Hravec Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 mimo to výše napsané, co na spojler řeknou plynové vzpěry? unesou ho? RS měla vždy silnější vzpěry! pozor na to.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucasse Vloženo 29. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2014 dobrej poznatek. Taky jsem měl starost aby byly vzpěry dostatečný, ale naštěstí křídlo, který jsem dával na auto bylo opravdu lehký, takže nebylo potřeba řešit. U křídla RS by to mělo být podobný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 29. Duben 2014 Sdílet Vloženo 29. Duben 2014 (editace) otázka je, zda vzpěry nejsou na hraně a s postupným unavováním nebudou opravdu slabé... moc pěkně je to poznat na pružinovém automatickém otvírání ... zkoušel jsem na bývalce O II FL, ale vzhledem k přítomnosti orig. spojleru byl problém u 2,5 roku starých vzpěr s odskokem tak aby se kufr otevřel... edit: zkoušel jsem modré pružiny i na O III ale bezúspěšně ... kufr jen nadskočil o cca 30 cm Editováno: 29. Duben 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrontVypla Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 Tak spoiler jsem úspěšně navrtal a vypadá to hezky auto se změnilo. Hned poté jsme také namontoval vzpěry kapoty. pOZDĚJI DOLOŽÍM FOTO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrontVypla Vloženo 29. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2014 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davnemecek Vloženo 1. Květen 2019 Sdílet Vloženo 1. Květen 2019 (editace) Ahoj, chtel bych na moji octavu nechat namontovat originalni spoiler 5 dveri. Nejspis primo v Agrotecu. Nema s tim nekdo zkusenost na kolik to cenove vychazi? Predem diky za odpoved :-) Editováno: 1. Květen 2019, autor: davnemecek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemmie Vloženo 1. Květen 2019 Sdílet Vloženo 1. Květen 2019 (editace) Hele resim stejnou vec, ale rovnou ti rikam do servisu nechod, nechas tam paletu, to kridlo se na origo eshopu da sehnat za cca 2000, jsou tam dve jedno stoji asi 1900 a druhy 2400 nevim jakej je rozdil, kazdopadne sem se na to byl zeptat primo v servisu a chteli jen 3600 ze mi to kridlo sami objednaj, dal pocitej tak 2000/3000 tisice za lak u nich a tak 1000 za montaz. Ja si ho objednam sam za 2000, v lakovne sem se byl ptat taky sam a lak vyjde na cca 1000, a lepidlo na spoiler stoji do 100 a prilepeni neni nic tezkyho Editováno: 1. Květen 2019, autor: Pawouk Bezprostředně předcházející příspěvek se necituje - viz pravidla fora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davnemecek Vloženo 1. Květen 2019 Sdílet Vloženo 1. Květen 2019 před 2 hodinami, Lukáš Vik napsal: Hele resim stejnou vec, ale rovnou ti rikam do servisu nechod, nechas tam paletu, to kridlo se na origo eshopu da sehnat za cca 2000, jsou tam dve jedno stoji asi 1900 a druhy 2400 nevim jakej je rozdil, kazdopadne sem se na to byl zeptat primo v servisu a chteli jen 3600 ze mi to kridlo sami objednaj, dal pocitej tak 2000/3000 tisice za lak u nich a tak 1000 za montaz. Ja si ho objednam sam za 2000, v lakovne sem se byl ptat taky sam a lak vyjde na cca 1000, a lepidlo na spoiler stoji do 100 a prilepeni neni nic tezkyho To jsi me teda moc nepotesil ? no zkusim pozjistovat a uvidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Květen 2019 Sdílet Vloženo 1. Květen 2019 Bezprostředně předcházející příspěvek se necituje - viz pravidla fora! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemmie Vloženo 1. Květen 2019 Sdílet Vloženo 1. Květen 2019 @davnemecek kup si kridlo, nech si ho striknout a nalep si to sam, nic tezkyho na tom neni, navod tu Lucasso dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PropeThy Vloženo 10. Květen 2019 Sdílet Vloženo 10. Květen 2019 Pánové, je potřeba při lepení křídla zdrsnit povrch pomocí smirkového papíru na kapotě nebo stačí umýt, odmastit a přilepit? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 10. Květen 2019 Sdílet Vloženo 10. Květen 2019 Umyt, odmastit, prilepit. