Přejít na obsah

VCDS - Dá se něco dokódovat do Rapida?

Woody

Doporučené příspěvky

jako on ten dotaz, že pokud zatáhnu ručku aby auto nesvítilo není úplně stupidní. Sice by to asi nefungovalo v provozu, bylo by to blbý kdyby ti v kopci na semaforech zhaslo auto, ale dovedu si představit tuto funkci.

Já kolikrát někde stojím a čekám ( než přijde přítelkyně z vlaku apod, ) a mám nastartovaný motor abych si topil. úplně zbytečně mi svítí buď denní, nebo parkovačky se zadníma světlama... vypnout to nemůžu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdar, tak potvrzeno mazání okna při dodatečném setření kapek. Tvrzení Miklíska a Mawericka je pravdivé, není to tak hrozné, pravda moje stěrače už nejsou úplně nejnovější a už vynechávají sem tam i tak, proto jsem objednal nové po 2 letech a 37tis (což není zlé) a uvidíme jak to bude u nich. Taky jsem zvědav jak dlouho vydrží tyhle ND stěrače origo.

Odkaz ke komentáři

Tak preci jenom sotek nebo nevim co. Dnes jsem si hral s vyhrivanim zrcatek a zadniho skla jak to mam nakodovane a jake bylo moje prekvapeni, ze zatim co s vyhrivanim okna zrcatka vyhrivaji ( a je jedno v jake poloze je ovladac zrcatek nastaven), nabeh je sice pomalejsi, ale pak topi festovne, tak zrcatka sama o sobe nevyhrivaji.

Co me ovsem prekvapilo, tak po vypnuti rucnim vyhrevu zadniho okna, kdy by clovek cekal ze prestane vyhrev i zrcatek,tak zrcatka topila dale, dyl jak 5 min jsem to nekontroloval, tak nevim kde je chyba, pokud je. A ja bych prisahal ze zrcatka fungovala i samostatne. Ja to mate vy? Nebo co si o tom myslite? elektr. ovl. zrcatek funguje normalne.

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři

Tohle zrovna moc neřeším.Jsem rád že mi odpadlo to krkolomné otáčení knoflíku výhřevu a mám ho stále v poloze R pro případné doladění při couvání.Společný výhřev mi většinou stačí.Je fakt,že kapky na zrcátkách chtějí delší dobu než samotné odmlžení. Pokud mi vadí tak pak musím zapnout znovu výhřev zadního okna.Pravda ale je,že jsem si až doposud myslel,že výhřev zrcátek "spadne" spolu s výhřevem zadního okna.Tys to naměřil voltmetrem nebo jak si poznal že ti tam jde napětí i po vypnutí zadního okna? 

Nějaká "dojezdová" doba nastavená po vypnutí výhřevu tam asi těžko bude,viděl bych to maximálně jen tak na vychladnutí topné spirály a samotného skla, ale 5 minut je už fakt dost. :kol-140:

Odkaz ke komentáři

Jo, máš recht, voltmetrem?. Prstem položeným na zrcátko :kol-98:  , dnes jsem ještě zkoušel vyměnit pojistky, výhřev zrcátek a výhřev zadního okna ma každé samostatnou a nic. Stále funguje jak jsem popisoval výše. No nějaké zpoždění to bude mít, ať už soft. nebo než vychladne spirála jak píšeš. Dnes jsem to zkoušel znova za jízdy a po vypnutí ručně v polovině cesty po příjezdu za 15min už byla zrcátka studená, tedy se to vypíná. Jen asi ne hned po vypnutí výhřevu skla.

Odkaz ke komentáři

Díky ferdovi25 dokódováno vyhřívání zrcátek s oknem, sport mód brzd a obnoven HHC.

K tomu obnova km na reálný stav.

Zkoušení nastavení manuální fce comming home-nejde. Stejně tak neprolomena ochrana ABS jednotky pro nakódování XDS.

Rapid m.r.2013, výroba 04/2013

Editováno: , autor: miklisek
Odkaz ke komentáři

No, zmiňoval to jeden nejmenovaný uživatel (co tu naštěstí už nepřispívá) v tématu o RS módu posilovače řízení, že to brzdy mají také. Jsou tam tuším čtyři úrovně. Není to zas tak markatní změna, že byste při brzdění rozráželi okno hlavou, ale pro slabé verze aut s bubnovkami myslím ideální nastavení. SPORT se podle mého dnešního zjištění chová tak, že při normálním lehkém a plynulém brzdění to je skoro stejné. Ale jakmile přidáte tlak na pedál pro intenzivnější přibrzdění anebo při rychlejším sešlápnutí pedálu, tak to brzdí jakoby prudčeji než v módu NORMAL. Asi to zvedá tlak v okruhu brzd, protože jestli mě paměť neklame, jmenovala se ta položka Hydraulický tlak v okruhu brzd, nebo tak nějak.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...