juroke Vloženo 5. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2013 Cawte, ma tu niekto tento motor nachipovany? Ako ste spokojny? a co spotreba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2013 ano měl sem, jelo to moc pěkně. tady máš graf od Petra- Octavia 2.0 TDI CR.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juroke Vloženo 9. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 Nemas nahodou poznatky o zmene spotreby po cipe? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 vykon byl ovšem někde jinde, auto čiplé od petra jelo zběsilé http://www.youtube.com/watch?v=Dv3LOwBRV2A spotřeba byla plus mínus stejná. běžně jsem jezdil od 4.2 litru až 7 litru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 Nedavno jsem delal Sharana 103kw CR a po uprave temer litr dolu. U vetsich aut kde ten vykon chybi jde razantneji dolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juroke Vloženo 11. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 A co na to zotrvačník? Spojka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 (editace) Nevidim v tom az takovej problem pac 6kvalt ve verzi 125kw ladi i fabrika na 350Nm, namereno na brzde cca 360-365Nm takze porad jdu ve stopach tovarniho nastaveni, nakrmit to neni problem jak koukam na nektere grafy od jinych ale nejsem toho moc zastancem to hnat zbytecne to extremu. 380Nm a 180hp je myslim uplny luxus. A 125kw ladit samozrejme trochu ostreji 400Nm a 200hp. V brzke dobe budu delat prestavbu motoru 103kw CFHC vymena turba za 125kw a odladeni na 200Hp tak se to snad povede. Editováno: 12. Listopad 2013, autor: TDIfun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dandu Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 Tak na to jsem zvědavý. Tohle by se mi taky líbilo. Cenový odhad můžeš přiblížit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 13. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 Material okolo cca 4tis a turbo dle etky 28tis, no snazim se sehnat turba za jine penize. Vyzkousim, odladim a otestuji a pak pripravim kit na kompletni prestavbu, podminka bude 6kvalt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pytrisss Vloženo 16. Září 2014 Sdílet Vloženo 16. Září 2014 Ahoj, jak dopadl ten chip cfhc? Mam jednu doma a premyslim o chipu, ale kdyz vidim jak ty ochipovany oktavky na silnici kourej tak si rikam ze to radsi necham bejt. Kouri takhle kazdej chip? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 16. Září 2014 Sdílet Vloženo 16. Září 2014 Dobrej ne, a s DPF už vůbec. Při špatné úpravě riskuješ jeho životnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 22. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2014 Nové možnosti pro zachování záruk. Při zájmu o úpravu volejte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian141 Vloženo 2. Září 2015 Sdílet Vloženo 2. Září 2015 Zdravim chcem sa podelit moju cerstvu skusenost...dal som moju octaviu 2 fl 2.0tdi cfhc chipnut firmov profituning v poprade... vysledok 132kw 385 nm zmerane na brzde... auto ide velmi pekne pekny postupny narast vykonu... spotreba cca taka ista ale to neviem objektivne posudit lebo teraz skusam ten chip... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skapi Vloženo 14. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2015 Ahoj chci se zeptat, jestli jit do chiptuningu u tohoto motoru? Pred tim jsem mel PD bez chip a zdal se mi mnohem zivejsi.... Potrebuji hlavne na predjizdeni... U CR 4x4 jsem si vsimnul, ze ten nastup tam neni takovy, ale zase to dlouho taha... Nevim zda verit chiptuningarum, zda upravy jsou uplne ok a motor nedostava vice zabrat... Mam najeto zatim 96 tis. a chtel bych, aby mi tak do 320 tis vydrzel:) co vy na to? chip jsem jeste nikdy nemel... Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dandu Vloženo 21. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2015 Já to mohu jen doporučit. Máme přes 140tkm, čip tedy již více než 100tkm a vše v pohodě. Micham ještě ale naftu s VIFem pro lepší pocit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tamtentom Vloženo 9. leden 2016 Sdílet Vloženo 9. leden 2016 Dnes jsem byl u TDIfun. Dlouhou jsem se rozhodoval, zda-li má cenu jet přes celou republiku (České Budějovice - Těšín) a teď můžu s klidným srdcem říct, že nelituji jediného kilometru! Po odladění jsme skončili na krásných 173,5hp a 389Nm. Navíc mi nastavil DSG tak, že už se nepodtáčí a krásně brzdí motorem. Můžu jen doporučit! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hundrt Vloženo 2. Duben 2016 Sdílet Vloženo 2. Duben 2016 Ahoj co stalo nastavení dsg ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tamtentom Vloženo 5. Duben 2016 Sdílet Vloženo 5. Duben 2016 Ahoj, nevím úplně přesně něco kolem 5-6 tisíc. Kdybych se znova rozhodoval, tak to určitě nechám odladit zase, protože se auto krásně uklidnilo v nízkých otáčkách. Po městě už neřadí šestku a spotřeba je pořád kolem 5l/100km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fireball775 Vloženo 30. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2016 BitPower.cz plně doporučuji .... autochip a pod.. nikdy!... má octavie má 141kw 493nm 4x4 a nemůžu si stěžovat spotřeba od 3.5L klidnou jízdou bez problému kolem 4.5L se dá jezdit.. jelikož jezdím do práce kousek tak jezdím aktuálně za 6.7L za 4km ani pořádně neprohřeje ... popř. pro více informací nebojte se zavolat 776570022 (firma BitPower.) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petula113 Vloženo 13. leden 2019 Sdílet Vloženo 13. leden 2019 Octavia scout 2.0 TDI CR chipováno u TDI fun už druhé mé auto a nejvyšší spokojenost :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Mííša Flachs Vloženo 19. leden 2019 Sdílet Vloženo 19. leden 2019 Zdravím lidi,prosím poradte mam 2.0tdi 103kw motor BMP,koupil jsem si chiptuning MPPS V13 vše funkční,potřebuji vypnout EGR a nevím vubec jak :o pán psal že to bez problému jde...nikde není ale nic na výběr pouze číst a uložit,kdyby někdo poradil tak sem mohu i nahrát soubor ŘJ motoru,je tam nefunkční EGR potřebuji jen vypnout 03G906021NK.Bin 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juliusbialas Vloženo 28. Březen 2019 Sdílet Vloženo 28. Březen 2019 cau kluci nakolik chipnou ovci 2.0tdi common rail 103kw ? aby to i vydrzelo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan.machalik Vloženo 5. Duben 2019 Sdílet Vloženo 5. Duben 2019 Staci se mrknout na predchozi prispevky... Ja mam 2.0 TDI CR MR2013 a chip od Motorpowera - 145kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.