Přejít na obsah

Škoda Citigo


George Couser

Doporučené příspěvky

je pondělí, proto se asi blbě zeptám, co je NSF? 

minulý týden jsem měl možnost prohnat mámino citigo a občas tam při řazení z 2 na 3 od spojky taky luplo, ale asi bych se tím fakt netrápil, už je i pár CG co mají naběháno větší porce km a o spojce se nikde nemluví...

 

Jo a všiml jsem si, že to mámino CG má jinak řazení zpátečky. Přítulkyně má v CG zpátečku jak ve Š120 (doprava a dozadu) a mámy CG má dolů-doprava-a-dozadu. A má hezčí páku řadičky, sakra! :) Aj volant! Zase mám na co odkládat ze svačinek.... :)

 

Jen pro info výlet Hlinsko-Pce, zapnutá klima, svižná jízda (ale ne jako hovado, auto má najeto cca 400km), prázdnej kufr a řidič bez dokladů (zapomněl jsem je v druhém autě) - spotřeba 5,1/100km podle PP. Kua je to dobrej kočárek, fakt dobrej. :kol-47:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Joseamigo: Sorry že až teď (byl jsem na dovči), NSF je zkratka New Small Family, aneb Škoda Citigo, Seat Mii a VW Up! (Prostě oficiální název pro trojčata).

Já už mám přes 7000km, nedávno jsem projel i kus Slovenska, od Kútů přes Bratislavu, Žilinu a Čadcu na Ostravu (vše po dálnici), takže kilometry přibývají stále.

Jinak si myslím, že 17" kola už by byly o ničem, to už je na takovéhle auto moc. Leda, že by ho někdo měl na víkendové balení holek po městě, a nejezdil s tím po našich silnicích ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 1 rok později...
  • o 2 týdny později...
  • o 11 měsíců později...

Ahoj lidi jsem tu nový, tak hned sem hodím postřehy z mého nového modráska :).

MR 2017 barva modrá Crystal blue, výbava Fresh, Navíc jsem přikupoval jen černé liťáky Augria, vyhřívané sedačky (v zimě opravdu k nezaplacení) a rezervu... Jinak výbava byla tak bohatá že nebylo víc ani třeba a zas už teď za tu cenu by byla nová základní Fabie :D:D .

Nevím jak po novém roce, ale moje CITI zatím teda nemá zvětšený ukazatel otáčkoměru a palivoměru a asi to tak zůstane až do příchodu nové generace co jsem vydoloval od prodejců... Důležité je že deštník tam opravdu pod sedadlem spolujezdce je ! :D fakt pěkný s logem Škoda a kvalitní. Pak sem hodím foto.

Další můj postřeh byl že připlácet za lepší palubní PC je zbytečnost, teda jestli nechcete jen ten lepší a větší display, protože všechny funkce má i ten základní a jsem spíš zvyklí na něj se zeleným podsvícením... 

Zadní podběhy bohužel nepřišli ani po faceliftu, ale opravdu jak jsem tady na foru někde četl už, novinářská auta a zároveň ta předváděci většinou podběhy mívají, což mě docela zarazilo. Když jsem se na ně ptal, tak samo sebou prodejce nic nevěděl, jak už to tak býva... Budu je dodělávat podle návodu, který je tady (musím říct že opravdu super a autorovi moc děkuju, určitě se to bude dělat hned lépe).

Ještě bych měl dotaz jestli je taky tady někdo takový blázen jako já  a měnil olej po první 1000covce km . Dřív to byla normálka, v servisu nechápali ani proč to dělám :D ale co bych pro mazlíka neudělal a rozhodně si myslím, že motoru to jen prospěje.ń

A tady je ještě perlička co jsem dneska našel a  VW UP! opravdu bude ve verzi GTI !!! bude mít TSíčko 115 koníků :o už teď se mi honí hlavou zálusk na ty sportovní doplňky a spojlery :D:Dtady je dokaz:  http://www.autoweb.cz/volkswagen-up-gti-skutecne-bude-dostane-foukany-trivalec-a-115-koni/ 

Nakonec bych chtěl všem popřát krásné vánoce a mnoho bezproblémových kilometrů v novém roce :)

 

 

 

 

15628757_1306612469361089_1962891301_o.jpg

15609372_1306612489361087_1511798674_o.jpg

15595908_1306612532694416_100398434_o.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vítej mezi nás, první Citigo s novou Crystal barvou na fóru!

 

Budíky co máš jsou a budou standard, ty větší se dodávají jen s maxidotem za příplatek 3700,-

Umí toho ale víc - zobrazení rádia, telefonu, otevřený dveře.. Až přijde s faceliftem příští rok multifunkční volant tak to bude dokonalá kombinace.

5.jpg7.jpg7a.jpg

 

Olej měnit nebudu ale nic tím nepokazíš, možná vypustíš maličko nečistot, maximálně vyhodíš prachy...

UP GTI bude pecka, ale do Citiga se ten motor určitě nedostane, tam budeme rádi za obyč TSI + Monte Carlo.

Doplňky můžeš nakupovat už teď:

http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/sportovni-vybava-tunning/spoiler-predniho-narazniku-1st071606a-2z0/0/1/24/43/1001

http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/sportovni-vybava-tunning/stresni-spoiler------1st071640bx/0/1/24/43/1001

http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/sportovni-vybava-tunning/difuzor-1st071729a-2z0x/0/1/24/43/1001

http://www.obautodily.cz/skoda-citigo-bocni-prahove-spoilery-original-4403cz821/

 

Taky přeju krásný svátky a hodně šťastnejch kilometrů s prckem!

 

 

Editováno: , autor: Decibel ES
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Fakt první?? :o to je teda čest. Aha takže s Maxidotem teda větší budíky..  To mi třeba vůbec neřekli :D ale nevadí. Difuzor určitě přijde na řadu, spíš jsem myslel doplňky z budoucího UPa! GTI. Uvidíme jak si ten motor TSi povede, mohlo by to být zajímavé svezení. 115 koníků je na takto malé auto už slušná porce, základní má tuším 90.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...