Prochaine Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 (editace) Prosím o radu, ohledně zabezpečení Superba. Parkuji na ulici v Praze. Neobjednal jsem zámek řadící páky, protože jsem jej měl posledních 13 let a v poslední době jsem ho stejně moc nepoužíval. 1) Mám možnost si buď připlatit GAP (pojištění pořizovací ceny vozidla) - asi za 500 Kč měsíčně, tj. 6000 Kč ročně při objednání na 5 let. (Jinak pojíštění bude s 1% spoluúčastí) 2) Pořízení Sherloga, od známého (převod smlouvy), pořizovací hodnota asi 10.000 Kč, roční poplatek kolem 6000 Kč ročně. Ale nelíbí se mi nutnost "přihlašování" před jízdnou. Díky za rady. Editováno: 1. Září 2013, autor: Prochaine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 Příteli okřídleného šípu, na Tvém místě bych se rozhodl co by pro Tebe bylo výhodnější.Já vlastním Fabii 1, 1,9 TDI PD 74kW, rv 2001. Je to můj miláček a již byl navštíven tři krát. Zatím samý odborník. Skoro žádná škoda. Na vozidlo jsem si vyrobil vlastní páku na volant s tím, že chrání i airbag proti zcizení. A že je to bytelný zařízení. Dále, tajný vypínač, zařízení na upozornění vstupu do vozidla, a další tři zařízení o kterých se nebudu zmiňovat. Prostě dělám vše, abych svého miláčka našel vždy na svém místě. Radek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 Nevím, jak to má tvůj známej se Sherlogem, ale co sem měl pučený auto já, tak sem se nikam nepřihlašoval. Jen sem měl v kapse "přívěšek". Pokud někdo jel bez něj, hlásilo to poplach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 1. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2013 Známý říkal, že je nutné přiložit přívesek na správné místo, jinak se nenastartuje. V pracovní dny se jedná o desítky startování :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 Tak to má možná starší systém. Já to měl v kapci, známá v kabelce a jeden kolega to dal na klíče, to trochu ztrácelo význam. Nikam nic sem nepřikládal. Kdo vo tom nevěděl, tak ani netušil, že tam sledovačka je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.