Maldr Vloženo 1. Září 2013 Vloženo 1. Září 2013 Zdravím všechny, měl bych takový dotak k záhadnému čudlíku u řadící páky u OII kterou jsem nedávno koupil a v manuálu a zde na foru jsem k tomu nic nenašel, víte někdo o co se jedná...co to je za čudlík? ..viz foto Citovat
petan76 Vloženo 1. Září 2013 Vloženo 1. Září 2013 Ahoj, je to nejaky neoriginalni vypinac, zkus oddelat manzetu a uvidis kam povede. Citovat
libero Vloženo 1. Září 2013 Vloženo 1. Září 2013 to auto bolo asi firemné že? ...ak áno,tak sa tým prepínačom asi prepínalo na služebné a súkromné jazdy... inšie ma nenapadá Citovat
Maldr Vloženo 1. Září 2013 Autor Vloženo 1. Září 2013 (editace) Ano, áno bylo to firemní auto:) zkoušel jsem jej přepínat a na počítači mi to nijak nerozlišuje, takže pro mě to asi nebude mít nijaký význam:) Editováno: 1. Září 2013, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek! Citovat
Pavel_R. Vloženo 18. Listopad 2013 Vloženo 18. Listopad 2013 Ano, áno bylo to firemní auto:) zkoušel jsem jej přepínat a na počítači mi to nijak nerozlišuje, takže pro mě to asi nebude mít nijaký význam:) Je to O2carcontrol.cz GPSka.. Ale vetsinou se to kvuli zlodejum aut montuje skryte. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.