jardaaa Vloženo 6. Červen 2020 Sdílet Vloženo 6. Červen 2020 Řeším zapojení kamery v pojistkovce na malou pojistku, opravdu je bezpečné brát napájení třeba z pozice č. 37 - levý světlomet? Jde mi o to, aby to v případě nějakého zkratu "neodpálilo" třeba celé světlo. Kdo má zapojeno taky přes malou pojistku, jaký slot jste využili? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion_K Vloženo 6. Červen 2020 Sdílet Vloženo 6. Červen 2020 "Pojistkové rozbočky" mám zapojené do volných pozic v poj. skříňce (Rapid). Vhodné pozice pro zapojení jsem zjišťoval voltmetrem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 6. Červen 2020 Sdílet Vloženo 6. Červen 2020 Volné pozice mám tedy bez napětí (Yeti). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 6. Červen 2020 Sdílet Vloženo 6. Červen 2020 V 4. 6. 2020 na 16:33, Bumbisek napsal: Ahoj, máte někdo SMART BOX? Mám smart box od navitel, nechal jsem si ho zapojit v autorizáku, ale kamera se mi za jízdy vypíná a zapíná úplně sama, nebo je zaplá neustále. Vždy když smartbox nastavím, tak po startu se vyresetuje nastavení a pak mi nahrává neustále. Po domluvě s navitelem mi ho zkusí vyměnit, ale za zapojení jsem platil skoro 2000 a nechce se mi to platit znova. zapojeno je to dobře, má s tímhle někdo zkušenost ? Děkuji za rady Ja mam konkretne mio smartbox. Ten od navitel nepoznam, tak neviem, ci funkcionalita je taka ista. Mam v druhom aute aj "smartbox" z ali a tiez ide dobre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bumbisek Vloženo 7. Červen 2020 Sdílet Vloženo 7. Červen 2020 před 13 hodinami, misor1994 napsal: Ja mam konkretne mio smartbox. Ten od navitel nepoznam, tak neviem, ci funkcionalita je taka ista. Mam v druhom aute aj "smartbox" z ali a tiez ide dobre. a na jakých to máš zapojených pojistkách ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 9. Červen 2020 Sdílet Vloženo 9. Červen 2020 Pfuu, to keby som si pamatal :/ zobral som multimeter a skusal. Teraz to ani nemam ako pozriet, lebo auto mam na druhom konci republiky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bumbisek Vloženo 9. Červen 2020 Sdílet Vloženo 9. Červen 2020 Tak až budeš vědět mi prosím napiš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kjus Vloženo 21. Červen 2020 Sdílet Vloženo 21. Červen 2020 Můj poznatek ze včerejší montáže duální kamery je, že se vyplatí zamyslet se, jestli je nutné mít propojovací kabel se zalomeným konektorem. Pokud nevadí přímý konektor, nejspíš bude tisíckrát jednodušší ten kabel někudy protáhnout. V mém případě to celé trvalo zhruba tři hodiny a z toho asi dvě a půl zabralo protažení kabelu průchodkou k pátým dveřím, připadal jsem si jak porodník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Obe Vloženo 19. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2020 Zdravím! ? Vím, že tohle téma patří k OIII. Ale prosím Vás o názory a rady. Vybírám čelní kameru na Scalu a přemýšlím jestli zvolit kameru s nabíjející baterií, nebo zapojenou na pojistky. Rád bych, aby kamera běžela nonstop. Děkuji za Vaše podněty, otevřeně přiznávám, že nejsem v dashcamech kovaný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spartakcz Vloženo 12. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2020 Ahoj, má někdo tip jak a kam připojit kameru na zadní okno (Octavia combi)? Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radas99 Vloženo 20. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2020 (editace) Podělím se i o své řešení.. :) Přední kameru jsem zvolil 70 Mai od Xiaomi. Volil jsem kvůli rozměrům a poměru cena výkon. Má nádherný záznam v noci, ve dne průměrný. Mám ji přilepenou na boxu lane assistu a kabeláž kolem kabeláže kamery na pruhy, takže vůbec nic nejde poznat a řidič ani spolujezdec o ní vůbec neví. Ovládá se hlasem, není třeba na ní vůbec sahat. Nikdy nezklamala, všechny záznamy co jsem potřeboval jsem dostal. Nikdy žádný problém, mám ji přes rok. Napojenou ji mám na prázdnou aktivní pojistku pod volantem, kabel je vedený z boxu kamery do stropu, přidělaný proti vibracím, poté sloupkem (za bagem) až k pojistkám. Záznam kamery ve dne:https://www.youtube.com/watch?v=tsvmA8zGPTA Záznam kamery v noci:https://www.youtube.com/watch?v=HmfTmziOaTM&t=10s Jediné co plánuji tak pořídit ještě jednu, stejnou, dozadu. Editováno: 20. Srpen 2020, autor: Radas99 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 20. