Fezoj07 Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 MBDusan Nič zvláštne nevadí mi na aute mat niečo naviac.tebe staci sériovka ja chcem viac.Pokial je to možné.Dik za pochopenie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 Neskúšal som to, ale myslím že v Rapide to nebude fungovať tak ako amerika na denné v OII.. cez víkend budem jazdiť Rapidom tak keď nezabudnem pozriem na to.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 Lubinob budem rad ak to zistis.Ja som na to nemal cas.dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 jako on ten dotaz, že pokud zatáhnu ručku aby auto nesvítilo není úplně stupidní. Sice by to asi nefungovalo v provozu, bylo by to blbý kdyby ti v kopci na semaforech zhaslo auto, ale dovedu si představit tuto funkci. Já kolikrát někde stojím a čekám ( než přijde přítelkyně z vlaku apod, ) a mám nastartovaný motor abych si topil. úplně zbytečně mi svítí buď denní, nebo parkovačky se zadníma světlama... vypnout to nemůžu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 Rypicong presne tak.Napr na OTII ked mas denne cez mlhy tak pri rucnej zhasnu a nesvieti nic.stretavacie svietia aj pri rucnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 Zdar, tak potvrzeno mazání okna při dodatečném setření kapek. Tvrzení Miklíska a Mawericka je pravdivé, není to tak hrozné, pravda moje stěrače už nejsou úplně nejnovější a už vynechávají sem tam i tak, proto jsem objednal nové po 2 letech a 37tis (což není zlé) a uvidíme jak to bude u nich. Taky jsem zvědav jak dlouho vydrží tyhle ND stěrače origo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 Petrrr ono ani z novými to nebude lepšie . Na oktavke som to mal a šlo len to preč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 JJ, myslím si to samé. Ale bez tak si to tam nechám, protože jsem to stejně dělával manuálně to dodatečné setření, jen ne s takovou časovou prodlevou a v létě to bude good. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 24. leden 2015 Sdílet Vloženo 24. leden 2015 Petrrr a slape to dokodavane vse vpoho??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. leden 2015 Sdílet Vloženo 24. leden 2015 (editace) Si pis, vsak jsem ti na svem vlakne dekoval, ale ty na takova vlakna podradnych aut nechodis. Vyhrivani funguje atd., jedine co nemam vyzkousene, pac neprselo je rychlost steracu na zaklade rychlosti auta. Editováno: 24. leden 2015, autor: Petrrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 24. leden 2015 Sdílet Vloženo 24. leden 2015 tve vlakno ctu, ale tohle jsem asi nejak prehlednul, tak to jsem rad ze to slape... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. leden 2015 Sdílet Vloženo 24. leden 2015 Ja ti odpoustim, jako trest mi muzes priste nakodovat neco jineho. Treba 50 koni navic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 24. leden 2015 Sdílet Vloženo 24. leden 2015 tak si privez navod a nejak to dame 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 (editace) Tak preci jenom sotek nebo nevim co. Dnes jsem si hral s vyhrivanim zrcatek a zadniho skla jak to mam nakodovane a jake bylo moje prekvapeni, ze zatim co s vyhrivanim okna zrcatka vyhrivaji ( a je jedno v jake poloze je ovladac zrcatek nastaven), nabeh je sice pomalejsi, ale pak topi festovne, tak zrcatka sama o sobe nevyhrivaji. Co me ovsem prekvapilo, tak po vypnuti rucnim vyhrevu zadniho okna, kdy by clovek cekal ze prestane vyhrev i zrcatek,tak zrcatka topila dale, dyl jak 5 min jsem to nekontroloval, tak nevim kde je chyba, pokud je. A ja bych prisahal ze zrcatka fungovala i samostatne. Ja to mate vy? Nebo co si o tom myslite? elektr. ovl. zrcatek funguje normalne. Editováno: 26. leden 2015, autor: Petrrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sliver Vloženo 27. leden 2015 Sdílet Vloženo 27. leden 2015 Tohle zrovna moc neřeším.Jsem rád že mi odpadlo to krkolomné otáčení knoflíku výhřevu a mám ho stále v poloze R pro případné doladění při couvání.Společný výhřev mi většinou stačí.Je fakt,že kapky na zrcátkách chtějí delší dobu než samotné odmlžení. Pokud mi vadí tak pak musím zapnout znovu výhřev zadního okna.Pravda ale je,že jsem si až doposud myslel,že výhřev zrcátek "spadne" spolu s výhřevem zadního okna.Tys to naměřil voltmetrem nebo jak si poznal že ti tam jde napětí i po vypnutí zadního okna? Nějaká "dojezdová" doba nastavená po vypnutí výhřevu tam asi těžko bude,viděl bych to maximálně jen tak na vychladnutí topné spirály a samotného skla, ale 5 minut je už fakt dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. leden 2015 Sdílet Vloženo 27. leden 2015 Jo, máš recht, voltmetrem?. Prstem položeným na zrcátko , dnes jsem ještě zkoušel vyměnit pojistky, výhřev zrcátek a výhřev zadního okna ma každé samostatnou a nic. Stále funguje jak jsem popisoval výše. No nějaké zpoždění to bude mít, ať už soft. nebo než vychladne spirála jak píšeš. Dnes jsem to zkoušel znova za jízdy a po vypnutí ručně v polovině cesty po příjezdu za 15min už byla zrcátka studená, tedy se to vypíná. Jen asi ne hned po vypnutí výhřevu skla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srnec111 Vloženo 27. leden 2015 Sdílet Vloženo 27. leden 2015 Je tu někdo z okolí PV PR KM kdo koduje věci na Rapida nejlépe doporučit dle vlastní zkušenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 27. leden 2015 Sdílet Vloženo 27. leden 2015 Lubinob BA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 27. leden 2015 Sdílet Vloženo 27. leden 2015 Šak vieš že nie som z BA som z SE a občas sa pohybujem TT a PN... ak budeš mať cestu týmto smerom ozvi sa.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srnec111 Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 Děkuji za odpovědi ale to mi moc nepomohlo :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 (editace) Díky ferdovi25 dokódováno vyhřívání zrcátek s oknem, sport mód brzd a obnoven HHC. K tomu obnova km na reálný stav. Zkoušení nastavení manuální fce comming home-nejde. Stejně tak neprolomena ochrana ABS jednotky pro nakódování XDS. Rapid m.r.2013, výroba 04/2013 Editováno: 28. leden 2015, autor: miklisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 Co to je sport mod brzd? Brzdi to vic? V prvnim prispevku, ze se to da dokodovat tato informace chybi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 No, zmiňoval to jeden nejmenovaný uživatel (co tu naštěstí už nepřispívá) v tématu o RS módu posilovače řízení, že to brzdy mají také. Jsou tam tuším čtyři úrovně. Není to zas tak markatní změna, že byste při brzdění rozráželi okno hlavou, ale pro slabé verze aut s bubnovkami myslím ideální nastavení. SPORT se podle mého dnešního zjištění chová tak, že při normálním lehkém a plynulém brzdění to je skoro stejné. Ale jakmile přidáte tlak na pedál pro intenzivnější přibrzdění anebo při rychlejším sešlápnutí pedálu, tak to brzdí jakoby prudčeji než v módu NORMAL. Asi to zvedá tlak v okruhu brzd, protože jestli mě paměť neklame, jmenovala se ta položka Hydraulický tlak v okruhu brzd, nebo tak nějak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lusta17 Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 miklisek : asi se zeptám jako blbec,ale co je to HHC a XDS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 Aha, diky. Pises, ze to brzdeni ma 4 urovne. To SPORT je nejvic a NORMAL je nejmin nebo je jeste neco vic a jeste neco min? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.