Přejít na obsah

Nahrazení rádia Blues?


Doporučené příspěvky

Ahoj všem. Mám v octavii II fl rádio blues a pod ním odkládací přihrádku. Rád bych ho nahradil nějakým lepším rádiem. Líbil by se mi např. Swing včetně konektoru MDI do kaslíku před spolujezdcem + aby zobrazovalo informace na maxidotu. Taky bych chtěl časem dodělat zadní parkovací senzory, tak aby už to bylo nachystané... Zajímalo by mě když to rádio přehodím, bude hned zobrazení na maxidotu fungovat nebo se musí něco kódovat? A co všechno mám shánět? Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky, ten blues co tam je teď na maxidotu nic nezobrazuje (v menu není položka audio). K čemu je tedy dobré to nakódovat k vozu, když bude hrát i zobrazovat? Parkováky nemám (zatím) a je tam climatic. Promiň jestli se ptám blbě...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tím co je v odkazu nevyřešíš absolutně nic - podívej se na to pořádně, druhý anténní vstup je nezapojený, takže pořád budeš mít aktivní pouze jeden anténní vstup, bude to stejné jako bez té propojky - tzn. příjem na houby.

 

Z toho, co jsem zjistil Octavie, které mají už výroby dvoutunerovou přípravu mají 2 antény - jednu klasicky na střeše a druhou vlepenou do okna zadních dveří. Tzn., musí se nahradit druhá anténa nebo druhou anténu někam dovnitř instalovat. Mě se nic instalovat nechce, nebudu do toho vrtat a tak sháním informace o těchto dvou produktech, které by měly nahradit druhou anténu bez jakéhokoli zásahu do el. instalace:

 

http://www.melodiecb.cz/produkty/autoradia-navigace-40/anteny-97/antenni-adaptery-99/2027-antenni-adapter-double-fakra-samice1x-fakra-samec?PHPSESSID=6A9zk6WnB1zGAH-AJsFdYpx,R6b

 

http://skodateile.cz/index.php?pg=product∏=148&menu=%C5%A0koda|Octavia%20II%28A5%29|Ant%C3%A9ny%20a%20kabely

 

Ale potřebuju informace a zkušenosti od někoho, kdo něco z těch uvedených produktů používá a jestli to fakt funguje, protože nebudu kupovat něco, co pak budu mít na nic, protože to nebude fungovat. Pokud někoho znáš, zkus zjistit taky, řeším to stejné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi to nejdříve zkusím zapojit s tou jednoduchou rozdvojkou a kdyby byly potíže s příjmem, tak to budu teprve řešit. Nevím proč by měl být špatný příjem s jednou anténou. Když to hraje teď, tak to musí být stejné.

Editováno: , autor: pnagl
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zkus, ale nepůjde to - tu propojku jsem měl půjčenou na vyzkoušení a ztrácel se signál, prostě nehrálo to jak má. Nevím jak je rádio uvnitř zapojené, ale zřejmě musí být aktivní oba anténní vstupy, jinak to dělá neplechu. Už jsem posílal dotaz přímo na škodu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ta rozdvojka by měla rozvést signál z jedné antény do dvou vstupů. Ta fyzicky přidaná anténa příjem určitě trochu vylepší, ale nebude to nic zásadního. Uvidíme, dám vědět až to zapojím. Měl bych ho mít tento týden.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dík, počkám ještě na odpověď na dotazy, co jsem učinil jinde a když tak zítra objednám to z Tvého odkazu. Několik lidí tady na fóru s tím jezdí a funguje to prý dobře. Volal jsem i do té prodejny a prý to dodávají i přímo do autorizovaných servisů Škoda. V podstatě jde u Bolera asi o to, aby byly oba anténní vstupy aktivní, jinak to jede jen na jeden tuner. Což by tento produkt mohl řešit. Jestli k tomu víš odněkud co já nevím, dej vědět.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to jsem zvědav na zkušenosti, doufám, že nás nenapálili :o). Budeš to nechávat montovat ve škodě - kvůli záruky? Já asi ano, tu hodinu práce jim pro jistotu zaplatím. I když na druhou stranu pokud by se něco stalo, určitě by argumentovali tím, že Bolero nemám koupeno u nich, ale přes Sbazar. Tak nevím... Stejně už tam Bolero mám nahozené.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...