoudit, protože na Columbusu mám porad navigaci, už kvůli zobrazování omezeni rychlosti a tedy si nedovedu představit, ze bych vypínání používal, pokud tam nemám navigaci, tak chci vědět, co hraje za hudbu nebo prostě něco vidět.... není rozumnější si stáhnout jas, když někomu světlo vadí?.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 U mne je to stejné. Zhasnutí po 10s zůstává nastavené jen do vypnutí zapalování. Jinak je to decela fajn funkce na noční jízdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 11. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 Faj to je, kdybych to prave nemusel v nastaveni porad zaskrtavat, nehlede hledat to za jizdy. Mne to prijde proste jako chyba od soudruhu ze ŠA. Asi jim tam napisu zda by to nechteli poresit nejakym upgrade. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 Jo souhlas. To je stejné jak to nastavení podsvícení utopené hluboko v menu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 Tak basy jsou u Bolera tragedie. U předchozího auta OII FL hrály basy se swingem pěkně a to jsem je něměl naplno. U bolera jsou naplno a tak nějak ta muzika nemá dynamiku!!! Asi na výměnu repro radio na to asi má!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodolfo Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 Aj ja mam rad basy a to poriadne, preto som nastavil korekcie takto. Do buducna chcem dat subak asi taky ako mam teraz vo fabii. Potrebujem ale nakodovat Bolero na ovladanie hlasitosti a rezonancnej frekvencie subaka ak sa to da... a tiez by to chcelo DP od OIII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 Basy mám nastaveny stejně, středy -1, výšky +3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodolfo Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 Ak potlacis stredy spolu s vyskami tym akoby si zosilil basy taka mala finta. Este som chcel jednu vec: vsimli ste si, ze pri prehravani mp3 staci potiahnut prstom po dotykovej obrazovke vodorovne a prejdete na novu ci predchadzajucu skladbu ako na smartfone??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
attim Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 Zvuk v tomto nastavení musí být jedním slovem příšerný.... Jinak co mě třeba vadí je, že ovládáním na volantu ani jedním dotykem screenu nelze přejít při přehrávání MP3 do následující nebo předchozí složky. Nebo to jde ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodolfo Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 Vôbec nie je priserny, skus to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yaris Vloženo 13. Únor 2014 Sdílet Vloženo 13. Únor 2014 Koukněte navigace v Boleru... https://www.youtube.com/watch?v=Sf0goGmS7rk&feature=youtube_gdata_player Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yaris Vloženo 13. Únor 2014 Sdílet Vloženo 13. Únor 2014 Zajímala by mě cena, pokud někdo najde? Já hledal a nic nenašel ani na ofiko strankach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 13. Únor 2014 Sdílet Vloženo 13. Únor 2014 http://www.axionag.de/products/incar-entertainment_en Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 13. Únor 2014 Sdílet Vloženo 13. Únor 2014 No, to by bylo zajímavé, bohužel na stránkách výrobce nikde nevidím uvedenou cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 13. Únor 2014 Sdílet Vloženo 13. Únor 2014 (editace) Koukněte navigace v Boleru... https://www.youtube.com/watch?v=Sf0goGmS7rk&feature=youtube_gdata_player už to tu bylo zde - sice né to samé ale principielně ano nenašel jsem distributora Axionu Ag v ČR, ale myslím si že by nebylo od věci kontaktovat výrobce, třeba to někdo v ČR prodává.... nicméně cena 899 euro není nejmenší ... Editováno: 13. Únor 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 13. Únor 2014 Sdílet Vloženo 13. Únor 2014 Tak za tuto cenu je to poněkud bezpředmětné... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.