Petrrr Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 A co takhle nakodovat z Rapida Bugati Veyron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jim Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 To: Ferda A co rapid 1.6 tdi z 66 na 77 kw to by jsi umel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 Každý kdo chce přehrát motor musí poslat bližší informace na soukromou zprávu a já zjistím zda lze či nelze. Neznám 1.2 tsi, které by mělo 90 kW od výrobce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motyll Vloženo 8. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2014 Někdo v Brně (a okolí) kdo dokóduje pár drobností do Rapida? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sliver Vloženo 9. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2014 Dnes doplněno o pár drobností: - tzv.funkce setření kapek (po osřiku standartně 3x setře a po chvíli ještě 1x setře zbylé kapky) - běh stěračů v závislosti na rychlosti (vyzkouším za deště) - vyhřívání zrcátek společně se zadním oknem (konečně odpadlo to nesmyslné kroucení kolečkem a zůstává nastaveno na R) 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 Ten běh stěračá na rychlosti pak písni, to mě zajímá. Dík Ta zrcátka to není pro mě, ne vždy potřebuji rozmrazovat obojí, manželka to takhle v autě má a rozčiluje mě to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sliver Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 Jasně,dám vědět.Vše je o prioritách a zvyku. Jen pro pořádek: - běh stěračů v závislosti na rychlosti : 09 Cent. Elect. -> Kódování -> Dlouhé kódování Helper -> Byte 14 -> bit 7 - povolení dodatečného setření kapek předních stěrařů: 09 Cent. Elect. -> Kódování -> Dlouhé kódování Helper -> Byte 14 -> bit 4 - vyhřívání zrcátek společně se zadním oknem: 09 Cent. Elect. -> Kódování -> Dlouhé kódování Helper -> Byte 15 -> bit 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 10. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 Děkujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 Chlapi nemůžou se ty funkce s kódováním přidávat do prvního příspěvku, ať je vše přehledně po kupě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 Hledání slechti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 10. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 Chlapi nemůžou se ty funkce s kódováním přidávat do prvního příspěvku, ať je vše přehledně po kupě? Taky jsem o tom uvažoval, že to prdnu hned na první příspěvek ať je to přehledné co a jak 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 sakra, to dostírnutí by se mi líbilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 Mě na F1 bytostně se*e : ) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 Sliver dik za navody.Len tak dalej.:-) Todostieranie som mal na okte a moc mi nevyhovovalo tak som ho dal odkodovat.Suche okno a stierač si po ňom ešte raz prebehol.:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 Tak tak, případy, kdy mi stěrač přeběhl s efektním zvukem po suchém skle, převažovaly. Na druhou stranu se mi zdá, že u Rapida po dokončení stíracího cyklu zůstává na skle pořád dost kapaliny z ostřikovačů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 Právě, ručně ji tedy následně stejně stírám funkcí jednostěru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 Ono totiž na okně RAPIDa je víc vody z ostřikovačů než u aut se spouštěním stěračů hned s ostřikem protože stěrače začnou stírat až po cca 3 sec, pokud se tedy drží páčka trvale. A navíc levý stěrač hází vodu dost vpravo a tam vždy nějaké cákance zůstanou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zemlik Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 A dalo by se dokódovat to, že když jsou zapnuté stěrače během jízy, tak když zastavím tak se stěrače přepnou pouze na cyklovač po dobu stání. Po opětovném rozjezdu se zase vrátí klasické stírání. Takhle to má třeba Renault. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sliver Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 Něco podobného si slibuji od toho běhu stěračů v závislosti na rychlosti ale kdo ví co to bude dělat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zemlik Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 Jo to by teoreticky mohlo být, tak ať už prší ať dáš vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 10. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 Chlapi nemůžou se ty funkce s kódováním přidávat do prvního příspěvku, ať je vše přehledně po kupě? http://forum.skodahome.cz/topic/125760-dá-se-něco-dokódovat-do-rapida/?p=1819734 Když tak mě opravte, jestli je něco špatně 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUMIHA Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 Super Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakula Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 Diky moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sliver Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 Trochu pršelo tak jsem to vyzkoušel a výsledek - žádná změna.Z cyklovačem i bez a žádný rozdíl oproti původnímu stavu jsem teda nezaznamenal. Ještě mne napadlo jestli ta funkce nemůže být jen v součinnosti s dešťovým senzorem který nemám. Jinak díky Woodymu hned je to přehlednější. Teď ještě aby jsme sem měli co dávat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zemlik Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 No myslím že s dešťovým senzorem to nebude mít součinost, ale nejsem v tomhle profík, vycházím z toho že Ranault dešťový senzor neměl a fungovalo to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.