Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim - mam take dva mensie problemy... 

mam 1.2 HTP Fabiu II, 2008

Posledne tyzdne sa stava ze z nicoho nic vypne denne svietenie. Denne svietenie je tovarenske - na klasicke tlmene svetla - zapina sa vypinacom v poistkovej skrinke. 

Z nicoho nic to pocas jazdy vypne - ale predtym to niekte v pristrojovke zdrnci, zabzuci... ? neviem ten zvuk popisat... 

Po chvilke to nabehne naspat... Netusim co za problem to moze byt... Liezt s tym do servisu u nas kym neviem o co ide znamena vyhodit kopec penazi za "porucha sa neprejavila" :( Ked budem vediet co to je, spravim to navyse aj sam :)

No a druhe - v hlavne v zime - vo vlhku mi tiez nekontrolovatelne zapina a vypina svietenie v kabine. Pocas jazdy, pri stati... hocikedy.... Svieti aj kontrolka na pristrojovke, zial ked je vecer auto na parkovisku tak v noci blika ako vianocny stromcek niekedy :)

Neviem ci to moze suvisiet, ci to robi spinac na dverach - ale nevyzera to tak. Cez leto je vsetko vacsinou ok... 

Kazda pomoc sa hodi, dik :)

j.

• 2 týdny později...

U těch světel je to na 99% relé denního svícení ...... samooprava cca 850,- .......mám to samé, ale jsem tak línej, že jsem se k tomu ještě nedostal. 

Stači to relatko rozlupnuť a preletovať studeňak, Lupou to budeš pekne vidieť ako na tom plošačiku je to obhorene.

• 4 měsíce později...

Kde se to relé v autě fyzicky nachází?

Za pojistkovkou je plato s plno relé ;)

Ahoj, ty relatka jsou pod volantem pod tapecirunkem? Je na tom relatku nějaké číslo?

• 1 rok později...
  • Autor

kedze nechcem nechavat neuzatvorene temy - rele denneho svietenia som vybral, ale ziaden studeny spoj ani poskodenie nie je badatelne, tak to prepajkujem a uvidime. Zatial je to stale lacnejsie opravit to ako pokuta ktoru som uz stihol dostat :)

Jaká kontrolka na přístrojovce? Otevřené dveře? Všechno ostatní mimo těch denních světel funguje? S el. stahováním oken žádné problémy?

hlavne v zime - vo vlhku mi tiez nekontrolovatelne zapina a vypina svietenie v kabine. Pocas jazdy, pri stati... hocikedy.... Svieti aj kontrolka na pristrojovke, zial ked je vecer auto na parkovisku tak v noci blika ako vianocny stromcek niekedy :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.