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemmie Vloženo 14. Květen 2019 Sdílet Vloženo 14. Květen 2019 Chci se jen zeptat, nelepil si tu sam nekdo sam tenhle spoiler ?https://www.obautodily.cz/skoda-octavia-iii-sedan-zadni-spoiler-5-dveri-original-vyvyseny-11509cz837/ uz ho mam u kamarada v lakovne, lepidlo mam taky akorat to kridlo je podlepeny 3m paskama tak jestli to takhle chodi i origo z vyroby a mam je tam nechat, nebo je strhat a prilepit to ciste jen terostatem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 15. Květen 2019 Sdílet Vloženo 15. Květen 2019 A co prostě dodržet návod? Jen 3M páskám bych nevěřil kvůli možnosti, že tam budou spáry, že to nebude sedět. Lepidlo je jistota, zvlášť u tohoto zvednutého typu. Jo a já pro fixaci během schnutí použil malířské papírové pásky pro fixaci polohy na víku, aby se to náhodou nepohlo, to je uvedeno taky v návodu. A dal jsem jich radši víc, než jak je na obrázku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemmie Vloženo 15. Květen 2019 Sdílet Vloženo 15. Květen 2019 Hele, bohuzel navod k tomu nebyl a na ob autodily ho pridali az vcera :) tak proto ten dotaz, nenapadlo me koukat denne na stranky v domeni ze tam ten navod nekdo doda :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemmie Vloženo 17. Květen 2019 Sdílet Vloženo 17. Květen 2019 Tak dnes dle návodu nalepeno, práce asi tak na 20 minut, lepidlo sem použil dle ŠA terostat ms 930. Jedná se o originální vyvýšený lízatko od škodovky. Fotky dodám zítra až sundám ty izolačky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 17. Květen 2019 Sdílet Vloženo 17. Květen 2019 Fuha, no tou paskou si to dobre zafixoval, ale davaj pozor pri odlepovani. Zato sa pouziva napr maliarska krycia paska, ktora tak silno nelepi, aby sa neposkodil lak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemmie Vloženo 18. Květen 2019 Sdílet Vloženo 18. Květen 2019 Hele tahle jde hrozne dobre dolu, my ji nejdriv zkusili :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemmie Vloženo 18. Květen 2019 Sdílet Vloženo 18. Květen 2019 (editace) Tak pásky jsou dole a drží to jak přibitý, každopádně kdyby to někoho zajímalo jedná se o tohle křídlo https://www.obautodily.cz/skoda-octavia-iii-sedan-zadni-spoiler-5-dveri-original-vyvyseny-11509cz837/ na internetu jsem žádný fotky nikde nenašel, a na žádný oktávce jsem to taky neviděl tak sem to aspoň nafotil ze všech stran kdyby se někdo rozhodoval co koupit. Jinak číslo dílu je 5E5071605A, lakování vyšlo na 800 a lepidlo asi 350, navíc rozdíl mezi timhle a tim klasickym lízátkem je asi 300. Editováno: 18. Květen 2019, autor: Lukáš Vik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 18. Květen 2019 Sdílet Vloženo 18. Květen 2019 Vyzera to decentne, este nejake 18" kolesa by sa k tomu hodili :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemmie Vloženo 18. Květen 2019 Sdílet Vloženo 18. Květen 2019 No rad bych antracitovy gemini az se nekde naky naskytnou, mam auto mesic vid musim vsechno postupne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roomwagen Vloženo 21. leden 2020 Sdílet Vloženo 21. leden 2020 Potřebuju ten spoiler v realu psal jsem sz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlastik11 Vloženo 26. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2020 Ahojte. Mám na O3 zadní spojler-odtokovou hranu a jako lak auta je v bílé metalíze. Chtěl bych zadní stěnu hrany podlepit černou páskou nebo oranžovou aby více vynikla a hledám, zda na to neexistuje nějaký oficiální koupitelný polep /páska. Nenapadá vás prosím, kde by se něco takového dalo sehnat či jak to udělat? Předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 26. Červen 2022 Sdílet Vloženo 26. Červen 2022 A muj dotaz opacne ? Jak ten tecflex dostat dolu :) kridlo sem lepil cca 3 roky zpet a povolilo se na krajit. Tak bych to prelepil lepe ale bojim se to utrhnout :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marian.marcin Vloženo 28. Červen 2022 Sdílet Vloženo 28. Červen 2022 (editace) https://www.profigaraz.sk/montaz-zavazia/gumovy-kotuc-na-odstranenie-lepidla-88mm-s-adapterom/?gclid=CjwKCAjwquWVBhBrEiwAt1Kmwk9xwKcH6eu5-92biUDZfq9xTlD2owfTVa5hvYPqj9iN04FNMCwMjBoC94cQAvD_BwE Krídlo som odrezával Silonom na ryby cca 0,4 mm a s kotúčom treba robiť s citom aby si neprepálil lak ,ale funguje to ako má.Hrubú vrstvu lepidla najprv zrezať pokiaľ sa dá. Editováno: 28. Červen 2022, autor: marian.marcin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.