Petrrr Vloženo 7. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2015 U mě pokud to bude budoucí majitel dohledávat, tak jim nebude stačit zásobník papíru v tiskárně , ale jsme OT a už to neřešte, ať každý dělá dle svého vědomí a preferencí. Já jsem zvědav jak dopadne Miklisek a třeba jiní a pak se uvidí. Hádat se nikde v servisu už nehodlám, toho jsem si užil dost. Přelepím folií od Rypiconga a žádnej stres, to auto je jen spotřebák a tak už ho evidentně z výroby vyrábějí ( i když marketing hlásá něco jiného ) tak proč já bych se měl tím trápit, natrápil jsem se od novoty dost. Auto si nechám co nejdéle a za těch 10 let co za něj můžu dostat 60tis? Pak je už stejně jedno jestli je někde nějaká rezavá ťupka nebo ne. Budou se řešit jiné věci, jestli turbo vydrželo, rozvody nepřeskočily atd. Protože když odcházejí klapky Climatroniku po 2 letech, řadičky po 2 letech vypadjí jak po 10ti atd. tak raději nebudu domýšlet co auto třeba po 5-7 letech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 7. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2015 a proto je nejlepsi to do 5 let pustit do sveta :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2015 A nebo ze skály Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 7. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2015 no, to mám pokaždé chuť, když vjedu na kostky... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2015 Kdo se bojí nesmí do lesa, teda do AS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 7. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2015 (editace) A kdo se nebojí, toho vím kam poslat, aby se strachu naučil Dnes jsem zdárně poslal do škofinu podepsanou smlouvu na změnu domovského servisu... Update pro klid v duši: ten domovský servis se týká havarijka a s ním spojenými radostmi, ne běžného servisování. Editováno: 7. Říjen 2015, autor: camillio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 7. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2015 To se musi ve Skofinu hlasit kam jezdis do servisu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2015 (editace) Mimo tema. Jdi do Camiliovo vlakna Editováno: 7. Říjen 2015, autor: Petrrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2015 Pokud má někdo problém s odíráním laku od těsnění dveří je pro něj k dispozici příslušné téma: Odírání laku těsněním dveří 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2015 Dnes do práce jsem viděl celkem zajímavou závadu na rapidu. Přede mnou jel rapid, přibrzdil, rozsvítila se brzdová světla a už nezhasla. Jel přede mnou asi 10km a svítila celou cestu. Rapid dle spz r.v. letos. Co se mohlo asi stát? Má rapid klasický brzdový spínač? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 9. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2015 Mozno stal cely čas na brzde :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 10. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 Taky mě to napadlo, jestli to nebyl třeba automat. Ale pochybuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 19. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2015 (editace) Tak u našeho rapida po roce a půl a 40tkm první závada - odešlo turbo.... naštěstí v záruce. (pozn. s tátou jsme oba bývalí kamioňáci takže péči mělo ukázkovou.) podrobnější info doplním po servisu. Aktualizace 26.10.15: Výsledkem je, že odešel aktuátor turba, který se zadřel a nereguloval tlak v turbu. Turbo samotné je v pořádku. Vyměnil se jenom aktuátor a jede se dál. Editováno: 26. Říjen 2015, autor: Supermarine_Spitfire Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 19. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2015 z ničeho nic, nebo dávalo dopředu o sobě vědět ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 19. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2015 Právě jako rána z čistého nebe. žádný neobvyklý zvuky. jenom ráno jsem nastartoval a po pár chvilkách se to rozsvitilo (EPC a vrtulník) a po vytáhnutí klíčku se stav nezměnil. Proto trochu podezřívám regulaci. Samotné nevyvážené turbo nebo přidřené by se mělo nejspíš zvukově projevit. Po výměně se dám do rozhovoru s technikem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 20. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2015 To se musi ve Skofinu hlasit kam jezdis do servisu? Nemusí, ale dneska je možné u Škofinu sjednat havarijní pojištění, které zvýhodňuje domácí servis (doma 1% spoluúčast, jinde 5% spoluúčast) a pokud chceš mít 1% u servisu, který preferuješ před tím, kde jsi auto koupil, tak musíš na Škofin nahlásit změnu. Samozřejmě je tato varianta i drobně finančně zvýhodněna pro tebe v podobě nižší splátky pojištění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2015 Aha, tak to jsem já před těmi necelými 3 lety neměl. prostě mám 5% (min. 5tis) a můžu jezdit kam chci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 20. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2015 Ano, tak to bylo, už není. Ono to je vlastně pojištění myslím za cenu 5%, ale "doma" máš 1% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 23. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2015 Kolik stojí taková výměna turba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2015 do 15tis při repasu. jinak fungl nové stojí kolem 30ti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 a proto je nejlepsi to do 5 let pustit do sveta :-) ja budu jezdit co to pujde, nemam na to si kupovat novy auto kazdy tri roky. Mam to nastavene na minimalne 150-200tis km tzn 10 let Jeste 7,5 roku .. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 nezávidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 Rapida mam 2 a pul roku, najeto 27 tisic. Chtel jsem se zeptat jak vam ostatnim jde otevirat kufr? Ja mam pocit, ze to jde cim dal tim hure. Musim to rucne otevrit az na horu. Kdyz to necham ve 3/4, tak to sice nejde dolu, ale ani nahoru. Mate to taky tak? Ja vim, ze v zime to jde hur nez v lete, ale toto snad neni ani mozne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 Mám to samé, síla se dost mění se teplotou. Jenže za poslední dvě zimy, co Rapida mám, nebylo nikdy takhle hluboko pod nulou..... Pravda je, že na Octě I. takový propad síly vlivem teploty nebyl. Holt se šetří i na tomto, vzpěry, aby fungovaly i za nižších teplot, holt stojí víc, znám to z vývoje vzpěr kapoty..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 Existuji nejake, ktere vic vydrzi? Ze bych je vymenil a bude klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.