Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Ale nemám kde odškrtnúť aby som to aktivoval :(

před 13 minutami, Majo599 napsal:

Ahojte chcel som si aktivovať asistent rozjazdu ale asi nejde, mam škoda rapid spaceback r.v 2014 ... píše mi toto , neviete či moje auto vôbec podporuje tú funkciu ? 

IMG_20180724_211118.jpg

nema rapid hhc na byte 16? ty mas byte 0...

Ahoj , má ale na všetkých bytoch mi ukazuje presne toto isté 

vyskusaj este security access, mozno pomoze

podla  [VCDS] Hill Hold Assist--> Controller 03(ABS)-->Coding 07-->long code helper-->Byte 16-->Bit 0 enable (tick box) ak stale nepojde, tak v byte 16 prepis nulu, ktora je uplne vpravo (v binarnom tvare) na jednotku, tzn. xxxxxxx1 a uloz

a nezabudni sa presunúť na vedľajší byte, ináč ti to neuloží

Ahojte , to som už zistil že musím potom prepnúť bity lebo mi to nechcelo uložiť, ďakujem za rady ;)  asistent mi už funguje super , chcem sa spýtať ešte , čas asi neviem už nastaviť na viac ? Drží mi to cca 2 sekundy , nedá sa viac ? 

Kódovanie:
- Modul 03 – ABS Brakes
- Adaptation 10
Hill-Start assistant zmeniť podľa požiadavky
o Normal
o Early
o Late

Ďakujem veľmi pekne , všetko funguje ako má ;)

Byl by někdo ochotný ( samozřejmě za úplatu :) ) dokódovat nějaké funkce na mého Rapida MR2017 ( aspoň myslím - uvedení do provozu 1/2017) před FL, jestli je to možné ? Samozřejmě přijedu kam bude potřeba. 

Někdo z Moravy (Hodonín,UH...) na změnu posilovače na režim sport? 

• 1 měsíc později...

Dneska dokódováno změna loga radia.

Co na to říkáte?

20180911_223546.jpg

20180911_230419.jpg

Pokud máš eReSo, tak dobry. 

Souhlasím, změnil jsem si to přes Caristu a po 2 dnech vrátil zpět, je to divný :)

možností je viac. jedine čo sa mi páči, keď som kamošovi na F3 Scoutline dal logo Scout. ináč to pri F3/Rapid moc zmysel nedáva. ale každého osobná vec

• 1 měsíc později...
V 16. 8. 2014 na 18:59, Jakub84138 napsal:

Dnes u Ferda25 uspesne zaktivovany automaticke zamykani dveri pri rozjezdu, protoceni rucicek pri startu a asistent rozjezdu do kopce. :-) dik jeste jednou

tak zrovna tohle se da udelat VCDS - vagem - to umí každej ferda ;-)

Na to opravdu není potřeba žádné vrtání se v  EEPROM. ;-)

Upraveno od martin700
doplnění

Jo, ale děláno v roce 2014, to jste ještě každý věděl kulový, protože nebylo popsáno atd.  No a i přesto, že je to jednoduché, tak každý týden řeším jedno lehlé BCMko. Zvláště čínské VCDS, či aplikace do mobilu to kosí jak na běžícím pásu. Jen tak dál. Aspoň je co dělat.

Ale no, neprehanaj.

A copak jsi měl na mysli? Že by dealer?? Zajímalo by mě jak si ukládáš zálohy přizpůsobení ?

Upraveno od motorpower

Proste tomu tvrdeniu/statistike, ze to kosia ako na beziacom pase neverim.

P.S. si si isty ze ziaden soft dostupny pre masy nerobi zalohy? [emoji120]

Jistý si nejsem, ale vzhledem k realitě...

Priatelia. Len jednoducha otazocka. Ked sa prekoduje na led svetla, koduje sa na vsetky svetla naraz alebo sa sa to nejako pri kodovani rozdeluje (predne, zadne, osvetlenie spz... )

Dakujeeem [emoji56]

podľa ročníka. na základe elektroniky z F2, teda prvé ročníky sú myslím párové. novšie ročníky na báze F3 každá žiarovka osobitne, nie sú párové (pravá+ľavá)

PS: zálohu to robiť nemusí. napr. VCDS robí to log, a keď si to následne spracuješ a upravíš, vieš si to hocikedy spätne dohľadať a vrátiť na pôvodné hodnoty...

Upraveno od wirer

No zajímalo by mne jak si z toho normální 90% uživatel seskládá přizpůsobení, a v mobilu??

VCDS určite v mobile používať nebude, v noťasi/PC to je v pohode. ani samotné VCDS nemusí byť pre každého !

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.