Září 25, 200816 r Kua, na základě tohodle threadu jsem na svoje xeny koukal a obě čočky už jsou pěkně zašedlé...... Co s tím?
Září 25, 200816 r rozebrat, vyčistit, pravděpodobně nechat nachromovat parabolu za čočkou a dát nový výbojky
Září 26, 200816 r Tak nové výbojky budu dávat každopádně, ale jak nachromování paraboly vyřeší zešednutí čočky fakt nechápu...
Září 26, 200816 r píšu vyčistit čočku necháš v jakýkoliv optice vyšistit ultrazvukem a vypálenou parabolku za čočkou necháš znovu pochromovat
Září 26, 200816 r To prodej už, ne? Vím tedy, že to máš naplánovaný používat až do 217.000,45793km, ale snad se najde pochopení na velitelství (doma), ne?
Září 29, 200816 r vcera som pozeral Krimi Noviny na JoJ-ke a tam bola otazka ohladom xenonov - dodatocnej montazi odpovedal na nu policajny prezident... povedal ze ich treba zapisat do technicaku mna by zaujimalo ci je to myslene len na origo xenonove svetla s optikou alebo to plati aj na prestavbove sady HID ?? lebo to tam uz nespomínali a este jedna otazka na Vas aky je postup ked si chcem dat ,,nieco,, zapisat do technicaku?? a kolko to stoji ?? kto ma zaujem nech si to pozrie http://televizia.joj.sk/tv-archiv.html vyberte krimi noviny z 28,9 a potom temu : ,,ako to nespackat?,,
Září 29, 200816 r 'Robik' prestavbove sady sa nedaju zapisat do technicaku, pretoze su to uni sady, a nie na konkretny model auta, takze nemozes dostat homologizaciu - teda neprejdes stk => nemozes to zapisat no technicaku
Únor 21, 200916 r domino666 nechcem sa hadat ale kamos ma overene ze zapisat do technickeho idu ! (HID-ky) ja osobne HIDKY neznasam ! jedine origo xenon...
Září 21, 200915 r Nemusis to mat zapisane v technicaku, nech si Packa hovori co chce. Ale ked chces, mozes, stoji to 80,60 €. Ked sposobis nehodu s dorabanymi xenonmi, a zisti to poistovna, nedostanes ani cent na 90%. A takmer na 100% budes vinnik nehody (pripadne) aj pred sudom. Velmi vhodne je zaobstarat si LED denne svietenie - nemusis startovat xenony pri parminutovych cestach po meste a nedrazdis zelenych. Servisak spominal odpalene elektricke veci v okoli starterov vybojok - kostra auta totiz nemusi vzdy zvladnut taky napor a obcas nieco odide. Najcastejsie to, co je najblizsie - motorceky na stieracoch, alternator a pod. - zavisi od umiestnenia. V kazdom pripade su xenony velmi dobra vec. Velmi dobra. Este k nim ako parkovacky biele LED a je to krasa.
Listopad 8, 200915 r Zdravím všechny. Měl bych dotaz ohledně xenonů. Praskla mi objímka, která drží výbojku ve světle. Je možné tuto objímku koupit samostatně? Díky za rady.
Květen 19, 201015 r chcem si kompletne dorobit xena na fabiu. mam modul nivelacie s drziakom a nic ine. hladal som na fore temu o dorobeni nivelacie a nenasiel. potrebujem este: - nadrzku velku, - ostreky a krytky ostrekov, - konektor do jednotky nivelacie - konektor do bsg - spinac svetiel bez nastavovania sklonu svetlometov niekto mi tvrdil, jednotky nivelacie maju byt dve. je to mylna informacia? dorabal niekto nivelaciu a moze pomoct nejakou radou? ostreky su v pohode to ma profor peknu temu s obrazkami, to zvladnem. Upraveno Květen 19, 201015 r od cartmanko
Červen 16, 201015 r Kde je prosimte ten navod na ty ostriky? Jde mi predevsim o ty polohy tech der v narazniku.. kazdy o tom jen mluvi a nikdy nikde jsem zatim zadny presnejsi nakres pozice nevidel :/
Červen 28, 201015 r když sundáš nárazník, tak ze zadní strany nárazníku máš naznačený výlisek kde udělat otvor pro ostřikovač
Červen 28, 201015 r niekto mi tvrdil, jednotky nivelacie maju byt dve. je to mylna informacia? dorabal niekto nivelaciu a moze pomoct nejakou radou? jednotky nivelace jsou u Fabky jen JEDNA - na zadní nápravě......dvě má třebas až OII s dynamickou nivelací někde to tu bylo už řešený, vím že si to tu pár lidí dodělávalo a dávali nějaký info...ale najít to bude radost
Červen 29, 201015 r když sundáš nárazník, tak ze zadní strany nárazníku máš naznačený výlisek kde udělat otvor pro ostřikovač Aaa, díky hned jak bude cas se na to vrhnu
Červen 29, 201015 r chcem si kompletne dorobit xena na fabiu. mam modul nivelacie s drziakom a nic ine. hladal som na fore temu o dorobeni nivelacie a nenasiel. potrebujem este: - nadrzku velku, - ostreky a krytky ostrekov, - konektor do jednotky nivelacie - konektor do bsg - spinac svetiel bez nastavovania sklonu svetlometov niekto mi tvrdil, jednotky nivelacie maju byt dve. je to mylna informacia? dorabal niekto nivelaciu a moze pomoct nejakou radou? ostreky su v pohode to ma profor peknu temu s obrazkami, to zvladnem. Já sem si nivelaci dodělával, co by tě konkrétně zajímalo ohledně montáže? Svorkovnice na jednotku (snímač) je stejná jako na zámek předních dveří, jedinou věc kterou jsem v etce nenašel byla průchodka pod sedadlo... Upraveno Červen 29, 201015 r od michaell
Červen 29, 201015 r jednotky nivelace jsou u Fabky jen JEDNA - na zadní nápravě......dvě má třebas až OII s dynamickou nivelací někde to tu bylo už řešený, vím že si to tu pár lidí dodělávalo a dávali nějaký info...ale najít to bude radost vies co som sa nahladal? a nic som nenasiel, tak brozdam po netu, bez valneho uspechu.
Červen 29, 201015 r Pro tebe je důležitý že, pokud chceš dodělávat automatickou regulaci sklonu světel, tak ti stačí zadní snímač a máš všechno co potřebuješ. Mrkni se do dílenské příručky nebo do elsy, tam máš rozkreslený co který auto má.
Červen 30, 201015 r nemáš za co....pak napiš jak se zadařilo a co to obnášelo, ať pak další kutilové mají alespoň nějakej materiál
Červenec 1, 201015 r tak weekend sa zrusil, odchadzame na dovoelneku, tak potom, ale urcite nafotim a dam vediet.
Červenec 1, 201015 r Prečdem diky za fotky Hlavne tu nivelaci a ostriky. Vzdycky tu totiz nekdo napise, jak vse nafoti a pak je ticho po pesine.. nikdo nic nevi, nic nezna
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.