Publikováno Listopad 6, 201311 r Zdravím odborníci...Mám takový měnší dotaz jak jsem kupoval kdysi dávno řídíci tyč tak si přesně nepamatuji zda-li s ní šlo hnout nebo byla na pevno v kloubu, tak se Vás ptám má se řidiíci tyč hýbat v kloubu jak je nová nebo ne... mám jí na autě asi 6 měsíců a je ve stavu který uvidíte na videu... děkuji
Listopad 6, 201311 r Když je nová, tak jde velice těžko s tím pohnout. Já mám pravou myslím původní a když jí dám nahoru, tak tam zůstane a takhle dolů nespadne. Pravou mám měněnou již dvakrát, dal jsem Ruville a po 5 tisích km bylo po ní, tak tam šla TRW a zatím dobrý a ta jde fakt ztuha, když byla venku nová tak rukou bez šance s ní hnout, jen když jsem jí upnul do svěráku. Ruville šla i venku nová v rukou pohnout, ale taky na autě držela tam kam jsem jí dal, tedy než byla vyklepaná, pak padala. To ještě nemá vůli na řízení?
Listopad 6, 201311 r Autor Ahoj práve že se žádná vůle v řízení neprojevuje, na levé straně mám taky vyměněnou a též se tak hýbe takže zřejmě asi mám vyměnit obě že?A při jednom i čepy řízení ne?
Listopad 6, 201311 r ak tam nemáš vôlu,tak to nerieš.... POZOR na všelijaké lacné napodobeniny tyčiek riadenia..tu som o tom už raz písal http://forum.skodahome.cz/topic/8298-ridici-tyc/?p=1782135
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.