JohnnyM Vloženo 13. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2013 Ahoj, asi před dvěma a půl lety jsem nechal vyměnit páčku blikačů za novou - už občas zlobil tempomat a prosvěcovala druhá strana blikačů při vypnutí. Koupil jsem originál s tím, že nechci Čínu. kupoval jsem to od kamaráda ve velkoobchodě a páčku jsem si sám přebíral od dopravce. Teď je ta páčka ve stejném stavu jako má moje tchýně čínskou za stejnou dobu a originál po 10 letech používání. Prosím o radu, kde mám sehnat originál, který by se nekazil a měl stejně příjemný chod jako původní páčka. Nějak jsem to tu nenašel. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 13. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2013 cc-autodily.cz A kolik má ta páčka najeto? Pokud si za tu dobu najel třeba 200 tisíc km, tak myslím že vydržela dost. V čase se toto opotřebení nedá moc vyjádřit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyM Vloženo 13. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2013 Ahoj, páčka vydržela cca 1/3 toho co původní - tedy cca 50 000. A hlavně od začátku měla dost hrubý chod. Dalo by se říci že velmi podobný té číně co má tchýně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 13. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2013 Tak vem fakt origo - http://www.cc-autodily.cz/prepinac-svetel což tady máš tutovku že to origo opravdu bude a máš klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyM Vloženo 14. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2013 (editace) No asi nic jiného nezbývá... Díky Editováno: 14. Srpen 2013, autor: JohnnyM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.