Přejít na obsah

Zrazy na slovensku ??


VladinoS1

Doporučené příspěvky

No tak chlapi,tymto bolo povedane ze si mame zorganizovat sami.. Takze navrhoval by som, ze ked dokoncim servis mojej superby, tak by som mohol vymyslet nejaky termin a nejako by sme sa mohli lokalne stretnut v okoli Trnavy a pokecat pripadne dat kavicku alebo nieco podobne, rad by som sa pozrel ake mate masinky vy... Ak by ste suhlasili slovaci, samozrejme aj cesi ktori nemaju nic na praci a chce sa im prist smerom k Trnave tak by sme urcite boli radi.. Takze v tomto topiku by som napisal blizsie info, vymyslim nejaky program zatial ako to chodilo v BMWklube kde som bol doteraz clenom, a napisem vam to sem. Zatial sa skusme nejako spočítať aby som mal predstavu pre kolko ludi vymysliet program :) Dakujem chlapi ze sa vyjadrite..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

chlapci já to pochopil to se nebojte,ale já měl zase na mysli to,že pokud by se chtěli sejít s ostatníma škodovákama tak si najdou ty srazy jak psal Pawouk.Vzhledem k tomu,že ale přispěl tady tak měl patrně na mysli superby a v tom případě to mířil správně.My taky přece bysme mohli využívat srazu s jinýma škodovákama,ale jelikož máme zájem o supy dává se vše sem.

Takže v žádném případě jakákoli výtka k Vám dvěma,nýbrž pouze můj úsudek.

Opatrujte se borci

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...