Září 13, 20222 r Co máš za gumy? Něco podobného mám na Polu, mezi 60-80 lehké hučení, v rovných 150 pak extrémní (s plynem i bez, s kvaltem i bez), mimo tyto rychlosti nic. Začalo to, respektive všiml jsem si toho, s novými pneu, mám Goodyear Performace Grip 185/65 R15, zatím jsem nepřišel na to, v čem je problém.
Listopad 29, 20231 r Dobrý den, předem se omlouvám pokud už tady tento dotaz byl, ale osobně jsme ho tu nenašel. Před pár týdny, po výměně oleje a všech filtrů mi začala smrdět v kabinovém prostoru "vůně" z motorového prostoru. Po pár dnech zkoumání jsem zjistil, že se tak děje jen když auto stojí a je puštěné větrání. Při jízdě nebo při vypnutém větrání nic cítit není. Nevíte co s tím? Nějaké vadné těsnění někde, špatný filtr či tak? předem moc děkuji za rady. Hezký den
Listopad 29, 20231 r Podíval bych se do motorového prostoru zda neuniká nějaká náplň, nebo se neškvaří hadička, kabeláž, izolace, výfukové potrubí atd. Tu vůni tady asi neposoudíme.
Listopad 29, 20231 r před 2 minutami, ejveen napsal: u mě to byl prostě jenom neuzavřený horní špunt od oleje Stačí aby jim při plnění olej vytekl kam neměl
Listopad 29, 20231 r před 3 hodinami, ben06 napsal: Podíval bych se do motorového prostoru zda neuniká nějaká náplň, nebo se neškvaří hadička, kabeláž, izolace, výfukové potrubí atd. Tu vůni tady asi neposoudíme. Odpoledne se na to podívám a dám vědět. Díky za tipy 🙂
Prosinec 4, 20231 r pro Daxe. Já měl vůni způsobenou prasklým/zlomeným plastovým odvzdušňovacím ventilkem na víku hlavy válců a následným prolínání oleje. U tebe to bude něco spojené s tou výměnou oleje.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.