miklisek Vloženo 27. Září 2016 Sdílet Vloženo 27. Září 2016 Loketka z Alíku není co řešit, kvalita lepší jak originál. Cena okolo 10 USD vč. dopravy. Více na http://forum.skodahome.cz/index.php?/topic/123819-Mikliskovo-bílé-TSI-čko#entry2184963 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xkonasek Vloženo 27. Září 2016 Sdílet Vloženo 27. Září 2016 Taky jsem jí z Aliexpressu objednal, ale jde mi spíš o to, jak to tam dostat? Opravdu musím násilím? Nejde to nijak rozebrat a zasadit bez páčení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 27. Září 2016 Sdílet Vloženo 27. Září 2016 Ale ono to jde docela lehce bez násilí. Zasuneš jeden čep do otvoru v loketce a druhý jen lehce přitlačíš v místě, kde je na vnitřním veluru hladká lesklá plocha plastu. Čep do druhého otvoru zajede sám. Věř, že horší je to vyndávat než nandavat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 28. Září 2016 Sdílet Vloženo 28. Září 2016 Miklisek to pasuje jen na ten stary typ loketky. Ja uz treba mam loketku ciste obdelnikovou. Tahle je este zakulacena ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 28. Září 2016 Sdílet Vloženo 28. Září 2016 A nová má stejně blbě vyřešený pevnostně poddimenzovaný pant? Neboj, číňani časem na obdélníkovou loketku taky náhradu udělají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 28. Září 2016 Sdílet Vloženo 28. Září 2016 Covece ani nevim. Zatim je vse v cajku. Jenom sem chtel podotknout ze ta novejsi je tvarove jina ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeny89 Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 Zdravím máte někdo tuto loketní opěrku? https://www.autodilyjimo.cz/loketni-operka-skoda-rapid-2012-cerna-kuze-p13766 Zajímalo by mě jestli bude pasovat a držet.Origo je drahá za 4000 ,- děkujiOdesláno z mého H30-U10 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 Vypadá dobře, cena taky super, že to má všechny šroubky, co myslí tím, že není univerzální? Nelze třeba použít do fabie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeny89 Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 Jsou i pro Fabií ale to je zase jiné uchycení ale stejná cenaOdesláno z mého H30-U10 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek Kocich Vloženo 14. Únor 2017 Sdílet Vloženo 14. Únor 2017 Včera dorazila, dnes vyměněna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 14. Únor 2017 Sdílet Vloženo 14. Únor 2017 Bohužel přílohy nelze otevřít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek Kocich Vloženo 14. Únor 2017 Sdílet Vloženo 14. Únor 2017 Hm? Jakto? Nahraval jsem je pres Tapatalk a ja je normalne vidim... A ted uz videt jdou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 14. Únor 2017 Sdílet Vloženo 14. Únor 2017 Ano, v posledním příspěvku už jsou vidět. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanHTP Vloženo 15. Únor 2017 Sdílet Vloženo 15. Únor 2017 Je to pěkné, ale pokud je zvýrazeněno obšití ješte jinou barvou jako bílou apod - chytne to ještě lepší vizáž :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeny89 Vloženo 3. Březen 2017 Sdílet Vloženo 3. Březen 2017 Napište prosím výhody a nevýhody Stará vs. Nová loketní opěrka.Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles29 Vloženo 6. Červen 2018 Sdílet Vloženo 6. Červen 2018 Stará versus nová .... Řekl bych nová je bytelnější, nehrozí ulomení pantů a poškození zámku víka. Je také kratší, což je lepší pro ovládání madla ruční brzdy. Otázka je zdali lze zaměnit novou za starší. Pokud někdo tuto zkušenost má ať dá vědět. Jelikož mám starou opěrku (víko poškozené, utržený pant na víku i na zámečku), řeším co s tím, jestli nevyměnit za novou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rasto.p Vloženo 18. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2018 Nemáte niekto link na ten vrchný diel z Ali ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek Kocich Vloženo 18. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2018 Black Leather Center Console Armrest Cover Lid For VW Jetta Golf MK4 Beetle Skoda Octaviahttp://s.aliexpress.com/3yEVNNvi?fromSns=Copy to ClipboardTo je přesně ta co jsem kupoval já, viz. foto o pár příspěvků výše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xkonasek Vloženo 18. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2018 Ahoj, přikládám svůj odkaz na aliexpress. https://m.aliexpress.com/item/32439518554.html?trace=wwwdetail2mobilesitedetail&productId=32439518554&productSubject=32439518554&shortkey=fU3Y3MNj&addresstype=600 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUMIHA Vloženo 24. Září 2018 Sdílet Vloženo 24. Září 2018 (editace) Nazdar. Tak som si pred časom objednal od pána čo ponúka kovové náhrady za odlomené pánty. Upozorňujem, že pán to trochu nedomyslel a robí to z hrubého plechu. Ťažko sa to otváralo a časom sa to odlomilo. Cena cca 300 Kč. Tak som si objednal novú opierku z Alliexpresu a včera som to nahodil. Je to super. Montáž bez problémov. Cena 8,68 €. Editováno: 24. Září 2018, autor: FUMIHA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ka.S Vloženo 25. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2018 Mě panty zatím drží ale pokazilo se mi zavírání. Už je opraveno, stačil kousek AL úhelníku, lepidlo a šikovné ručičky, zatím drží víc než origo. Ještě k lepidlu, vynikající na vše ale chvíli trochu smrdí. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 26. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2018 Teda šikovnej, pro ty co nejsou šikovní jako já, tak lze koupit tento díl v AS a není potřeba kupovat celý horní díl opěrky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcelius Vloženo 13. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2018 Zdravím pánové, ulomil se mi (tedy manželka ulomila :-) ) zavírání loketní opěrky, jako u kolegy nade mnou. Ale ulomily se oba panty, řekl bych že to bude neopravitelné. Je to možné dokoupit jako náhradní díl? Nebo jak to vyřešit...... Moc díky za pomoc!!!!! Marcel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcelius Vloženo 13. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2018 Teď to čtu nade mnou, že lze dokupit náhradní díl....?, kolik prosím stojí????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 13. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2018 Když jsi tak šikovný, a podíval jsi se i na ostatní příspěvky, určitě si zvládneš také vygooglit cenu, která se různí podle zdroje. Originál u Škodovky klidně za 500, na bazaru i kolem 50. Malá nápověda je číslo černého 3B0868445 82V a světlého 3B0868445 1SQ dílu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.