Publikováno Září 30, 201311 r Superb ll 2.0tdi,r.v.2013-funglovka.Po ujetí cca 5000km začali klepat PP dveře.Má tu někdo stejný problém.??? Díky.
Říjen 1, 201311 r Autor Tak jsem se vratil z prohlídky 30000km a klepání,vrzání bylo odstraněno.Vyčistili na B sloupku ten vehement co do něj zamyká zámek.Prý je to běžná závada,nečistota mezi karoserií a tim plastem.Také jsem byl VELICE DŮRAZNĚ upozorněn ,že to není na záruku ale že když jsem tam to vozidlo koupil tak my to budou čistit zdarma-tedy po dobu záruky.Dále my bylo sděleno že těsnící gumy kolem dveří se mají 1x za 14dní otřít vlhkým hadrem a kdybych je chtěl naimregnovat tak je na to speciální přípravek.No docela mě to pobavilo .Tak uvidím,jak dlouho bude klid.Jen pro zajímavost .Cena prohlídky 30000km byla 3624,-.
Říjen 1, 201311 r To by se v západní Evropě nikdo netrouf říct, nevim co furt ty chytrolíni v ČR zkoušej..... Záruka = záruka že auto je 100% bez debat, ne žádný Mrečku hoď ho do stroje!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.