Duben 17, 201312 r No právě a na některejch stránkách jsem snad i četl že to nemá homologaci takže srát na to
Srpen 28, 201312 r Mám otázku, měl ste někdo někdy rozebrané světlomety z fabie ať už xeny nebo halogen?? Mně se jeden xenon mží a z vrchu je moc velká mezera mezi čirým plastem a černým korpusem, jak to mám dát dohromady, popřípadě jak ohřát do kola lepidlo aby to šlo?? přemýšlel jsem to dát do trouby, ale nechci aby se to cel zkroutilo, a ještě kde se dá sehnat to černé lepidlo, nebo am mm dát silikon?? Díky
Srpen 28, 201312 r chlape je tu toho tolik psáno ohledně xenonů... stačí 5 minut a máš co hledáš... jinak mlží se i nové světla a to z důvodu vlhkosti vzduchu a velkého tepla u vnitř lampy, tak mi to sdělila škodovka :-) při reklamaci fungl nových xenonů na fábii. Nahřívají se třeba v troubě.
Září 4, 201311 r Mno jako bůček to péci asi nebudeš Myslím že to tu někde bylo, ale nevím to jistě. Mám týden na autě namontovaný a dnes seřízený xenony. (Značkový origo servis Škoda - seřízení xenonů za 120Kč , normálně mě teda dostali tou cenou a ještě ke všemu nebyl vůbec žádný problém, abych u toho byl s mechanikem a čučel mu pod ruce) A zatím se nemlží, uvidíme časem co a jak.
Září 5, 201311 r tak to já bych je taky potřeboval seštelovat. ale ještě koupit nové výbojky, ty co tam mám toho maj asi dost za sebou, a možná i celé čočky, no snad jen ty výbojky, sem koukal mají v té baňce takový bílý nános něčeho, tak budou asi ko, ale pořád svítí ale ne tolik.
Září 5, 201311 r pokud mas kalny cocky, tak jsou vysviceny a hlavne spinavy,.... pomuze tomu kompletni vycisteni celyho vnitrku sam sem to absolvoval, je to sice mrdacka, ale vysledek pak stoji za to
Září 5, 201311 r Výbojky se nechají sehnat za rozumnou cenu, aukro nebo bazoš, také je budu shánět nové origo, čočky tu někdo psal že se nechají vyčistit ultrazvukem v optice, zadní část baňky zase nově pochromovat nebo tak něco, čelní plexi rozleštíš a jsou jako nové. Po seřízení svítí prima, neoslňuju a váha i ostřiky fungují. Maximální spokojenost. Ještě musím dořešit denní svícení. Nechci pořád svítit xenonama.
Září 13, 201311 r ještě dotaz, kdybych na ten chromový rámeček co je v parabole naleil folii (karbon) myslíte že by vydržela?? nebo je tam takový teplo že by se spekla??
Listopad 11, 201311 r čau, spousta lidí mi tvrdí, že orig. xenony jsou zapsány v TP (halogeny nejsou) a po předělání jsou problémy na STK. Mám dodělané xenony, funkční ostřikovače. Ještě musím sehnat nivelaci a spínač světel bez kolečka nastavení výšky. Neví někdo jak tuto přestavbu zapsat do TP? Ti co mají xenony z výroby, mohli by se kouknout jestli opravdu jsou psaná v TP? Díky
Listopad 11, 201311 r Ne nepisou se do TP ani z vyroby,... je to kec kecu ... nekdo ti nakukal kravinu
Listopad 11, 201311 r navíc oficiálně není přestavba legálně dovolená = záps do TP není možný....pokud je máš dodělané včetně nivelace a ostřiků, na STK to nepoznají (leda že by byly horlivý a použili dekoder výbavy, ale to na 100% nehrozí)
Listopad 12, 201311 r již jsem viděl u oktávek dotažených z Německa xeny v TP já mám oktu koupenou v ČR a nemám je tam a přitom je mám na faktuře když se okta kupovala jako nová. Takže to asi dělaj jak kde a převážně Němci opravdu už jsem to asi 3x viděl zapssané jako dodatečnou výbavu vozidla, já tam mám třeba nějakou přepážku (ale v autě žádná není)
Listopad 12, 201311 r davca: nesmíš plést jabka a hrušky, sousedi v SRN zapisují do TP kde co (záměny brzd, motorů atd), nejsem v tom kovanej, ale tuším, že co u nich projde Dekrou, to za poplatek zapíší do TP a je to ofiko v pořádku (viz Šmoulova Fabie s OIRS motorem atd)...u nás se údaje z německého TP přepíší a je to také legálně v pořádku, ale při záměně u nás, ti to takto nikdo ofiko nezapíše (nebo spíše čti "neměl zapsat") - leda věci s homologací + typovej list, pak cesta STK - Měú - TP funguje
Listopad 12, 201311 r nepletu ale jen jsem napsal, že jsem je tam viděl, co tu čtu tak se nikdo nezmínil zda u nás nebo jinde. Prostě jsem chtěl říci něco obdobného, že dopsat jde vlastně cokoli (skoro)
Listopad 22, 201311 r pokud by někdo chtěl zrenovovat xeny na FI stačí napsat. není to nic težkýho. doby cca týden.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.