Nikita1 Vloženo 23. Květen 2013 Sdílet Vloženo 23. Květen 2013 Aké najväčšie disky sa podľa TP , môžu použiť na Citigo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 23. Květen 2013 Sdílet Vloženo 23. Květen 2013 nevím jak Citigo MR2012 / 2013, ale 2011 má: 6Jx 16 ET 43; 185 / 50 R16 81T - tedy 16" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 23. Květen 2013 Sdílet Vloženo 23. Květen 2013 zakladni podle me budou max 16", ale neorigo kola jdou i 17" viz. http://www.elektrony.cz/cs/alu-kola/konfigurator/skoda/skoda-citigo/typ-aa/17/# Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 23. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2013 (editace) Paráda , na to by mohli byť vhodné pneu podla kalkulátora 195/40 R17, ale obávam sa, že už to bude kostitras Editováno: 24. Květen 2013, autor: Nikita1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 29. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2014 Už jsou 17" mezi originálním příslušenstvím - více zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
szcz Vloženo 30. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 Jezdím na 15" a uvažuji o 16", ale nevím nevím 17" budou sice krásné, ale asi by to chtělo když tak i snížit protože by to byla taková vysoká koza :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snowiik Vloženo 7. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2014 A co se tyce sirky? Jake jsou moznosti? Puvodni jsou docela uzke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAN-roomik Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 Mám čerstvé Citigo 2014 a max pneu jsou: 195/40 R17 81T 6,5Jx17 ET43 , opsané dle TP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 Tak to je super, to bude pak na 17" krasavec, jsou už nějaké origo 17"na Citigo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubrt73 Vloženo 24. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2017 Zdravím, mám v "merku" pěkný "17"tky ale v mém TP mám možnost největších kol "16". Dočetl jsem se, že pokud si člověk koupí alukola nová a vyžádá si k nim tzv typový list, na STK jsou schopni kola schválit a na Magistrátu je poté připíšou do velkého TP, je to možné? Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 24. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2017 Podívej se na Tyre Cluster. Myslím že to již nyní nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubrt73 Vloženo 24. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2017 moc díky, mrknul jsem na to a je mi to asi již jasný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 26. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2017 Ale houby, jde to pořád. Ten odkaz co si poslal udává jen rozměr pneumatik schválených výrobcem. Nic víc. Když si koupíš nová kola, tak by si k nim měl dostat typový list. (samozřejmě se dá sehnat i jinak...) Pak vezmeš auto zajedeš s kolama na autě na STK, tam Ti technik (jestli si to dobře pamatuji "J") auto i kola zkontroluje a dá na typový list razítko. S tím zajdeš na magistrát a tam Ti zapíší co Ti potvrdili. Záleží magistrát od magistrátu co Ti tam napíšou jestli jen rozměr nebo i název kola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubrt73 Vloženo 26. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2017 před 29 minutami, piskot napsal: Ale houby, jde to pořád. Ten odkaz co si poslal udává jen rozměr pneumatik schválených výrobcem. Nic víc. Když si koupíš nová kola, tak by si k nim měl dostat typový list. (samozřejmě se dá sehnat i jinak...) Pak vezmeš auto zajedeš s kolama na autě na STK, tam Ti technik (jestli si to dobře pamatuji "J") auto i kola zkontroluje a dá na typový list razítko. S tím zajdeš na magistrát a tam Ti zapíší co Ti potvrdili. Záleží magistrát od magistrátu co Ti tam napíšou jestli jen rozměr nebo i název kola. ...no, ještě jsem pátral a moje Citigo jelikož má jen EURO5 (platí prý až od EURO6) do toho novýho omezení velikostí kol kvůli ekologům nespadá, takže můžu projít zřejmě tou cestou typový list, STK, zápis na magistrátu. Ideální by bylo získat typový list jen na rozměr versus typ auta, jelikož normální schválený rozměr pro nová Citiga a UP! je 6,5Jx17 a to by kola od jiných značek (např.Renault) splnila. Ale asi to jde jen na nová kola od autorizovaných dovozců, což je celkem darda... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 29. leden 2018 Sdílet Vloženo 29. leden 2018 Ty 17" by mu slusely... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šutrák Vloženo 29. leden 2018 Sdílet Vloženo 29. leden 2018 (editace) Zvetseny rozchod by mel byt dan mensim zabrusem kola... Daji se vsak koupit origo Polygony z UP! a plastovy znacek VW snadno zamenit za Skoda. Vypadaji velmi podobne Serpensum.... Editováno: 29. leden 2018, autor: Šutrák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 30. leden 2018 Sdílet Vloženo 30. leden 2018 ...predpokladam, ze plus pneumatiky. Hmm, to je uz docela dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 31. leden 2018 Sdílet Vloženo 31. leden 2018 a pak vám takový kolo holka škrábne o obrubák a pose*ete se vzteky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 3. Únor 2018 Sdílet Vloženo 3. Únor 2018 No, tady bych si dovolil nesouhlasit. Jde to lehceji nez se muze zdat. A ano, pak bych byl rudej vzteky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 26. Únor 2018 Sdílet Vloženo 26. Únor 2018 V 3. 2. 2018 na 11:59, Maverick napsal: No, tady bych si dovolil nesouhlasit. Jde to lehceji nez se muze zdat. A ano, pak bych byl rudej vzteky Jo,zdarne som si to vyskusal tento vikend na 18tkach Cassiopea Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aldav Vloženo 9. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2018 Přátelé, ve ST jdu pro CG, jsou tam základní liťáky 14" a uvažuji že bych je nechal na zimu a poridil si Aurigy 15", prostě mně se na tom autě líbí a 16" už nechci. Nicmene v nějaké recenzi ale psali, že jsou tak těžké, že s nimi má CG problém, hlavne subtilní tlumiče, že jim neustále zapínálo ABS i na suchu. Mate prosím někdo nějaké negativní zkušenosti ? Děkuji Odesláno z mého SM-N950F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 9. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2018 Ahoj....taky se pridam akorat jsem mam dvoje ALU 16" jedny OZ racing a druhe FOX racing.... uvidim ktere si nakonec necham a asi jednu budu prodavat :-) jeste resim gumy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aldav Vloženo 9. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2018 Už jsem našel kde o tom píšou. Poslední odstavec na straně 3. [emoji848] EDIT: Soubor vložím zítra, Tapatalk ho nechce vzít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aldav Vloženo 10. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2018 (editace) Včera mi to nešlo vložit. 5.pdf Editováno: 10. Červenec 2018, autor: aldav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 10. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2018 no jo no...otazka je zda ten co psal clanek nebyl spise zvyklej jezdit treba oktavkou... ten kdo treba preseda Citigo/Octavka coz je muj pripad a mozna i @Aleš_BX tak uz vi jak se kazde auto chova....ja mohu za sebe napsat ze auto na 14" kolech bude fajn v zime do snehu kde jsou uzka kola lepsi....ale v lete na tech 14" to proste podle me nesedi a proto jsem zvedavej az vymenim za 16" 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.