Majo599 Vloženo 25. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2018 Ale nemám kde odškrtnúť aby som to aktivoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ilmirec Vloženo 25. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2018 před 13 minutami, Majo599 napsal: Ahojte chcel som si aktivovať asistent rozjazdu ale asi nejde, mam škoda rapid spaceback r.v 2014 ... píše mi toto , neviete či moje auto vôbec podporuje tú funkciu ? nema rapid hhc na byte 16? ty mas byte 0... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majo599 Vloženo 25. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2018 Ahoj , má ale na všetkých bytoch mi ukazuje presne toto isté Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ilmirec Vloženo 25. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2018 vyskusaj este security access, mozno pomoze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ilmirec Vloženo 25. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2018 podla [VCDS] Hill Hold Assist--> Controller 03(ABS)-->Coding 07-->long code helper-->Byte 16-->Bit 0 enable (tick box) ak stale nepojde, tak v byte 16 prepis nulu, ktora je uplne vpravo (v binarnom tvare) na jednotku, tzn. xxxxxxx1 a uloz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 25. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2018 a nezabudni sa presunúť na vedľajší byte, ináč ti to neuloží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majo599 Vloženo 26. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2018 Ahojte , to som už zistil že musím potom prepnúť bity lebo mi to nechcelo uložiť, ďakujem za rady asistent mi už funguje super , chcem sa spýtať ešte , čas asi neviem už nastaviť na viac ? Drží mi to cca 2 sekundy , nedá sa viac ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 26. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2018 Kódovanie: - Modul 03 – ABS Brakes - Adaptation 10 Hill-Start assistant zmeniť podľa požiadavky o Normal o Early o Late Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majo599 Vloženo 27. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2018 Ďakujem veľmi pekne , všetko funguje ako má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarkey Vloženo 2. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2018 Byl by někdo ochotný ( samozřejmě za úplatu ) dokódovat nějaké funkce na mého Rapida MR2017 ( aspoň myslím - uvedení do provozu 1/2017) před FL, jestli je to možné ? Samozřejmě přijedu kam bude potřeba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atrani Vloženo 3. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2018 Někdo z Moravy (Hodonín,UH...) na změnu posilovače na režim sport? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
satanblack Vloženo 11. Září 2018 Sdílet Vloženo 11. Září 2018 Dneska dokódováno změna loga radia. Co na to říkáte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 12. Září 2018 Sdílet Vloženo 12. Září 2018 Pokud máš eReSo, tak dobry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atrani Vloženo 12. Září 2018 Sdílet Vloženo 12. Září 2018 Souhlasím, změnil jsem si to přes Caristu a po 2 dnech vrátil zpět, je to divný :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 12. Září 2018 Sdílet Vloženo 12. Září 2018 možností je viac. jedine čo sa mi páči, keď som kamošovi na F3 Scoutline dal logo Scout. ináč to pri F3/Rapid moc zmysel nedáva. ale každého osobná vec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin700 Vloženo 23. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2018 (editace) V 16. 8. 2014 na 18:59, Jakub84138 napsal: Dnes u Ferda25 uspesne zaktivovany automaticke zamykani dveri pri rozjezdu, protoceni rucicek pri startu a asistent rozjezdu do kopce. :-) dik jeste jednou tak zrovna tohle se da udelat VCDS - vagem - to umí každej ferda ;-) Na to opravdu není potřeba žádné vrtání se v EEPROM. ;-) Editováno: 23. Říjen 2018, autor: martin700 doplnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 23. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2018 Jo, ale děláno v roce 2014, to jste ještě každý věděl kulový, protože nebylo popsáno atd. No a i přesto, že je to jednoduché, tak každý týden řeším jedno lehlé BCMko. Zvláště čínské VCDS, či aplikace do mobilu to kosí jak na běžícím pásu. Jen tak dál. Aspoň je co dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 23. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2018 Ale no, neprehanaj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 23. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2018 (editace) A copak jsi měl na mysli? Že by dealer?? Zajímalo by mě jak si ukládáš zálohy přizpůsobení ? Editováno: 23. Říjen 2018, autor: motorpower Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 23. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2018 Proste tomu tvrdeniu/statistike, ze to kosia ako na beziacom pase neverim.P.S. si si isty ze ziaden soft dostupny pre masy nerobi zalohy? [emoji120] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 24. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2018 Jistý si nejsem, ale vzhledem k realitě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 24. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2018 Priatelia. Len jednoducha otazocka. Ked sa prekoduje na led svetla, koduje sa na vsetky svetla naraz alebo sa sa to nejako pri kodovani rozdeluje (predne, zadne, osvetlenie spz... )Dakujeeem [emoji56] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 25. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2018 (editace) podľa ročníka. na základe elektroniky z F2, teda prvé ročníky sú myslím párové. novšie ročníky na báze F3 každá žiarovka osobitne, nie sú párové (pravá+ľavá) PS: zálohu to robiť nemusí. napr. VCDS robí to log, a keď si to následne spracuješ a upravíš, vieš si to hocikedy spätne dohľadať a vrátiť na pôvodné hodnoty... Editováno: 25. Říjen 2018, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 25. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2018 No zajímalo by mne jak si z toho normální 90% uživatel seskládá přizpůsobení, a v mobilu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 25. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2018 VCDS určite v mobile používať nebude, v noťasi/PC to je v pohode. ani samotné VCDS nemusí byť pre každého ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.