Přejít na obsah

xkonasek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

Návštěvy profilu

471 zobrazení profilu

Oznámení xkonasek

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Ahoj, přikládám svůj odkaz na aliexpress. https://m.aliexpress.com/item/32439518554.html?trace=wwwdetail2mobilesitedetail&productId=32439518554&productSubject=32439518554&shortkey=fU3Y3MNj&addresstype=600
  2. Ahoj Rapiďáci. Měl bych na Vás jeden takový dotaz... Teď jak už se ráno ochladilo, začalo mi v Toledu cvakat jakoby nějaké relé, někde v palubovce. Když auto stojí, dělá to pravidelně, cca. v deseti vteřinovém intervalu. Když jedu, tak to cvaká nepravidelně, ale častěji... Nemáte nějakou podobnou zkušenost z Rapida? P.S. Hadičky od ostřikovačů to nedělají, ty mám omotané molitanem a stažené ke kapotě. Díky.;-)
  3. Taky jsem jí z Aliexpressu objednal, ale jde mi spíš o to, jak to tam dostat? Opravdu musím násilím? Nejde to nijak rozebrat a zasadit bez páčení?
  4. Mám stejný problém jako většina, prasknul mi na Seatu Toledo, r.v. 2013 pravý pantík pro otevření víka na loketní opěrce. Při zjišťování ceny ve Škoda Auto mi bylo řečeno, že nový vrchní díl se dá samostatně koupit a stojí cca. 1800Kč. To za to rozhodně nedám... Zkusil jsem to slepit, ale při nadávání se pantík opět ulomil.:-( Teď mám vršek nově zalepený, vyztužený plíškem (děda si hrál:-)) mám ale strach, že až to tam budu cpát, že to znovu praskne... Nemáte prosím někdo zkušenost, jak panty dostat do správné pozice bez použití násilí? Díky moc.
  5. Ahoj, koupil jsem si LED žárovky do blinkrů a mám problém s kontrolkou na hlídání prasklých žárovek, to by se nejspíše dalo vyřešit vypnutím této kontroly, přes kódování. Druhý problém je ten, že když zapnu blinkry na jednu stranu, tak mi šipečky ukazující směr odbočování na přístrojové desce blikají jak zběsilé (samotné LED žárovky zvenku blikají normálně). Četl jsem o těch odporech atd., ale do toho se mi nechce. Nemáte někdo zkušenosti s výměnou přerušovače blinkrů? Fungovalo by to na všechny blinkry? Např. tento přerušovač: http://tuning.autodoplnky.cz/autoalarmy/auto-elektro/prerusovace-blinkru/prerusovac-blinkru-led-12v-0-02-20a-pro-evropske-s493210065 Díky za Vaše poznatky.
  6. Ahoj kluci, mám Seat Toledo KG3, r.v. 01/2013 a mám asi stejný problém jako většina z nás tady. Už nějakou dobu pozoruji "dunění" či "klepání". Nejprve se mi zdálo, že tento pazvuk přichází ze zadní části, tak jsem si nejprve nechal seřídit 5. dvěře, to vůbec nepomohlo. Poté jsem se tady na fóru dočetl, že problém může být také v dorazech 5. dveří. Nechal jsem si tedy vyměnit dorazy s koncovým písmenem "A" za koncové písmeno "B", které jsou o poznání tvrdší. Nicméně to také nepomohlo. Hledal jsem dále, až jsem narazil na toto vlákno ohledně vadných silentbloků uložení převodovky. Chtěl bych se Vás zeptat hlavně na to, jestli se tento problém řeší i u Seatu Toledo a zda by někdo dokázal zjistit jaký silentblok se do Seatu Toledo montuje v tuto chvíli? Prostě bych chtěl vědět, jestli v produkci Seatu Toledo byl vadný silentblok oficiálně nahrazován nějakým jiným??? Jelikož jsem teď mimo Českou republiku a torxi s sebou nemám, nemohu se hned podívat, jaké označení silentbloku mám na mém autě namontované. Moc děkuji za Vaše postřehy.
  7. Ahoj, taky bych rád věděl, jestli jde nějak naprogramovat po zařazení zpátečky ztlumení rádia. Mám Seat Toledo KG3 s dodatečně montovanýma senzorama přímo z autosalonu a pokaždé když couvám musím ztlumit rádio, je to docela otravné. Díky za odpověď.
×
×
  • Vytvořit nový...