namorek Vloženo 9. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2013 Zdravím, chci se zeptat, jestli jsem schopen doma vyměnit plochý drážkový řemen u Fabie 1,4 benzin, 44 kW ? Máte někdo zkušenost, eventuelně můžete poradit jak postupovat ? nebo radši mám navštívit mechanika? Roman. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 9. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2013 urcite to zvladnes sam pokud nejsi nejaky nemehlo, ale pokud si neveris navstiv radsi servis,... jim to bude trvat tak 5 min. nicmene, budou ti stacit 2 + 2 ploche klice na povoleni alternatoru,.... jakmileho povolis povoli se i remen,.... KAZDOPADNE DOPORUCUJU SI ZAPAMATOVAT jak je REMEN naveden na kolech ......... popripade si to nafot na telefon ci fotak ..... az to budes mit stary remen vyndas a nasadis tam novy, presne tak jak tam byl ten stary ( naveden ) ...... az ho budes mit,.... trochu si utahnes alternator, pak si sezenes nejakou tyc, popr. nejlepsi nejake silne dlouhe prkenko na paku a reknes nekomu aby ti sel sroubovat sroubky na altiku a nebo napinat remen prkno vrazis mezi alternator a blok motoru,... jinam to snad ani vrazit nejde aby jsi docilil napnuti remenu ....... az to budes mit, zkontroluj jestli je remen dostatecne napnuty .... poznas to tak ze by mel byt hodne napnuty a nemel by jit pretocit o 90 stupnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SafaCZ Vloženo 9. Březen 2018 Sdílet Vloženo 9. Březen 2018 Zdravím, jsem laik a proto se ptám :-) Přikládám 2 fotky řemene alternátoru a chci se zeptat, jestli už je zralý na výměnu. Dle mého ano, ale asi před půl rokem jsem měl auto v autorizovaném servisu škoda, kde mi dělaly rozvody a tohoto si nevšimli...Tak asi odborníct ví :-) Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 9. Březen 2018 Sdílet Vloženo 9. Březen 2018 možná to před půl rokem nebylo... určitě vyměnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVID7001 Vloženo 9. Březen 2018 Sdílet Vloženo 9. Březen 2018 Takový řemen jsem vyměnil,do týdne vypadal ten nový stejně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.