*MAJKL* Vloženo 9. Září 2013 Sdílet Vloženo 9. Září 2013 Zdravim nikde sem tohle tema nenasel tak sem zalozil. Mam superba II r.v. 2008 a 6stup. manual. a moje radicka uz je osoupana a koukal se na noveho superba II FL a chtel bych tu novou radicku. Tak se chci zeptat jestli by mi tam v pohode sla vymneit kus za kus samozrejme ze bych to vymenil i s manzetou to je asi nejlepsi nez jen hlavu paky ne? Porotze nwm jak je tam prichycena ta manzeta a hlavne ta nova radicka to ma urcite zase jinak. A druha otazka tak bych chtel vedet jak se demontuje stara radicka? Staci tam sundat ten stredovej plast okolo radicky nebo jak to je mate s tim zkusenosti prosim? Diky za rady a tipy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*MAJKL* Vloženo 19. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2013 OK sry. cekal sem ze kdyz nekdo neodpovidal ze vi jak se to dela kdyz si to precetlo tolik lidi a komentar zadnej Problem sem vyresil teda zatahnutim za manzetu a vycvakl sem ramecek a pod radickou povolil sponku a sundal radicku. Nasadil novou zacvakl sponku a ramecek. HOTOVO. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 12. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2015 Jak se vycvakne ten ramecek? Zkousel jsem to dost silne a uz jsem radsi vic nezabiral,dost se prohybal. Vrze mi v hlave radicky,potrebuji tam striknout na promazani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mara2000 Vloženo 14. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2015 (editace) Petře, jsou potřeba udělat 2 planžety z kaleného plechu s hladkými hranami ( jak špachtlu od ledňáka ) síla tak 0,8mm vložit do míst ozn. červeně na obrázku a jak ucítíš že jseš na zobáčkách tak zapáčit směrem od sebe ( ke klimatroniku) za současného tahu za koženou manžetu směrem nahoru. Jde to pak docela lehce a hlavně bez poškození. Dokonce i v DP to mají na obrázkách blbě nakresleno tak jsem na to musel přijít sám. Jinak to vrzání tam mám taky ( jakoby lupnutí občas když se přeřadí) je potřeba shodit i tu hlavici (koupit předem novou sponu) a vymezit vůle. Editováno: 14. Říjen 2015, autor: Mara2000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edob Vloženo 12. Duben 2016 Sdílet Vloženo 12. Duben 2016 (editace) Ešte dotaz k demontáži krytu. Podarilo sa mi nájsť v Else návod na demontáž. ide to celkom OK, ale nikde som nenašiel návod ako vymontovať držiak tlačítok Poradí niekto, prosím, ako na to? Potrebujem vybrať ktytku a doplniť miesto nej jedno tlačítko. Editováno: 12. Duben 2016, autor: edob 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiKey Vloženo 16. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2020 Není potřeba vyrábět žádné složité přípravky. Stačí zepředu vložit lehce nepotřebnou kartu, široky teflon klín, nebo cokoliv podobného. Ani to nijak necvakne a lehce se rámeček vyndá za koženku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 16. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2020 V 12. 4. 2016 na 17:41, edob napsal: Ešte dotaz k demontáži krytu. Podarilo sa mi nájsť v Else návod na demontáž. ide to celkom OK, ale nikde som nenašiel návod ako vymontovať držiak tlačítok Poradí niekto, prosím, ako na to? Potrebujem vybrať ktytku a doplniť miesto nej jedno tlačítko. Tlačidlo vyberieš aj s plochým šrobovákom. Opatrne vypáčiš.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.