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2020 Mám jí taky už přes rok a spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawin Vloženo 4. Září 2020 Sdílet Vloženo 4. Září 2020 V 20. 8. 2020 na 9:47, Radas99 napsal: Podělím se i o své řešení.. :) Přední kameru jsem zvolil 70 Mai od Xiaomi. Volil jsem kvůli rozměrům a poměru cena výkon. Má nádherný záznam v noci, ve dne průměrný. Mám ji přilepenou na boxu lane assistu a kabeláž kolem kabeláže kamery na pruhy, takže vůbec nic nejde poznat a řidič ani spolujezdec o ní vůbec neví. Ovládá se hlasem, není třeba na ní vůbec sahat. Nikdy nezklamala, všechny záznamy co jsem potřeboval jsem dostal. Nikdy žádný problém, mám ji přes rok. Napojenou ji mám na prázdnou aktivní pojistku pod volantem, kabel je vedený z boxu kamery do stropu, přidělaný proti vibracím, poté sloupkem (za bagem) až k pojistkám. Záznam kamery ve dne:https://www.youtube.com/watch?v=tsvmA8zGPTA Záznam kamery v noci:https://www.youtube.com/watch?v=HmfTmziOaTM&t=10s Jediné co plánuji tak pořídit ještě jednu, stejnou, dozadu. Mohu Vás poprosit o fotku kamery? + jak jste jí zapojil? dával jste tam nějaký převodník 12V > 5V ? Nešumí Vám rádio při tom když je kamera zapnutá? Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spartakcz Vloženo 4. Září 2020 Sdílet Vloženo 4. Září 2020 (editace) Ahoj, zapojoval jsem také kameru 70mai. Vytáhl jsem 5V z pojistkové skříně (viz návody zde). Ze zásuvky kabel pod A-sloupkem a tapec. stropu k zrcátku a zde umístěna na sklo. Kamera jede v pohodě a rádio neruší... Editováno: 4. Září 2020, autor: spartakcz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 4. Září 2020 Sdílet Vloženo 4. Září 2020 Ahoj. Já jsem koupil převodník a zapojil do pojistkovky - žlutý vodič. Mínus na kostru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawin Vloženo 5. Září 2020 Sdílet Vloženo 5. Září 2020 beuticek: mohu poprosit odkaz na ten převodník? neprojevuje se nějaký šum na rádiu? Počítám že kamera se zapne po nastartování? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 6. Září 2020 Sdílet Vloženo 6. Září 2020 (editace) Byl to tenhle, ale už se na Alze neprodává: DOD DP4: https://www.alza.cz/auto/dod-dp4-d5133380.htm Rádio ok, nic nešumí. Zapíná se při startu. Editováno: 6. Září 2020, autor: beuticek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 11. Září 2020 Sdílet Vloženo 11. Září 2020 (editace) Nějaký tip, jak využít USB-C v zrcátku a kterou kameru zvolit? Je mi jasné, že redukce řeší vše, ale nejlepší by to bylo přímo z výroby..... Editováno: 11. Září 2020, autor: PetriCZECH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 11. Září 2020 Sdílet Vloženo 11. Září 2020 To je ale v OIV, ne? V OIII tohle není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 11. Září 2020 Sdílet Vloženo 11. Září 2020 Od MR21 to mají snad všechny modely krom Fabie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 11. Září 2020 Sdílet Vloženo 11. Září 2020 No právě. MR2021 už je jen OIV, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spartakcz Vloženo 22. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2020 Ahoj, někdo tip jak napojit kameru pro zadní okno na Otavia combi, aby se spínala s nastartováním? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 22. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2020 @spartakcz Přečíst si důkladně tohle a podobná témata? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spartakcz Vloženo 23. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2020 Upřímně? Na tohle téma je tu toho docela dost - až příliš. Proto jsem se přímo zeptal, zda nemá někdo tip/zkušenost. Ano, vím jak napojit kameru na pojišťovnou skříň, ale nevím, zda není možnost vzít napájení pro zadní kameru někde u pátých dveří a vyhnout se tak tahání kabeláže skrze vozidlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 23. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2020 (editace) Mozes skusit zadny stierac. Nemam to ale odskusane, iba pre cuvaciu kameru. Editováno: 23. Listopad 2020, autor: misor1994 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.