peter.s Vloženo 26. Únor 2016 Sdílet Vloženo 26. Únor 2016 (editace) Takto to ide cez VCDS. Či to v servise vedia urobiť cez ODIS neviem. Editováno: 26. Únor 2016, autor: peter.s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek44 Vloženo 28. Únor 2016 Sdílet Vloženo 28. Únor 2016 Nazdar.Mam už dohodnuté dokodovanie corner,ale veľa ľudí mi hovori,že pri zaradení spiatočky,mi budú svietiť hmlovky,nevie niekto poskytnúť info,ako to dokodovať,aby mi nesvietili.Ďakujem 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter.s Vloženo 28. Únor 2016 Sdílet Vloženo 28. Únor 2016 Pri zaradení spiatočky svietia obe hmlovky. Na svojej O3 mám corner z výroby a správa sa to tak isto, takže som nezisťoval ako to vypnúť. Ale malo by to ísť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter.s Vloženo 28. Únor 2016 Sdílet Vloženo 28. Únor 2016 Takto by sa to malo vypnúť: (1)-statisches Kurvenlicht-bei Rückwärtsfahrt auf "nicht aktiv" statt "beidseitig" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 28. Únor 2016 Sdílet Vloženo 28. Únor 2016 Nevím, sice se to zdá jako pitomost, ale zase na druhou stranu rozsvícení mlhovek indikuje pro okolí, že auto dělá nějaký nestandardní pohyb. Za tmy dobrá fce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 28. Únor 2016 Sdílet Vloženo 28. Únor 2016 Jednak, a jednak je couvání celkem často spojeno i s nějakými manévry směrem vpřed, např. při podélném parkování. Pak je fajn vidět na všechny strany (dokonce i když se necouvá) a navíc to odstraní stroboskop u neumětelů (cuk sem, cuk tam, cuk sem... ) nebo při zajíždění do malé škvíry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luco700 Vloženo 28. Únor 2016 Sdílet Vloženo 28. Únor 2016 Z vyroby je to tak standardne nastavene....maju to tak aj ine znacky aut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 28. Únor 2016 Sdílet Vloženo 28. Únor 2016 Nazdar.Mam už dohodnuté dokodovanie corner,ale veľa ľudí mi hovori,že pri zaradení spiatočky,mi budú svietiť hmlovky,nevie niekto poskytnúť info,ako to dokodovať,aby mi nesvietili.Ďakujem K čemu? Osvítí ti to po stranách při couvání mezi auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Únor 2016 Sdílet Vloženo 28. Únor 2016 A to by stačilo. Odpověď dostal, toto není téma o corneringu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid Sport Vloženo 29. Únor 2016 Sdílet Vloženo 29. Únor 2016 Niekto okolie Ba co by mi vedel nakodovat vypnutie esp? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 Myslím, že by nebylo od věci vytvořit seznam, kteří kolegové se v dané problematice kódování v různých koutech ČR (popř. SR) vyznají, aby nebylo potřeba se dokola ptát. Seznam by se pak doplnil do úvodního příspěvku, pokud s tím autor souhlasil. Uvádím příklady oblastí, které mě jako první napadají: a) Praha Mladoboleslavsko ... atd. Sám bych rád pomocí dokódování některé změny provedl, proto bych uvítal praktickou pomoc v podobě seznamu. Řekl bych, že např. ve zmíněných dvou oblastech se najde kompetentních osob víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 S tím sezname bych nesouhlasil. Je to jasná reklama. Kdo chce tak si to najde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marousek Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 Mě se ten nápad naopak líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 Woody se myslím vyjádřil jasně. A majitelům fora by se to jistě také nelíbilo. Kdo chce, dotyčné lidi tady najde. Tímto tuto debatu končím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pobr74 Vloženo 5. Březen 2016 Sdílet Vloženo 5. Březen 2016 (editace) Tak teda XDS na rapida MR2016 už niekto dokódoval ? Alebo to nepôjde ? A ako je to vlastne so signalizačnou žiarovkou stretávacích svetiel na budíkoch ? Dá sa dokódovať signalizácia, alebo tam vôbec nieje ? Editováno: 3. Květen 2016, autor: pobr74 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid Sport Vloženo 7. Březen 2016 Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 Niekto aspon návod ako vypnut to esp? Skusim to cez vlastnu diagnostiku. Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 7. Březen 2016 Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 (editace) Buď rád, že ESP máš Nepochopím, že se někdo chce zbavit bezpečnostního systému Editováno: 7. Březen 2016, autor: MBDusan 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid Sport Vloženo 7. Březen 2016 Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 Tak ja mam svoje auto trosku porobené takze viem preco a naco chcem vypnut to esp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 7. Březen 2016 Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 Na esp je tlacitko na palubce ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Březen 2016 Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 Tím vypneš jen kontrolu trakce ASR (protiprokluz). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 7. Březen 2016 Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 Při správném kódování i ESP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chamaco Vloženo 7. Březen 2016 Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 Zdravim, podarilo sa niekomu dokodovat funkciu corner na rapid 2015? Ked som to zistoval ja, tak to nikto nevedel, teraz sa zacalo pisat, ze sa to niekomu podarilo. Tak ak ano, ako ste to nakodovali? Vdaka 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 12. Březen 2016 Sdílet Vloženo 12. Březen 2016 Dostal se mi do rukou Rapid Spaceback 2016 "Monte Carlo" a pri prohlizeni vagem jsem narazil na moznost vypnuti systemu START-STOP přesneji zde: VCDS -> 01 - Motor -> 07 - Kodovani -> Byte 6 -- Bit 0 nebo pomoci prizpusobeni VCDS -> 01 - Motor -> 10 - Přizpůsobení -> Aktivace funkce start-stop VCDS -> 10 - Asist park./žízení -> 10 - Přizpůsobení -> Kanál: Deaktivace funkce start-stop Znamena to ze se tim vypne tento system? Nezkousel jste to nekdo??? Nechce se mi to testovat na cizim aute... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 12. Březen 2016 Sdílet Vloženo 12. Březen 2016 Zajimave take je ze jsem zde nenasel moznost zapnuti protoceni rucicek mozna ze to v moji verzi VAGu jeste neni Jeste jsem zde narazil na tyto veci: Vypínací rychlost pomoci při parkování VCDS -> 10 - Asist park./žízení -> 10 - Přizpůsobení -> Kanál: Vypínací rychlost pomoci při parkování Zajimave ze zde nikde nevidim moznost aktivovat otoceni rucicek po zapnuti klicku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abusklibi Vloženo 12. Březen 2016 Sdílet Vloženo 12. Březen 2016 Od přechodu na pevný servisní interval nevidím teplotu oleje. Dozvěděl jsem se tady v různých sekcích, že se to stává, a že to není nevyhnutelné. Ale nenašel jsem odpověď na otázku: Podařilo se to někomu dodatečně zapnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.