luki.chladek Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 Ja mam okourene vyfuky taky, voda mi tece po nastartovani studeneho motoru z vyfuku taky dost, ale olej mi to nezere vubec. Myslim, ze tyhle dve veci se spotrebou oleje nesouvisi. jsem na tom úplně stejně jako ty...výfuky pěkně černý,ale spotřeba oleje minimum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 Tatka svyho superba reklamoval. Napred se cukali, ale nakonec mu vymenili cely motor za novy navic mu po dalsi reklamaci vymenili i spojky v DSG. Vic by o tom vedel on Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 jsem na tom úplně stejně jako ty...výfuky pěkně černý,ale spotřeba oleje minimum U motorů TSI jsou výfuky černé i když nežerou olej. Není to závada, ale vlastnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 jojo je to tak, mrkněte někdy po vejfukách u superbech 3.6, tam jsou uplně černý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hansHK Vloženo 1. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2014 Nemáte někdo zkušenost ohledně spotřeby oleje třeba se změnou jeho značky (výrobce) ? Je to asi blbost, ale menší úbytek mám taky a je zajímavý, že vždy až po nějaké době cca 3 tkm. Do té doby se po výměně oleje vždy drží na horní rysce a teprve pak se začne trochu ztrácet. Používám Castrol 5W40. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipmann Vloženo 2. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2014 Mám taky úplně černé výfuky holt primej vstrik je to normální proto se blíží doba kdy i primovstriky budou mít dpf bohužel...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hansHK Vloženo 27. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2014 Je možné v případě dolití míchání olejů Castrol stejné normy 502 00 mezi označením Edge a Magnatec ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 27. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2014 nič sa tomu nestane ale lepšie je tam nechať čo tam je , tj ideálne EDGE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hansHK Vloženo 27. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2014 Díky suri za odpověď. Bohužel nevím co mi tam servis nalil, protože štítek do motoru nenalepili a na faktuře jsem pouze našel Professional 5W40 sud. Příští výměnu si lépe pohlídám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 27. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2014 ten EDGE 5W40 502.00 je dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 25. leden 2015 Sdílet Vloženo 25. leden 2015 Nebyl jsem zvykly u zadneho auta dolevat olej. Nejvic me stve, ze prechodem na pevny servisni interval se deaktivuje upozorneni na nedostatek oleje. V servisu mi to nerekli a v navodu jsem to nenasel. To jako fakt? Jak jsi na to přišel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. leden 2015 Sdílet Vloženo 25. leden 2015 (editace) mělo by to ukazovat..... Editováno: 25. leden 2015, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 25. leden 2015 Sdílet Vloženo 25. leden 2015 Právě se ptám, jak na to přišel, protože ono to hlásí opravdu velmi nízkou hladinu oleje. A nezdá se mi, že by to bylo navázáno na prodloužený interval. I když u toho 15 by logicky nemělo dojít k tak velkému úbytku oleje, jenže to je právě to, nemělo... Což u 1.8 TSI asi bude problém, u 2.0 TDI třeba ne, tam olej nemizí vůbec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. leden 2015 Sdílet Vloženo 25. leden 2015 no tak dá se to zkontrolovat v adaptacích... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narr Vloženo 3. Březen 2015 Sdílet Vloženo 3. Březen 2015 Zdravím Pánové,koupil jsem z bazaru SII 2010,elegance s DSG,po několika týdnech ježdění jsem zjistil ubytek 1l oleje na 300KM,potvrzené kontrolkou stavu hladiny oleje.Po vylučovacích pokusech a tohoto nepostradatelného fora,jsem si uvědomil,že jsou,asi špatné pístní kroužky,je mezi Vámi frajer,co to umí rozebrat a dát dohromady ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 3. Březen 2015 Sdílet Vloženo 3. Březen 2015 twl 1l oleje na 300km... tak tomu říkám megaprůser... moje stará škoda 120L r.v. 1979 brala na 1000km cca 1litr po 180t km bez GO motoru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narr Vloženo 4. Březen 2015 Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 Megaprůser to je slabé slovo to je GIGAprůser,pokud to budu chtít dát dohromady a to budu muset,tak je letos bez dovolené atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaspi88 Vloženo 4. Březen 2015 Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 Kroužky, nebo přeskočený řetěz o nějaký zub.. já s tím jezdil před smrtí se spotřebou cca 1l/400km.. pak bylo zjištěno, že napínák nedopnul řetěz, přeskočilo to o pár zubů a motor ko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 4. Březen 2015 Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 Kaspi88: A nerozsvítila se kontrolka emisí? narr: zkusil jsi reklamovat v bazaru skrytou vadu? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaspi88 Vloženo 4. Březen 2015 Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 (editace) Rozsvítilo se EPC, nicméně to už přeskočil řetěz o nějaký zub.. Editováno: 4. Březen 2015, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 4. Březen 2015 Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 Hmm. Tak to je standartní proces. Kroužky nic neukáží. Jen do toho leješ olej do doby, než odejde kat a lambdy. Poté se rozsvìtí kontrolka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narr Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 Motosman:Bazar-skrytá vada,odpověd byla,že kupuji ojeté auto s vyšší kouřivostí (pozor,ale za tím výfukem se nevalý dým) a motor,potřebuje servis nad běžnou údržbu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 Pak už jedině, pokud je serviska OK, zainteresovat Škodovku. I tak to bude palba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanosc Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 Pokud nastal tento problém měnila se na záruku celá sada, která obsahovala inovované písty, kroužky a ojnice. Pokud je řádně vedená servisní kniha zkus navštívit značkový servis ať podá žádost o individuální kulanci u výrobce. Za zkoušku nic nedáš. Pokud tam dáš jen kroužky na chvíli to taky pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radpav Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 Zdravím. Koupil jsem superba má nalítáno 140tkm a začal mi žrát olej. Chci se zeptat, jestli má cenu zkusit žádat škodovku o kulanci, když je auto dovezené, ale pravidelně servisované ve Škodovce? Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.