Sallat Vloženo 18. Září 2013 Sdílet Vloženo 18. Září 2013 Ahoj, mám takový problém, nechal jsem přes noc zařazenou zpátečku a na druhý den jsem chtěl vyjet. Při zařazení zpátečky auto jede do předu ikdyž řadicí páka je v polze zpátečky. Mám 1.9Tdi, 66kW r.v.1998. íky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 18. Září 2013 Sdílet Vloženo 18. Září 2013 Jde zařadit neutrál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sallat Vloženo 18. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2013 neutrál jde v pohodě, zkoušel se i rozjet a problém mám s 1 a 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 18. Září 2013 Sdílet Vloženo 18. Září 2013 A když dáš 3 a vyšší jede dopředu? Pokavaď ano je problém v kulise, nebo v táhlech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sallat Vloženo 18. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2013 Jo jede. Mám akorát problém při rozjezdu, no a couvat nemůžu :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 18. Září 2013 Sdílet Vloženo 18. Září 2013 Nejspíš kulisa. Koukni jak to vypadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.