Červenec 25, 20187 r před 13 minutami, Majo599 napsal: Ahojte chcel som si aktivovať asistent rozjazdu ale asi nejde, mam škoda rapid spaceback r.v 2014 ... píše mi toto , neviete či moje auto vôbec podporuje tú funkciu ? nema rapid hhc na byte 16? ty mas byte 0...
Červenec 25, 20187 r podla [VCDS] Hill Hold Assist--> Controller 03(ABS)-->Coding 07-->long code helper-->Byte 16-->Bit 0 enable (tick box) ak stale nepojde, tak v byte 16 prepis nulu, ktora je uplne vpravo (v binarnom tvare) na jednotku, tzn. xxxxxxx1 a uloz
Červenec 26, 20187 r Ahojte , to som už zistil že musím potom prepnúť bity lebo mi to nechcelo uložiť, ďakujem za rady asistent mi už funguje super , chcem sa spýtať ešte , čas asi neviem už nastaviť na viac ? Drží mi to cca 2 sekundy , nedá sa viac ?
Červenec 26, 20187 r Kódovanie: - Modul 03 – ABS Brakes - Adaptation 10 Hill-Start assistant zmeniť podľa požiadavky o Normal o Early o Late
Srpen 2, 20187 r Byl by někdo ochotný ( samozřejmě za úplatu ) dokódovat nějaké funkce na mého Rapida MR2017 ( aspoň myslím - uvedení do provozu 1/2017) před FL, jestli je to možné ? Samozřejmě přijedu kam bude potřeba.
Září 12, 20186 r možností je viac. jedine čo sa mi páči, keď som kamošovi na F3 Scoutline dal logo Scout. ináč to pri F3/Rapid moc zmysel nedáva. ale každého osobná vec
Říjen 23, 20186 r V 16. 8. 2014 na 18:59, Jakub84138 napsal: Dnes u Ferda25 uspesne zaktivovany automaticke zamykani dveri pri rozjezdu, protoceni rucicek pri startu a asistent rozjezdu do kopce. :-) dik jeste jednou tak zrovna tohle se da udelat VCDS - vagem - to umí každej ferda ;-) Na to opravdu není potřeba žádné vrtání se v EEPROM. ;-) Upraveno Říjen 23, 20186 r od martin700 doplnění
Říjen 23, 20186 r Jo, ale děláno v roce 2014, to jste ještě každý věděl kulový, protože nebylo popsáno atd. No a i přesto, že je to jednoduché, tak každý týden řeším jedno lehlé BCMko. Zvláště čínské VCDS, či aplikace do mobilu to kosí jak na běžícím pásu. Jen tak dál. Aspoň je co dělat.
Říjen 23, 20186 r A copak jsi měl na mysli? Že by dealer?? Zajímalo by mě jak si ukládáš zálohy přizpůsobení ? Upraveno Říjen 23, 20186 r od motorpower
Říjen 23, 20186 r Proste tomu tvrdeniu/statistike, ze to kosia ako na beziacom pase neverim.P.S. si si isty ze ziaden soft dostupny pre masy nerobi zalohy? [emoji120]
Říjen 24, 20186 r Priatelia. Len jednoducha otazocka. Ked sa prekoduje na led svetla, koduje sa na vsetky svetla naraz alebo sa sa to nejako pri kodovani rozdeluje (predne, zadne, osvetlenie spz... )Dakujeeem [emoji56]
Říjen 25, 20186 r podľa ročníka. na základe elektroniky z F2, teda prvé ročníky sú myslím párové. novšie ročníky na báze F3 každá žiarovka osobitne, nie sú párové (pravá+ľavá) PS: zálohu to robiť nemusí. napr. VCDS robí to log, a keď si to následne spracuješ a upravíš, vieš si to hocikedy spätne dohľadať a vrátiť na pôvodné hodnoty... Upraveno Říjen 25, 20186 r od wirer
Říjen 25, 20186 r No zajímalo by mne jak si z toho normální 90% uživatel seskládá přizpůsobení, a v mobilu??
Říjen 25, 20186 r VCDS určite v mobile používať nebude, v noťasi/PC to je v pohode. ani samotné VCDS nemusí byť pre každého !
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.