Publikováno Říjen 28, 201311 r Zdravim vsechny. Vyndal jsem tohle autoradio ze sve Felicie namontoval ho do Fabie I. Jenom sem ho pripojil na original zasuvky. Vsechno funguje ale pri vypnuti autoradia a zapnuti klicku se ozve zvuk nacitani cd. A to i kdyz tam zadne neni. Po zapnuti radia mi vzdy naskoci prvni cd i kdyz pri vypinani je pustena stanice. Radio by si melo pomatovat ze ho vypinam pri provozu radia a ne cd. Ve Felicii po zapnuti se vzdy sputila funkce pri ktere bylo radio vypnuto. Postupoval sem podle navodu. Odpojil sem minus pol zapojil radio a pak sem ho zase pripojil. Mohl by mit nejaky vliv klicek zasunuty v zapalovani v prvni poloze? Nebo by klic v zapalovani vubec by nemel?? Upraveno Říjen 28, 201311 r od Omegac
Říjen 29, 201311 r Autor Jeste sem zapomel napsat ze to neni prvni neoriginalni radio co v te fabii bylo. Predtim tam bylo radio od Sony ato fungovalo bez problemu. Fakt je ze k bylo pripojene pomoci prechodoveho kabelu. Ale pomatuju si ze byl cerveny drat na cerveny a zluty na zluty. Tak nevim jestli me to prohozeni pomuze. Neodpali me to elektriku??
Říjen 30, 201311 r ja som pri zmene rádia Sony za nový Pioneer na rádiu prehadzoval červený na žltý a naopak a funguje...a odpáliť by si nemal nič
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.