Publikováno Říjen 17, 201311 r Ahojte, chcel by som sa spytať či tu niekto organizuje aj na susednom slovensku zrazy superbakov. Konkretejšie zapadne slovensko trenciansky/trnavsky kraj, Rad by som sa zučastnil. Ďakujem
Říjen 18, 201311 r Chlapci, a co takhle abyste si to zorganizovali sami? Když už jste vlastně skoro sousedé. Je evidentní, že v této sekci žádné srazy Superbů na Slovensku zatím nejsou...
Říjen 18, 201311 r Autor No tak chlapi,tymto bolo povedane ze si mame zorganizovat sami.. Takze navrhoval by som, ze ked dokoncim servis mojej superby, tak by som mohol vymyslet nejaky termin a nejako by sme sa mohli lokalne stretnut v okoli Trnavy a pokecat pripadne dat kavicku alebo nieco podobne, rad by som sa pozrel ake mate masinky vy... Ak by ste suhlasili slovaci, samozrejme aj cesi ktori nemaju nic na praci a chce sa im prist smerom k Trnave tak by sme urcite boli radi.. Takze v tomto topiku by som napisal blizsie info, vymyslim nejaky program zatial ako to chodilo v BMWklube kde som bol doteraz clenom, a napisem vam to sem. Zatial sa skusme nejako spočítať aby som mal predstavu pre kolko ludi vymysliet program Dakujem chlapi ze sa vyjadrite..
Říjen 18, 201311 r Tak já se vyjádřím, jelikož to mám po silnicích 2. třídy 100km do Trnavy, tak pokud se bude něco konat a budu mít čas tak bych přijel. Budu sledovat další info.
Říjen 18, 201311 r A pokud by jsme měli volno, tak bychom se k Tarantulasovi možná přidali Rádi poznáme jiný kraj a mrav Teda pokud by nevadilo, že se jako češi přidáme??? brc.majkl: daleko je to jen pro tebe Bája
Říjen 18, 201311 r To by bolo fakt super. Ja sa zucastnim urcite. Len skoda ze to uz nemam na lentych 17"
Říjen 19, 201311 r Vlákno o srazech na Slovnesku je také zde (sice to nejsou jen Superby, ale všechny škodovky): http://forum.skodahome.cz/topic/58914-zraz-slovensko/page-6#entry1791895
Říjen 19, 201311 r tak to bych zase tak nehrotil jestli už takové vlákno je.Pokud mají superby tak proč by to nemohli dát tady?My to taky dáváme zde a je to cajk.V tom bych problém neviděl.
Říjen 19, 201311 r pawouk měl na mysli podle mě to, že pokud by byl z vaší strany zájem, nemuselo by to skončit jen u srazu superbů, ale mohlo by se domluvit víc škodováků. Myslím, že to neměl být povel k odstranění vlákna a pokračování s příspěvkama tam :-)
Říjen 20, 201311 r chlapci já to pochopil to se nebojte,ale já měl zase na mysli to,že pokud by se chtěli sejít s ostatníma škodovákama tak si najdou ty srazy jak psal Pawouk.Vzhledem k tomu,že ale přispěl tady tak měl patrně na mysli superby a v tom případě to mířil správně.My taky přece bysme mohli využívat srazu s jinýma škodovákama,ale jelikož máme zájem o supy dává se vše sem. Takže v žádném případě jakákoli výtka k Vám dvěma,nýbrž pouze můj úsudek. Opatrujte se borci
Říjen 20, 201311 r V pohodě, já to jen nadhodil, když vidím, že sem píše třeba Radzimko, který podle podpisu Supa nemá.
Říjen 20, 201311 r aha tak až tak daleko jsem to nezkoumal.Bral jsem to že se ozvali supáci.Tak to je jiná
Říjen 22, 201311 r Mně by to osobně vůbec navadilo, právě naopak. Budu rád když se sjede víc Škodovek jak Supů, Oct, i Fábií atd...rád poznám nové lidi a taky rád omrknu jejich auta
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.