OHMIK Vloženo 30. Září 2013 Sdílet Vloženo 30. Září 2013 Superb ll 2.0tdi,r.v.2013-funglovka.Po ujetí cca 5000km začali klepat PP dveře.Má tu někdo stejný problém.??? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 30. Září 2013 Sdílet Vloženo 30. Září 2013 http://www.skoda-auto.cz/mini-apps/autorizovani-partneri-skoda a reklamovať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OHMIK Vloženo 30. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2013 Zítra jedu tak dám info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 30. Září 2013 Sdílet Vloženo 30. Září 2013 budeme radi ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OHMIK Vloženo 1. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2013 Tak jsem se vratil z prohlídky 30000km a klepání,vrzání bylo odstraněno.Vyčistili na B sloupku ten vehement co do něj zamyká zámek.Prý je to běžná závada,nečistota mezi karoserií a tim plastem.Také jsem byl VELICE DŮRAZNĚ upozorněn ,že to není na záruku ale že když jsem tam to vozidlo koupil tak my to budou čistit zdarma-tedy po dobu záruky.Dále my bylo sděleno že těsnící gumy kolem dveří se mají 1x za 14dní otřít vlhkým hadrem a kdybych je chtěl naimregnovat tak je na to speciální přípravek.No docela mě to pobavilo .Tak uvidím,jak dlouho bude klid.Jen pro zajímavost .Cena prohlídky 30000km byla 3624,-. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazimir80 Vloženo 1. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2013 To by se v západní Evropě nikdo netrouf říct, nevim co furt ty chytrolíni v ČR zkoušej..... Záruka = záruka že auto je 100% bez debat, ne žádný Mrečku hoď ho do stroje! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 1. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2013 autorizovaný servis škoda, co bys chtěl. Je to k pláči takoví odborníci! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.