samsung2223 Vloženo 31. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2013 Snád to bude tá 31mm A ešte dlžka tých žiaroviek čo sú nad dverami vzadu a vpredu v clonítku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 31. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2013 (editace) na 4 straně asi 5 nebo šestej příspěvek jsem to dopodrobna rozepisoval, vzadu pokud máš alarm s pohyb čidlem, tak je problém, jinak k clonám sufit 36mm, však se to dočteš v tom odkazu http://forum.skodahome.cz/topic/123697-%C5%A1%C5%A5upovo-white-superb%C3%A9%C4%8Dko/page-4 Editováno: 31. Říjen 2013, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samsung2223 Vloženo 6. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2013 Ahojte, tak nakoniec som nato doplatil aj ja, zrazu sa mi to rozletelo v ruke . Polhodiny som sa s tým babral až mi pomohla pinzeta a troška kľudu .Teraz otázka, to tam mám naspäť len nacvaknúť do diery ? Posielam fotku s dierkou v tej páčke, slúži na niečo ? Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 6. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2013 Ta dirka nema nanic vliv... Jen to tam narvi a mrkni se jestli ti to zhasíná když zavřeš kastlík... jestli nezhasíná tak si to složil špatně a můžeš skládat znova :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny86 Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 Díky moc, tento návod mě fakt helf =) Taky jsem se s tím drbal dlouho a nevěděl jak to složit dohromady, ještě jednou díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jany123 Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 Tohle je fakt divný světýlko!! Mé to spína ale obracene. Tzn. Při zavření dvířek se to paci na druhou stranu a nezhasne. Fakt vynález hergot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Láďapraha Vloženo 12. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2015 Tak supíci, koukal jsem tady na návod a vzdal jsem to... Měl jsem navíc origo světýlko do dveří tak jsem ho tam dal a přesně tam pasuje... dal jsem tam LEDku a eletriku jsem si natáhnul z popelníku a sviti to když rozsvítím světla... a neprosvicuje to když je kasliku zavřenej... možná prasarna, ale u mně spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jany123 Vloženo 13. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2015 Ono to není tak těžké, jen ta pružina je mrcha, musí se při zasazovani otočit nebo-li navinout, aby byla napružená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 13. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2015 To Láďa. To je také řešení. Je důležité, aby tam ale byla fakt ta ledka. Pokud by tam byla normální žárovka, celé by se to roztavilo teplem a udělalo paseku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.