Publikováno Říjen 1, 201311 r Zdravím pánové, viděl jsem tady fotky jak jste posílali odkazy na tuhle lištu, ale bohužel už nejsou aktuální :/. Mě se ty ostatní lišty moc nelíbí, buď jsou moc malé nebo moc "vysoké". Kdyby někdo věděl, kde ji můžu najít, byl bych moc rád za ochotu.
Říjen 1, 201311 r skus OB autodily :-) možna tam bude... Jinak to se ti fakt libi ? mě to přijde jako kýč na superba dávat :-) ale každého věc :-) Taková lišta přidá tak cca 10-15kw myslim :-D :-D :-D :-D
Říjen 1, 201311 r Kuk: http://auto.bazos.cz/inzerat/27967064/skoda-superb.php Ps.: dej si na auto co tobe se libi, budes s nim jezdit ty
Říjen 1, 201311 r Autor brc.majkl - děkuju moc to je ona .. ) no právě mě se strašně líbí tahle takže jsem nadšený. Díky moc
Říjen 1, 201311 r nemáš za co, myslím, že za 1000Kč je to i pohoová cena. Pak sem hoď auto ať vidíme křídlo na supu bez toho tuning podnárazíku
Květen 15, 201411 r Autor Tak s jarem už je lišta na kufru konečně. Nakonec nepřišla v úplně dobrém stavu ale myslím si, že jsme si zpravili pěkně. Lakerník odvedl taky dobrou práci a tady je výsledek. Podle mě k tomu teda rozhodně tuningový nárazník být nemusí vypadá to dobře a na živo celý zadek působí zakulaceněji je to aspoň v mých očích hezčí záď než předtím. Fotky jsou z telefonu ale snad poslouží
Květen 18, 201411 r nechci ti do toho kecat, ale za mě bych sundal nálepky auto bohemia, construct, spz přišroubovat nebo přilepit a bude to ještě o kus lepší
Květen 20, 201411 r Autor Na tu Bohemiu a construct se chystám no .. a jak to myslíš přišroubovat ..? Asi jsem tě nepochopil ale však vždyť ten držák na spz je přišroubovaný ..
Květen 21, 201411 r Nedat tam ten drzak a prisroubovat primo spz k autu nebo to nalep 3M paskou nez vrtat znacku
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.