Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Kua, na základě tohodle threadu jsem na svoje xeny koukal a obě čočky už jsou pěkně zašedlé...... :feve:

Co s tím? :help:

rozebrat, vyčistit, pravděpodobně nechat nachromovat parabolu za čočkou a dát nový výbojky

Tak nové výbojky budu dávat každopádně, ale jak nachromování paraboly vyřeší zešednutí čočky fakt nechápu...

píšu vyčistit :p

čočku necháš v jakýkoliv optice vyšistit ultrazvukem a vypálenou parabolku za čočkou necháš znovu pochromovat ;)

Tolik námahy kvůli takové blbosti...... :feve:

To prodej už, ne? Vím tedy, že to máš naplánovaný používat až do 217.000,45793km, ale snad se najde pochopení na velitelství (doma), ne? :D;)

vcera som pozeral Krimi Noviny na JoJ-ke a tam bola otazka ohladom xenonov - dodatocnej montazi

odpovedal na nu policajny prezident... povedal ze ich treba zapisat do technicaku

mna by zaujimalo ci je to myslene len na origo xenonove svetla s optikou alebo to plati aj na prestavbove sady HID ?? lebo to tam uz nespomínali

a este jedna otazka na Vas

aky je postup ked si chcem dat ,,nieco,, zapisat do technicaku?? a kolko to stoji ??

kto ma zaujem nech si to pozrie

http://televizia.joj.sk/tv-archiv.html vyberte krimi noviny z 28,9 a potom temu : ,,ako to nespackat?,,

'Robik' prestavbove sady sa nedaju zapisat do technicaku, pretoze su to uni sady, a nie na konkretny model auta, takze nemozes dostat homologizaciu - teda neprejdes stk => nemozes to zapisat no technicaku ;)

• 4 měsíce později...

domino666 nechcem sa hadat ale kamos ma overene ze zapisat do technickeho idu ! (HID-ky) ja osobne HIDKY neznasam ! jedine origo xenon... :palec:

• 7 měsíců později...

Nemusis to mat zapisane v technicaku, nech si Packa hovori co chce.

Ale ked chces, mozes, stoji to 80,60 €.

Ked sposobis nehodu s dorabanymi xenonmi, a zisti to poistovna, nedostanes ani cent na 90%. A takmer na 100% budes vinnik nehody (pripadne) aj pred sudom.

Velmi vhodne je zaobstarat si LED denne svietenie - nemusis startovat xenony pri parminutovych cestach po meste a nedrazdis zelenych.

Servisak spominal odpalene elektricke veci v okoli starterov vybojok - kostra auta totiz nemusi vzdy zvladnut taky napor a obcas nieco odide. Najcastejsie to, co je najblizsie - motorceky na stieracoch, alternator a pod. - zavisi od umiestnenia.

V kazdom pripade su xenony velmi dobra vec. Velmi dobra.

Este k nim ako parkovacky biele LED a je to krasa.

• 1 měsíc později...

Zdravím všechny. Měl bych dotaz ohledně xenonů. Praskla mi objímka, která drží výbojku ve světle. Je možné tuto objímku koupit samostatně?

Díky za rady.

Jo jde to koupit za cca 50,-

• 6 měsíců později...

chcem si kompletne dorobit xena na fabiu.

mam modul nivelacie s drziakom a nic ine.

hladal som na fore temu o dorobeni nivelacie a nenasiel.

potrebujem este:

- nadrzku velku,

- ostreky a krytky ostrekov,

- konektor do jednotky nivelacie

- konektor do bsg

- spinac svetiel bez nastavovania sklonu svetlometov

niekto mi tvrdil, jednotky nivelacie maju byt dve. je to mylna informacia?

dorabal niekto nivelaciu a moze pomoct nejakou radou?

ostreky su v pohode to ma profor peknu temu s obrazkami, to zvladnem.

Upraveno od cartmanko

• 4 týdny později...

Kde je prosimte ten navod na ty ostriky? Jde mi predevsim o ty polohy tech der v narazniku.. kazdy o tom jen mluvi a nikdy nikde jsem zatim zadny presnejsi nakres pozice nevidel :/

• 2 týdny později...

když sundáš nárazník, tak ze zadní strany nárazníku máš naznačený výlisek kde udělat otvor pro ostřikovač ;)

jednotky nivelace jsou u Fabky jen JEDNA - na zadní nápravě......dvě má třebas až OII s dynamickou nivelací ;) někde to tu bylo už řešený, vím že si to tu pár lidí dodělávalo a dávali nějaký info...ale najít to bude radost :feve:

když sundáš nárazník, tak ze zadní strany nárazníku máš naznačený výlisek kde udělat otvor pro ostřikovač wink.gif

Aaa, díky :) hned jak bude cas se na to vrhnu

chcem si kompletne dorobit xena na fabiu.

mam modul nivelacie s drziakom a nic ine.

hladal som na fore temu o dorobeni nivelacie a nenasiel.

potrebujem este:

- nadrzku velku,

- ostreky a krytky ostrekov,

- konektor do jednotky nivelacie

- konektor do bsg

- spinac svetiel bez nastavovania sklonu svetlometov

ostreky su v pohode to ma profor peknu temu s obrazkami, to zvladnem.

Já sem si nivelaci dodělával, co by tě konkrétně zajímalo ohledně montáže?

Svorkovnice na jednotku (snímač) je stejná jako na zámek předních dveří, jedinou věc kterou jsem v etce nenašel byla průchodka pod sedadlo...

Upraveno od michaell

jednotky nivelace jsou u Fabky jen JEDNA - na zadní nápravě......dvě má třebas až OII s dynamickou nivelací ;) někde to tu bylo už řešený, vím že si to tu pár lidí dodělávalo a dávali nějaký info...ale najít to bude radost :feve:

vies co som sa nahladal? a nic som nenasiel, tak brozdam po netu, bez valneho uspechu.

Pro tebe je důležitý že, pokud chceš dodělávat automatickou regulaci sklonu světel, tak ti stačí zadní snímač a máš všechno co potřebuješ. Mrkni se do dílenské příručky nebo do elsy, tam máš rozkreslený co který auto má.

post-13653-1277840210,5577_thumb.jpg

Cartmanko: taky něco k počtení ;)

post-25532-1277854582,7907_thumb.jpg

post-25532-1277854607,1285_thumb.jpg

post-25532-1277854685,8816_thumb.jpg

jeeej dekuji moc. precteno a po dovolene se do toho pustim.

nemáš za co....pak napiš jak se zadařilo a co to obnášelo, ať pak další kutilové mají alespoň nějakej materiál :palec2:

tak weekend sa zrusil, odchadzame na dovoelneku, tak potom, ale urcite nafotim a dam vediet.

Prečdem diky za fotky :) Hlavne tu nivelaci a ostriky. Vzdycky tu totiz nekdo napise, jak vse nafoti a pak je ticho po pesine.. nikdo nic nevi, nic nezna :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.